-
líbí se mi i teď i jak vypadala předtím ale ty vlasy jí slušely víc než teď *1* *1* *14*
-
-
Ano, předtím jí doopravdy slušely víc, to je pravda!
-
-
Tak Miley mám už dlouho ráda,ale ty vlasy co má ted jí vážně nesluší :(...Chci zpátky tu starou "normální" Miley Cyrus :( :D
-
-
Máš pravdu taky ji mam rada ale ty vlasy *16* jsou hrozny.
-
-
zvykneš si ;)
-
-
-
destiny hope cyrus
sry, že sem to omylem poslala 2x, eště sem chtěla říct, že chudák dostala od rodiču jméno Destiny Hope Cyrus(Osud Naděje Cyrusová)-ale fakt bych se osud naděje jmenovat nechtěla. To je všechno, každej má svuj názor, každej ho má jinej, tak se tu za to nevražděte *15* -
Terko,nejsi dvouleté dítě???????Jestli ne,tak mi řekni kolik je 564+987= ?????
-
-
1551!
-
-
mileymandy
jj odepisuje a tady je to youtube mileymandy *1* *1* *1* *1* *1* -
Miley and Ashley are BEST
Miley a ashley tisdale jsou prostě best,.. na ně NIKDO nemá.....
Film Hannah Montana je super. líbí se mi o hodně víc než High school Musical 3..
Prostě super -
hi
HELLO I AM MILEY.MY PHONE NUMBER IS:376987234 *1* *1* -
-
Re: hi
Hellou i´m Emily Ostmen . My phone number is 369852147 *1* *1*
Trapný to už tu bylo několikrát.. -
-
Re: Re: hi
:D já mám pravý číslo na mileynku
-
-
-
tanec
LIdičky prosím nemáte někdo choreografii nějakýho tance od miley KROMě Hoedown troedown a nemusí byt třeba os miley
plosím plosím a předem děkuju *14* -
jůůůů
mám dobrou zorávu, Miley řekla že česko možná zařadí do svého turné příští rok!!! -
-
Re: jůůůů
jak to vis jestli je to pravda tak je to uplne super moc se tesim -
-
Re: Re: jůůůů
Ptala jsem se jí víš? -
-
Re: Re: Re: jůůůů
já se jí taky ptala přes mworld a přes co ty a nebo se s ní znáš osobně? to by totiž bylo super alespoň jeden další pravdomluvný člověk. -
Re: Re: Re: jůůůů
Promin to nejde jinak než abych se ted zasmála *LOL* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: jůůůů
Zaplať si mileyworld a pak mluv co je pravda a co ne? Ano? -
Re: Re: Re: Re: jůůůů
a proc by to jako neslo -
-
Re: Re: Re: Re: Re: jůůůů
to je pravda uz bylo hodne falesnejch ale treba je to ona treba si s ni povida pres webku a je to ona ale mozna ne to nikdo nevi aspon ze si s nekym pise -
Re: Re: Re: Re: Re: jůůůů
No holky nic ve zlým,ale jste vážně naivní když si myslíte že vám to píše ona.To se musí někdo na druhý straně pc pořádně bavit,když si z vás jen střílí a vidí jak to žerete.BUDTE NOHAMA NA ZEMI!
-
-
-
-
-
-
jméno
já jsem na jedné stránce četla že myley se jmenuuje krestním jménem miley ray cyrus a na další stránce destiny hope cyrus tak jak se teda jmenuje *3* *3* -
-
Re: jméno
úplně pravým jménem se jmenuje Destiny Hope Cyrus pak jí táta začal říkat smiley protože se pořád usmívala no a pak z toho vzniklo Miley a nechala se pojmenovat v únoru roku 2006 v kostele a tam se nechala pojmenovat po tátovi Ray takže se teď jmenuje Miley Ray Cyrus *14* *14* -
-
Re: Re: jméno
jjj díky -
-
Re: Re: Re: jméno
není zač
-
-
-