-
za 23 dní má miles narozky! tak jí nezapomeňte popřát! *3* ...
-
-
ty tvoje kecy na několik příspěvku mě pěkně vytáčí slečinko.. už tak tě nesnáším a ještě vidět 3 komenty po sobě od tebe!! *16*
-
-
jako je hezký že to napíšeš a nejspíš si myslíš že my to asi nevíme za kolik dní bude mít miley narozky... ale přece všechny ty 3 příspěvky cos napsala se dají napsat do jednoho néé ? *12*
-
-
-
Madonna
tak koukala jsem, že se tu rozpoutala diskuze o osobnostech...jedna rozmilá dívenka se tu vytelovala, že Madonna se nedá považovat za osobnost...a ještě ke všemu jí visí kus kůže apod...aby nevisel, když je jí 60...každýmu visí, když je mu 60...i Miley bude v 60 viset...ale na to, že těmhletěm starejm "vykopávkám" je tolik let, pořád vystupujou, pořád prostě jedou...ale o Miley nebude za 5 let ani slechu...na druhou stranu je možný všechno:) tak a ukamenujte mě! -
-
Re: Madonna
dobra hláška =D i Miley bude v 60 viset =D chudák *1* -
-
Re: Re: Madonna
Máš pravdu!
-
-
Re: Madonna
hle nebudu te ukomentovávat nebo co...jen ji obhajuju a je to meje vec a to zhe se o ni za pet let nebude vedet se treba o madonne rikalo taky....jo a nejsem nejaka rozkošna dívenka nebo co to tady kdo kecal jasný?! *8* -
-
Re: Re: Madonna
nevím,v profilu máš fotografii asi nějaké slavné zpěvačky,ale je to docela možné,že jsi rozkošná dívenka *1* -
-
Re: Re: Re: Madonna
a ty si jako kdo?! hle neznas nevis nepochopis....radsi rikej prisel videl nepochopil *13* -
-
Re: Re: Re: Re: Madonna
to víš,když jsem neviděl,tak těžko můžu chápat *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Madonna
hmmm a ani neuvidíš *13* *13* :P
-
-
Re: Re: Re: Re: Madonna
já dívenka nejsem,takže na mě tato charakteristika sedět nemůže *1*
-
-
-
-
-
coze?
coze? jak ji muzete znat.... to snad neni noral :D *3* -
miley v ČR
Nevíte někdo kdy bude Miley v ČR? odpovězte pls -
-
Re: miley v ČR
už byla v Teplicích!! -
-
Re: Re: miley v ČR
coze??asi tesko kamoska se ji ptala a rikala ze Miley nikdy v cr jeste nebyla!! *8* *15* -
-
Re: Re: Re: miley v ČR
Trochu kecáš ne? Pochybuji že tvoje kamarádka se z nám s Miley Cyrus *13*
Ach jo že vás to baví. *1*
-
-
-
Doufám, že nikdy!! *13* -
-
Re: Re: miley v ČR
Já doufááám že buuude a ty jestli se ti o mileyy něco nelíbí ..takk sem ani nepiš. *8* *8* -
-
jo nepis sem miley tady je jenom stranka pro jeji fanouky pis si do mozku jestli neves ja sem miley nejvetci faninka ja ji mam totiz vic rada nez rodku tak sklapni zobak joo *10* -
Proč je to diskuze né. *13* -
-
Re: Re: Re: Re: miley v ČR
ty voleeee dalsi inteligent co tady píše je to diskuse neeeeeeeeee!!!!!!! boze je to fakt trapnýýý...tak pis na diskusy k tvý oblíbený star ne?! vo co goes?!?!?! nevidim v tom háček
-
-
-
-
nevim
-
-
Píča Miley
P9ča jedna skurvená malá rozmazlenáý ,,.,.,qjdfjftjef-.....at si vysere voko............xDDDDDD
*10* *10* *10* *10* -
-
Re: Píča Miley
nauč se psát jo!! *16* *8* *10* *5*
-
-
emerson
ahoj vsichni uz se prosim vas nehadejte jaka je miley cyrus nekdo ma svuj nazor jako ze je dobra kdyz zpiva ale zase nekdo ze je treba nana a jeste sem vas chtela poprosit abyste se pidivaly na profil Emerson Hatcher a kdyz budete chtit tak se klidne prihlaste do fanklubu budu spis rada kdyz tam nebudu sama tak se pls pls pls tam kdyz tak se tam prihlate *15* *15* *15* -
hcjo chjo
ahoj..lidi..je tu někdo z brna..?jestli jo tak si me pridejte a pisnite.....xD *15* -
-
Re: hcjo chjo
ja jo
-
-
web
Ahoj hlásnite pro nej celebritu zde http://harrypotteriscool.blog.cz/09 08/sonc-1-kolo jsem tam jako Lucka s miley tak ji prosím podpořte moc budu vděčná za hlásky -
:-!
Jako můžu se zeptat vi co o ní holky píšete, že ji milujete tak jako jste lesby? Ty voe tolik holek zmněnilo orientaci. Já vás nechápu *13* *13* Je to píča a vi šašci *13* *13* -
-
Re: :-!
jojo nicky máš pravdu...Zaprvý je to naše věc,jeslti jsme lesby...Ikdyž nejsme,ale kdyby...Azadruhý správně je to náš vzor a ty nám do toho nemáš co kecat..Za to že ty nás nechápeš a že sám asi nemáš nějakej vzor a ted nám tady nadáváš my nemůžem tak nás nech napokoji!!! *10* -
Re: :-!
no já ji mám teda ráda ale lesba fakt nejsem jo!!yaůe je to náš vzor chápeš a mame jí rády pokud někdo změnil orientací tak já to určitě nejsem a myslím že pár ostatních lidí také ne!!a c ty kdo je tvuj vzor??nemužeme mít vzor chlapa páč bychom se oblíkaly stejně jako on měly vlasy stejné jako on chápeš jde videt že jsi ještě děcko které ničemu nerozumí a aninewí co to znamená!!to že máš někoho rád neznamená že jsi lesba nebo gay jo!!a navíc i kdyby polovina holek byla lesba tak co tobě je do toho !! je to uplně normální !
a mužu ti říct jedno ted ses pěkně strapnil jo!!páč tom ničemu nerozumíš a tak jsem radši pro příšte už nelez jo! -
-
Re: Re: :-!
nicky0012- máš naproustou pravdu
-
-
-
Pomozte prosím!
ahojte potrebuju poradit jak mam poslat zadost o autogram??vubec nevim co a jak:))poradte prosim...kdo uz s tim ma nejakou zkusenost ozvete se prosim na jasprova1@seznam.cz nebo na icq 354-591-972.moc dekuju za odpoved!!papa
*4*