Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • líbí se mi i teď i jak vypadala předtím ale ty vlasy jí slušely víc než teď *1* *1* *14*
    • Ano, předtím jí doopravdy slušely víc, to je pravda!
  • Tak Miley mám už dlouho ráda,ale ty vlasy co má ted jí vážně nesluší :(...Chci zpátky tu starou "normální" Miley Cyrus :( :D
    • Máš pravdu taky ji mam rada ale ty vlasy *16* jsou hrozny.
      • armenakos1
        zvykneš si ;)
  • destiny hope cyrus

sry, že sem to omylem poslala 2x, eště sem chtěla říct, že chudák dostala od rodiču jméno Destiny Hope Cyrus(Osud Naděje Cyrusová)-ale fakt bych se osud naděje jmenovat nechtěla. To je všechno, každej má svuj názor, každej ho má jinej, tak se tu za to nevražděte *15*
  • Terko,nejsi dvouleté dítě???????Jestli ne,tak mi řekni kolik je 564+987= ?????
    • 1551!
  • mileymandy

jj odepisuje a tady je to youtube mileymandy *1* *1* *1* *1* *1*
  • medousssek

Miley and Ashley are BEST

Miley a ashley tisdale jsou prostě best,.. na ně NIKDO nemá.....
    Film Hannah Montana je super. líbí se mi o hodně víc než High school Musical 3..
    Prostě super
  • hi

HELLO I AM MILEY.MY PHONE NUMBER IS:376987234 *1* *1*
    • nicky0012

Re: hi

Hellou i´m Emily Ostmen . My phone number is 369852147 *1* *1*

Trapný to už tu bylo několikrát..
      • kate.szv

Re: Re: hi

:D já mám pravý číslo na mileynku
  • tanec

LIdičky prosím nemáte někdo choreografii nějakýho tance od miley KROMě Hoedown troedown a nemusí byt třeba os miley
    plosím plosím a předem děkuju *14*
  • elis66

jůůůů

mám dobrou zorávu, Miley řekla že česko možná zařadí do svého turné příští rok!!!
    • Re: jůůůů

jak to vis jestli je to pravda tak je to uplne super moc se tesim
      • elis66

Re: Re: jůůůů

Ptala jsem se jí víš?
        • Re: Re: Re: jůůůů

já se jí taky ptala přes mworld a přes co ty a nebo se s ní znáš osobně? to by totiž bylo super alespoň jeden další pravdomluvný člověk.
        • Tereza

Re: Re: Re: jůůůů

Promin to nejde jinak než abych se ted zasmála *LOL* *1* *1* *1* *1* *1*
          • Re: Re: Re: Re: jůůůů

Zaplať si mileyworld a pak mluv co je pravda a co ne? Ano?
          • Re: Re: Re: Re: jůůůů

a proc by to jako neslo
            • Re: Re: Re: Re: Re: jůůůů

to je pravda uz bylo hodne falesnejch ale treba je to ona treba si s ni povida pres webku a je to ona ale mozna ne to nikdo nevi aspon ze si s nekym pise
            • Tereza

Re: Re: Re: Re: Re: jůůůů

No holky nic ve zlým,ale jste vážně naivní když si myslíte že vám to píše ona.To se musí někdo na druhý straně pc pořádně bavit,když si z vás jen střílí a vidí jak to žerete.BUDTE NOHAMA NA ZEMI!
  • natkafl

jméno

já jsem na jedné stránce četla že myley se jmenuuje krestním jménem miley ray cyrus a na další stránce destiny hope cyrus tak jak se teda jmenuje *3* *3*
    • Re: jméno

úplně pravým jménem se jmenuje Destiny Hope Cyrus pak jí táta začal říkat smiley protože se pořád usmívala no a pak z toho vzniklo Miley a nechala se pojmenovat v únoru roku 2006 v kostele a tam se nechala pojmenovat po tátovi Ray takže se teď jmenuje Miley Ray Cyrus *14* *14*
      • natkafl

Re: Re: jméno

jjj díky
        • Re: Re: Re: jméno

není zač

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit