Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pomozte prosím!

ahojte potrebuju poradit jak mam poslat zadost o autogram??vubec nevim co a jak:))poradte prosim...kdo uz s tim ma nejakou zkusenost ozvete se prosim na jasprova1@seznam.cz nebo na icq 354-591-972.moc dekuju za odpoved!!papa

*4*
    • hannah54miley59

Re: Pomozte prosím!

na mem blogu je adresa na e-mail(i na jené celebrity)myslím žádost o autogramy.na mém profilu dole jak je o mně,tak tam je můj blog.je to v rubrice hannah montana-miley cyrus

tak se podívejte!
      • hannah54miley59

Re: Re: Pomozte prosím!

teda ja sem koza ne na e-mail!!!!!!
  • hannah54miley59

Re: .

Billie jean.Lak my l........... *3*
  • miley

ahoj lidi *3* ,ja sem mela miley rada asi tak do tech 15 let ale potom:ty blby fotky,chozeni s 22 letym klukem,ted porad nosi ultra kratky sortky,tanec u tyce!-tohle sem nechapala..ted jak zacala kamaradit s gagou tak je jak utrzena ze retezu,a navic ted chodi s nejakym liamem s kterym tocila the last song..miley a liam:http://www.youtube.com/watch?v =J7Lst8VyDlU.. *9* *9*
    • ,,,,,,,,,,,,,,
      • Re: Re: miley

vis jenomze miley neni ma kamoska,a ani moje nej kamaradka by tohle co ona neudela!!!!!!!protoze to ma v hlave uplne normalni!!!!tohle udela nejvetsi rozmazlenec kterej nevi co s prachama jenom aby se zvyditelnila,myslim ze ty by si asi netancila u tyce!! *8*
      • Re: miley

no podlemě právě to je nejlepší že se trochu rozjela předtím to byla taková maminčina holčička která miluje růžouvou neudělá nic špatně atd..
        a ted!! : konečně se cool oblýýká a je z ní prostě spráávná pubertačka takže podle mě je to uplněě suppeer že se změnila ale nemusela by se kamarádit z gagou prtž. tu faakt nesnáášíí *3* *3*
        • Re: Re: miley

ja gagu taky nemam rada ale co by ti mama rekla na to co ona porad dela?me by vykopla z baraku a mileyiny rodice sou uplne klidny jakoby udelala tu nejsvatejsi vec na svete...ale jinak dik za docela fajn coment *4*
  • :)

nekritizujte když sami nezvládnete nic
  • mileys

omg

jezis proc chcete vsichni jeji icq proc ji radsi nenapisete na youtube tam odepisuje jak sem si ji tam pridala tak hned druhej den si ona pridala me *3*
    • Re: omg

a to jakej kanal já totiž nevim kanal tak ho prozrad at to víme všichni ne
  • hrmm

Nebo jestli si holka to je jedno
  • keltsky

hhh

je moc hezká
    • nicky0012

Re: hhh

máš pravdu aspon jeden rozumnej člověk na této dizkuzi je online!!
  • pipousek

¨§

Jmenuji se Lenulka
  • foltas

caute

zitra ma miley narozeniny :D sladkych 17miley:D
    • delete
      • Re: Re: caute

nedelej¨
  • sweet.anne

Miley nejezdí po celé Evropě!

Miley nejezdí po celé Evropě! Jede jenom do Velké Británie a Irska! Nevím, jak jste na to došli.. *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit