-
http://www.erlink.cz/klik/UmFQfwFn
-
miley v hsm2?
Miley hraje v HSM2?...hey ja si ji tam vubec nevsimla..!...se musim juknout...a jinak ma miley kraaasnej hlas a je cela kraaasna...proste best... *3* -
-
Re: miley v hsm2?
jo miley tam hraje chvilku na konci *4*
-
-
není
no ten blog až tak hezký není. -
-
Re: není
hele koliik ti vubec je?? pripadas mi tak na devet?nespesna? *1* *1* urcite te este pres prazdniny hlida babicka???? na 100% no rekni *15* *15* *15* *15*
-
-
Prosím prosím pěkně prosím koukněte se na Paula Wesleyho*15*a když tak se k nám do fanklubu přidejte...děkuji....
-
-
Ahoj, Mrs Wesley pokud vim pise se tu o Miley a ne o Paulovy přestan!
-
-
Jo a píše se to Paulovi-i to měké i ti tam nějak uteklo!*13*
-
-
Taky Ti něco povím, ty chytrá..měkké se píše se dvěma k.
-
Jenny víš co jsem tím psaním všude dokázala???Paul je možná díky mě v deseti TOP osobnostech!dokázala jsi už něco takového???jestli ne..nech mě bejt a stejně s tím přestanu už to stačí...
-
-
myslim si ze ludia nepotrebuju daco take dokazat *7*
-
-
-
No jo...ale víš on se mě tak líbí a já chci aby měl hodně fanoušků..
-
-
To je ti 5 let? Proboha, styd se!
-
-
Ne hahaha 5 mi teda rozhodně není*1**1* i když bych si to přála ale neříkej mi laskavě ať se stydím!!!za co???to je tak špatné chtít aby můj idol měl více fandů????*9**9*
-
-
klídek Jenny :)
-
Není to špatné ,ale ty to tady píšeš všude!! U Miley,Seleny,Justina atd. Už si s tím trapná! *16* *16* *16*
-
-
-
-
-
-
gggg
jo zavidí jí všechno proto jí nadávají zavidíjou hahaha jo máš pravdu *1* *1* *15* *15* *15* *15* *15* zavidíííí -
ČTĚTE!!
http://vtipy-vesele.wgz.cz/ -
divadlo
Vratte se lidi do realu z té vaší virtuality(ted myslim lidi s tim skypem, hlavně) -
Zoufalá
Takže už sem byla ták zoufalá že sem hledala všude celej google dávala jsem všechno...Najednou klep a víte že prý Miley má MSN ale po djiným jménem což že jo nenajdete a že skype má taky ale taky pod jiným jménem takže chápete? Ona ty věcičky má ale pod jinýma jménama chápete? To nikd nenajde to maj její nejbližší lidi... Takže to msusamc neni pravý ale já prostě chci najít ! Já to najdu jdu hledat prostě jakou koliv zmínku -
-
Re: Zoufalá
jestli ces icq na Miley tak je to:555-056-732 *4* -
-
Re: Re: Zoufalá
To není její icq!!! -
-
Re: Re: Re: Zoufalá
přesně
-
-
-
Re: Zoufalá
Našla jsem jedno /Prý/ Miley MSN : knockout00@hotmail.com takže to jdu zkusit... -
-
Re: Re: Zoufalá
jj tohle MNS jsem už někde našla ale nevěděla jsem jestli je to pravý bylo to najedné stránce že to bylo omylem zveřejněno neco jako telefoní čislo Biebra.... Skus to třeba to bude Miley -
-
Re: Re: Re: Zoufalá
s tou knockout sem si psala a zezačátku a psala mi že je mileynina kámoška a potom mi psát přestala!
-
-
-
-
Miley
Na Miley se mi líbí, že nespívá s Play backem (alespoň písničky, co jsem slyšela). Navíc je kočka, a Smiley se jí uršitě neříká nadarmo =). A takové hvězdy se mi prostě líbí ;-)... -
-
Re: Miley
Takové ty chybyčky jako neZpívá a urČitě si prosím přeordinujte, díky =) -
-
Re: Re: Miley
já si jich ani nevšimla *4*
-
-
-
Tour 2011
takže je to nejspíš potvrzené. jedna mileyina tanečnice napsala na svůj twitter že zkouší na turné 2011, které by mělo zahrnovat Jižní Ameriku, Austrálii a Asii. Ale podle mého názoru to bude mít na dvě části jak Lady Gagy:Monster ball tour.
že nejprve objede Jižní Ameriku, Austrálii a Asii a potom v druhé části Spojené státy a hlavně Evropu včetně ČR. to je můj názor a myslím že asi takovej nejvíc reálnej. *4* *5*
Klidně napište co si o tom myslíte *3*
PS: jestli mi na to ale budete odpovídat vy kteří věříte těm fakům na Facebooku tak se vážně naštvu! *5* *1* -
-
Re: Tour 2011
no to je pravda armenakos1 -
achjooo no taky jsem to už četla *9*
Máte pravdu bylo by dobrý kdyby to bylo jako s tím Tour Lady Gaga.
Doufám, že se tam ještě Evropa přidá. -
-
Re: Re: Tour 2011
jo já už jí to vysvětlil včera v noci *1* *1* *15*
PS: pro ty co nechápou.. tak se ani neptejte... *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Tour 2011
VĚTŠINA TO URČITĚ CHÁPE,ŽE ARMENAKOS S MILEY CHRÁPE. *15* *15* *15* *15* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: Re: Tour 2011
TEN RÝM MĚ NAPADL HNED.A JE PRAVDIVEJ. *15* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Tour 2011
jj *15* *5* *3* -
DÍK.SNAD MĚ JEŠTĚ NĚKDY NĚCO NAPADNE. *15* *3* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
hej ale mě se to mega líbí... uplně to vystihuje situaci.. fakt se ti to povedlo Divočáku *15* *15*
-
-
*15* *15* *15* *15* -
-
hej, skvělej rým *15* *15* -
hej to se dokonce dobře rýmuje *15* *15*
-
-
-
-
-
Taky sem to četla a taky si myslím že to bude mít jako Lady Gaga, protože Miley by na nás přece nezapoměla *3* *1* *4* *3* -
-
toto turné určitě ne. já už sem jí na její profil na youtube napsal tolikrát o turné a o české republice a o nás fanoušcích že už to není ani možný aby o nás nevěděla.. *15* *15* -
-
No a v noci už si jí to taky doufám vysvětlil *1* *1* *1* *3* -
-
jjj to už sem jí to vysvětlil a říkala že se bude snažit co nejvíc to půjde.. už sem jí aj řekl at udělá to video kde řekne že nemá ani twitter, skype ani facebook. a víš co mi na to řekla..?? prej že: "Joo ale až po tomhle." a začala mě líbat.. *1* *15* *15* *14* *14* *1* -
-
ne ten co jsem tady psal že "jo ale až po tomhle" *15* *15* to nebyl sen... to byla představa *15* *15* -
jamila: já hlavně doufám že dneska v noci se mi bude zdát zas nějakej sen... zajímavý je že je to vždycky pokračování toho předchozího... *15* *15* *15* -
kdo by taky mohl.. *15* *15* *15* -
*1* já z tebe nemůžu Tome *1* *1* -
*15* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
-
-
-
jo taky jsem ti četla *3* a bylo mooooc fajn kdyby sem přijela *14* *14* -
-
oprava to *15* -
-