Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tfpdaa

video

lidi...vzpomínáte jak jsem sem tenkrát psala o tom videu aby Miley přijela do ČR? no...psala jsem jí do těch zpráv na YouTube a odepsala! :)
    Psala něco v tom smyslu že video viděla a že je nadšená, že i u nás má takové skvělé fanoušky, a že až bude na tom turné tak podle toho jak by jí to vyšlo časově by se pokusila přijet a nezklamat nás....
    no prostě tohle:
    Hey, i saw your video, i'm thrilled that even in the country i have such great fans. and when i'll on my tour around the world, and if i'll have time, i'll try come to the Czech Republic. so I hope i'll not disappoint you. And, your video means so much for me. Bye
    • armenakos1

Re: video

mám takový pocit že nám tady něco nalháváš... za prvé..myslím že kdyby se miley to video líbilo a viděla ho tak by si ho asi dala do oblíbených..( což nedala ).. a za druhé miley byla naposledy online na youtube před dvěma týdny... *13* *13* *7* *9*
      • Re: Re: video

dva dny jsou drahe pro mě viberu si super místo a nevím jetli viděla video nebo ale věřím že koncert udělá ale to bude někdy v létě.
    • armenakos1

Re: video

doufám že sis to nevymyslela aby si nás jen utěšila.. *13*
      • tfpdaa

Re: Re: video

ne...
      • Re: Re: video

no ještě to není jisté ale napíšu až si zamluví podium v O2 aréně.
        • armenakos1

Re: Re: Re: video

to si asi dokážu vyhledat sám ne ?? *15* *9*
          • Re: Re: Re: Re: video

můžeš ale na internet to daj až za dva dny co si to někdo zamluví.
            • armenakos1

Re: Re: Re: Re: Re: video

mno a ?? z těch dvou dnů se nezblázním... *15*
  • ona má 1.srdíčko 2.nápis "love" 3.znak peace 4.lapač snů 5.kotvu 6.a něco na noze (jako má Liam) takže jich má dohromady 6!!
    • armenakos1
      info o tetování: A ještě si zapoměla na "just breathe" pod levým prsem a znak "=" na jednom z prstů (ted už nevím přesně na kterým) *7*
      • Andrejka10
        Prostředníček *3*
    • Andrejka10
      Armenakos se jmenuje tomáš!! CHáCHá!
      • armenakos1
        seš blesk čééče *2*
  • Miley Cyrus

Ona je upa boží herečka i zpěvačka!!! *14*
  • zase to její jméno...

jo a že za to jméno nemůže. To už je fakt všechno *1*
  • Malichernosti

Tady k tý debatě na téma "osobnost", masm pro vás řešení téhle hádanky - výrazem "osobnost" se míní výrazný jedinec, individualita. Takže by se za osobnost dal považovat každý, protože nikdo neni stejný. Ale o tom tenhle wen neni. Sabo si asi myslí že osobnost je umělec (sportovec, podnikatel, co já vim) prověřený časem, ale tvoje oblíbenkyně Madonna byla slavná po prvním úspěšnym singlu, kdybys žil v tý době tak bys taky řek že neni osobnost a že osobnost byla Marylin Monroe a Elvis Presley... a tady se dostáváme k jádru věci, že osobnost z těch lidí dělá sláva a slávu dělaj fanoušci. Takže de o to, jestli se ten člověk někomu líbí, někoho zajímá... pak je pro určitej okruh osobnost. Už je to ňáký moc dlouhý, ukončim to. Na závěr podotýkám že NJESEM fanouškem Miley Cyrus, jen nestranný pozorovatel
    • dianna114

Re: Malichernosti

Chtěla bych vám něco trochu ujasnit:OSOBNOSTI jako je Nelly Furtado,Madonna a Katy Perry neměly NIC zadarmo,svoji slávu a úspěch si tvrdě vydřely,kdežto Miley to díky slavnýmu tátovi měla hrozně jednoduchý!!!! A ta destiny-hope.cyrus,která tady psala,že Madonna není osobnost a myslí si,že když se kroutí ve videoklipu s Timberlakem,že se všichni poserou,ta si ani nedovede představit,jak to měla Madonna těžký!!! V pěti letech jí umřela matka,takže jako nejstarší z dcer se starala o mladší sourozence,jejich táta byl přísný,ve 20 odjela s pár penězi do New Yorku,kde bydlela jako bezdomovec,byla znásilněna,ale ona se nevzdávala a její sen-stát se slavnou-se proměnil ve skutečnost. Dnes je to největší ženská hvězda planety,megaúspěšná,ale nemusíte být její fanoušky,obdiv zaslouží! Můžete ji nenávidět,ale psát,že to není osobnost? *7*
      • Re: Re: Malichernosti

Já nemám nic proti madoně a miley cyrus!!!každý má rád nějakou zpěvačku a zpěvaká každý jiný styl hudby!!!vy říkaáte o miley že není osobnost ale každý je svým zpusobem osobnost každý má charisma takže tady asi někdo nepochopil definici slova osobnost!!no ale to už je jedno říkaté o miley že je namyšlená a že je jak voskováááááá figurína ale je mladá krásna a uspěšná!!jenom ji asi závidíte a není pravda že madonna není namyšlená to jk se v těch videoklipech vykrucuje polonahá to by miley v životě neudělala *7* *16* tk se zamyslete !!!! *13*
      • destiny-hope.cyrus

Re: Re: Malichernosti

ja nerikam ze to neni osobnost!! kdyby tady nikdo umel cist...nerekla sem ze neni osobnost...je to osobnost ae uz ne tak slavna...vim ze se na ni nezapomíná ae sou tu i dalsi....mladsi nadejny hvezdy ktery maj pred sebou karieru....tak jako tobe vadi ze tady pisu o madone me vadi jak jini pisou o miley...a to s tou madonnou byl priklad pro sabona...jako nechapu proc bych nemohla obhajovat svoji hvezdu...kazdej ma svoji oblibenou kapelu zpevaka herecku atd...nerikam ze medonnu nemam rada ae nemyslim si ze je to nejvetsi zena planety...a jeji zivot tady rozebirat fakt nechci nezajima me..a nedostala se ke slave kvuli svymu tatovi...jeji rodice ji posilali na konkurz jako normalni dite chapes?! a oni ji vybrali protože se jim zdalo ze je dobrá...nebudu to rozebírat s nikim kdo to nechape nebo nechce pochopit bez uraážky...
        • dianna114

Re: Re: Re: Malichernosti

Ale já jí nevyčítám,že má slavnýho tátu a netvrdím,že není dobrá! Je sice fakt,že bychom měli dát šanci mladým talentovaným hvězdám,ale to ještě neznamená,že na ty starší se úplně zapomene!*16* Jinak Miley zpívá pěkně,ale taky zestárne a pak přijdou na řadu další nové hvězdy
          • destiny-hope.cyrus

Re: Re: Re: Re: Malichernosti

ano a to se tady snažim nejak naznacit vis? jako ze kazdej zestarne...ze proste madona byla ve svy dobe fakt oblíbena a postupem casu se objevovali novy a nový mldasi...samozdrejme ze i miley zestarne a pridou novy sem rada ze to alespon nikdo pochopil:D
            • destiny-hope.cyrus

Re: Re: Re: Re: Re: Malichernosti

ae to nerikam, ja si tim docela i souhlasim ze to bude stejny ae to tady celou dobu rikam...ae tak vyikali sme si to a vsechno o.k. ne?
            • dianna114

Opravdoví fanoušci

Jo,ale až Miley zestárne,tak taky se jejím opravdovým fanouškům nebude líbit,když se objeví nějaká nová hvězda,kvůli které někdo napíše,že Miley Cyrus byla na vrcholu a v modě dřív,tak ted' už se na ni zapomene! Stejný je to s Madonnou! Je v showbyznysu už hodně dlouho,ale její fanoušci na ní nezapomenou jen proto,že jsou tady nové hvězdy!
      • maddy

Re: Re: Malichernosti

Máš naprostou pravdu. Miley všim jenom tak proplula kdežto Madonna se nadřela jak já nevim co. Lidi co řikaj že neni osobnost to asi nemaj v hlavě v pořádku *13* Podle mě je Madonna ta nejlepší OSOBNOST na světě.
        • destiny-hope.cyrus

Re: Re: Re: Malichernosti

jo a jeste...to je pro ty co rikaj ze se dostala kvuli svymu tatovi ke slave uz me sere taddy neustale opakovat ze si ji vybrali sami ty reziseri a producenti byla hold dobra a libila se jim....jako co je na tom spatne?!?????? ja porad premyslim nad tim proc to rikate a dospela sem k nazoru zhe bud zavidite nebo ste upe vadny...ja ji to preju a preju...a serou me ty keci jako zhe je pica nerikejte to kdyz ji neznate a vite o ni hovno!!!!
          • maddy

Re: Re: Re: Re: Malichernosti

Jo a můžeš mi říct kdo tu řiká že je píča? Já to o ní neřikám(sice si to docela myslim ale toe teď jedno)
            • destiny-hope.cyrus

Re: Re: Re: Re: Re: Malichernosti

nerikam ze ty?!!!! kdyby si se podívala na vic stran tak bys videla!! ae promin jesi je to nad tvoje síly....nerikam to na tebe boha ae na ty co tady o ni pisou hnusný veci jasny?! doufam ze si to pochopila..nebo to chces jeste nejak rozebrat dopodrobna??
  • miley v čr

Miley bude v ČR???? co... jej to tam musim....a jak se máte lidi....???
  • nicky0012

koncert

ahoj lidičky newite někdo prosim vás jestli náhodou miley bo hannah nechystá koncert v praze bo někde v ČR moc by mě to zajímalo díky předem!! *4*
    • Re: koncert

zpívá dobře ale hereckýho talentu moc nepobrala.. dost přehrává, ať se radši drží u zpívání, herectví jí nejde *1* *9*
      • nicky0012

Re: Re: koncert

náhodou herectví jí de fil i seriál hannah montana jsou fakt best a ona to tam hraje hezky a i vtipně a samozřejmě v tom sebou souhlasím zpívá doopravdy pěkně ale hraje taky je dobrá ve všem! *14*
        • vininka

Re: Re: Re: koncert

ona je komička, takže musí dělat xichty atd
    • Re: koncert

nn do čr se ubeec zatiim nechysta max do Londyna,Dublinu a Manchastru
      • nicky0012

Re: Re: koncert

hm to je škoda já v bravu četla že se dají vyhrát lístky!!hmm tak ale díky a až se bude chystat tak mi dej pls vědět díky si hodná!! *4*
  • 12mileynka12

no teda

lidi kouknete se na toto http://www.youtube.com/watch?v=LO3S ewvG5mM&feature=related no ulet
    • piskot256

Re: no teda

a proč by to měl být úlet??jenom zpívá!!
      • 12mileynka12

Re: Re: no teda

jn ale je to docela trapny ale je furt dobra
  • Ahojky

Ahojky nejlepší blog o všem youg-stars.blog.cz ..!!!
  • aha

a pises si s ni?
    • muhi

Re: aha

ne
      Kde si to icq vzala?
      Jk mužeš vedět že je to ona??
      kdyby to byla ona určitě by si nedala přezdivku Miley ... To má milion dalších lidí ... A neměla by na fotce Lucase .. Přijde mi to na hlavu .. A v Americe se už icq nepouživa .. Jk tu jedna řikala . Je to děda ..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit