-
Josy
Víte jak se jmenuje Miley doopravdy? Destiny Hope Cyrus. Ona je ale nejlepšííííííííííííí -
-
Re: Josy
já to fím...ale dík že si mi to připoměla xD
-
-
Jimmy je nej!!
Jimmy je nej nejlepsi herec na svete nejlepsi komediant no a tak vsechno dela ty nej filmy napr.bozsky bruce ace ventura atd. ne nejaka hannah montana ta si jen o sobe vsechno mysli proste nejelpsi je jimy a vy s tim nic neudelate!!! JIMMMMMYYY(GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOD) *3* *3* *3* *3* *3* *1* *1* *1* *1* *5* *5* *5* *5* *4* *4* *4* -
-
Re: Jimmy je nej!!
Jooo a kdo to je?? *15* *15* *15* *15*
-
-
všichni hlasujte! dík
http://tweeter.faxo.com/Miley_Cyrus _World_Tour..... hlasujte všichni! :-) ať jde vidět že ju máme faktýš moc rádi.... s anketou o albumu Can't be tamed jsme všechny totálně rozdrtili a teďka necháme vyhrát nějaký Rumunce sakra?! -
-
Re: všichni hlasujte! dík
Jo přesně hlasujte! CD The Time of our lives jsme byli na 1.místě na CD Can´t Be Tamed když jsme začali hlasovat jsme bylo někde na 23.místě a za 2 dny jsme se dostali na 6! Potom teda nás předběhla antarktida (nechápu *1* ) TAK HLASUJTE VŠICHNI AŤ UKÁŽEME, ŽE JSME FANS!
-
-
V kolikati letech chodila Mils s Nickem Jonasem?
-
-
tak ve 13-15 :) Potkali se někdy v půlce roku 2006(to jí bylo 13)Rozešli se v prosinci 2007(takže to jí bylo 15) *3*
-
-
Děkuju
-
-
-
jooo:D určitě nebudu vyjímka... a co když budu vyjímka? ne, fakt, jde vidět, že tahle diskuze je ovlivněna fanoušky Miley Cyrus, který se zjevně dívali na seriál Hannah Montana, protože to je asi tak jediná věc, která se jí v rámci možností povedla
-
-
tak aby bylo jasno,já nemůžu za to,že v PSP je napsaný slovo výjimka úplně jinak,než se vyslovuje.A upřímně?já jsme z Hanny Montany viděla leda tak 10 dílů a to z první řady.A když si tak umělecky nadaný,přihlas se třeba do Hlasu..mě je to jedno.pro mě Miley zůstavá tou nejlepší *14*
-
emanueli ty meleš takový sr**** že už to ani není možný...jo tahle diskuse je ovlivněna fanoušky Miley Cyrus, však je to taky její diskuse ty pako vymatlaný...ale právě že my tady jsme ti kdo preferují miley cyrus jako miley cyrus a ne jako hannah montanu!!!! *16*
-
-
Miley
hi I am back .... Miley *3* -
soutěž
Ahoj, probíhá čtvrtý kolo soutěže o Nejhezčí herečku, pro Miley můžete hlasovat tady http://parketa.blog.cz/0908/nejhezci-herecka-4-kolo =) -
Koncerty
Nevíte někdo jak Miley koncertuje?? Jestli v podobě Hanny Nebo Miley?? Já jsem viděla že v Berlíně byla Hannna i Miley ... Ale chtěla bych to vědět ... Zajímalo by mě to *1* -
jj
jetix se automaticky smaže a bude místo jetixu disney chaneel nic neodinsalovávat!!!!!!!!!!!!!!!!! *15* -
-
Re: jj
TO neNi féR :(
-
-
f
jo nejvíc fanoušků má miley -
-
Lež
Nejvíc fanoušků mám já. *5*
-