Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • simca24

Party In The USA

Nový klip Miley je vážně úžasný!(jako každý její klip) *1*

Už se těším až vyjde celé CD The Time Of Our Lives *14*
  • hej lidi

ahoj lidi jak to že miley už není v top10
    • Re: hej lidi

přesne,neni ani v herečkách ani zpevačkách *9* *9*
      • lastgirl0

Re: Re: hej lidi

se vám někam zaloudala že ?=D=D
        To mají něaký rozbitý ale!!
  • selenavan

Prepáčte

Ahoj moc m iprepáčte že som nadavala na miley sorry bola som nazlostena *5*
    • piskot256

Re: Prepáčte

No já nwm.......A proč se najednou omlouváš??
  • CD Miley

No skoro za měsíc jsou Vánoce.Budu si přát to new CD od Miley nebo CD Hannah Montana3.Už víte co si budete přát vy?
    • sweet.anne

Re: CD Miley

To mám. :) Já mám všechna CD od Miley a Hannah.
      • Re: Re: CD Miley

Hmmm...Já bych je měla byla dávno,ale nechci aby za mě rodiče moc utráceli.
  • hádka

Objevila se novinka o tom že se Miley příšerně pohádala se svým otcem, kvůli jejímu dvacetiletém přítelovi Liamovi.Znepokojila ho nedávná rvačka která proběhla mezi Liamem a Chrisem Hermsworthovi.Moc mě to mrzí že se pohádali nikdy bych to do těch dvou neřekla ale urtřitě se zase brzy usmíří doufám za všechno ale může ten Liam mě se vůbec nelíbí je takovej divnej.
  • janicka-smiley

Miles To Go

mohla bych se zeptat, kde jste tu knizku sehnali? teda myslim v cestine.
  • Facebook Miley Cyrus CZ ♥

Novinky,Tapety na PC,Foto, Hud. přehrávač nového alba a mnoho dalšího.
    Žádám fanoušky aby se spojily a zdílely své názory s ostatnímy.
    Staň se fanouškem a šiř tuto stránku dál PLS!!!
    http://www.facebook.com/pag es/manage/#!/pages/Miley-Cyrus-CZ-/ 120836141280117

*3* *14* *3*
  • tlapka055

a máte to

hele nic proti vám jo lidi.....Ale smiřte se s ttím Justin Bieber je prostě lepší Justin 47% ....Miley 45% Justina je prostě lepší už ani nemusíte hlasovat páč pro něj hlasují všichni z naší Diskuze na našich stránkách to dělá takovejch 50 hlasů tak to je uplně zbytečný ale nic klidne se snažte ale nemá to cenu *3* *14*
    • tlapka055

Re: a máte to

oprava tam má bejt Justin je prostě lepší =)
      • Re: Re: a máte to

Hele Bieberáci, proč jako nadáváte hned na Miley že je Justin lepší.To možná tak pro vás, chodíme my snad k vám a píšeme tam nějaký kecy že justin je horší a že nás tu hlasuje víc? Kdyby si nebyla debil tak by si věděla že nás je tu víc(kdyžtak to poznáš tak že se koukneš na žebříček a tam je Miley na první místě)Oj stěr příště nic nepiš když ani nevíš co. No a co jako že Miley prohrává, ale hlasujou tam jenom lidi od vás z diskuze, ale pro Miley hlasujou i lidi z blogů atd. jo a snažit se budeme jak dlouho chceme není to tvoje věc jo a neserte se nám sem Bieberáci
        • tlapka055

Re: Re: Re: a máte to

Justin Bieber je král na Youtube Jeho videao Baby je nevíc shlédnuto tak pomlč jo
          • Re: Re: Re: Re: a máte to

at si s tím Baby aj políbí prdel. zpívá jako pětiletá holka...to už i já mám lepší hlas jak on...myslím mužnější... :D :D a navíc justin v anketě vyhrává...protože některý přišli na to jak tu anketu obelhat a dát tam aj 100 hlasů od jednoho člověka...takže pomlč.. MILEY JE MILIONKRÁÁÁÁT LEPPPŠÍÍÍ NEŽ JUSTINN BOBR !!! *1* *1* *1* *15*
        • Re: Re: Re: a máte to

a taky je to pravda justin je lepší
          • Re: Re: Re: Re: a máte to

haha teď si mě pobavil/a Justin a lepší jo ?! *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *15* *15* *15* *15*
    • Re: a máte to

JO,ALE ZA POKUS TO STOJÍ A NÉ VICHNI MAJÍ BIEBERA RADŠI A KDYŽ,UŽ MÁ MILEY V ČECHÁCH FANOUŠKY,TAK PRO NÍ UDĚLAJÍ MAXIMUM!!!
  • mattie

HM

http://demdemilovato.blog.cz/1008/h annah-montana-forever-vsetky-pesnic ky-mp3-download-hq

nájdete tu odkaz na všetky pesničky hannah montana forever soundtrack, môžete ich vypočuť, stiahnuť a okomentovať :=)
  • terka220399
    Prosím dejte mi bod tady : http://vanocni.datart.cz/tereza-nyklova-si-preje-tablet-apple/
    Moc o to stojím děkuji!!!
    *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit