Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • miley.the.best

The Last Song

Hej, The Last Song bude v USA kinech až za třičtvrtě roku a už je před HSM 3 *1* *15* *15*
    • piskot256

Re: The Last Song

no widíte Miley je čím dál wíc populární to je SUPER!!;-)
  • hannah54miley59

VÁNOCE

Já ZATÍM chci ten deník s heslem,notebook,dotykový mobil a pak už newím............
    • luida

Re: VÁNOCE

Dárky za 30.000 a ty chceš ještě něco????????????????
    • Re: VÁNOCE

to toho chces tak malo ja chci taky notebook pak taky dotykovy mobil pak kytaru,kalendar miley cyrus 2010 a novou telku a pak jeste bych toho chtela hodne ale to tady nebudu psat jo a novej Iphone a Ipod a iphone bych chtela apple a notebook taky ta znacka je podle me nejlepsi
      • Re: Re: VÁNOCE

hm.. tak to já mám notebook,mobil s dotikovym displejem , mam 2 kytary-jednu elektrickou a druhou aukusticky nomální . a Ipod tky mam a i MP4 :-D takže já už nevim co si přát
        • Re: Re: Re: VÁNOCE

treba vsechno novy to je nejlepsi a jeste bych chtela neco od miley a maxe azria z jejich kolekce a ty nemas iphone
          • luida

Re: Re: Re: Re: VÁNOCE

Vaši kradou???? Já bych toho chtěla! Ale nejsu taková, abych svý rodiče zruinovala!!!! Mobil-7.000-20.000, notebook-12.000-30.000 a dál nebudu pokračovat.
            • Re: Re: Re: Re: Re: VÁNOCE

hele ja nerikala ze to budu mit jenom si to preju mam mozna tak jeden mobil a notebook nemam kytaru taky nemam ale prala bych si ji ja tohle vsechno nedostanu mozna dostanu kytaru a iphone a pak obleceni a takovy ty blbosti
            • luida

Re: Re: Re: Re: Re: VÁNOCE

To máš recht, že jsou rozmazlený. Nechala bych je dělat, ať si vydělávají na věci. Já budu mít v létě brigádu v hospodě, nic moc, ale nebudu škubat aspoň rodiče.Ale jednou to poznaj, až je budou oškubávat jejich děti! Sice možná budu mít I-phone od applu, přímo z Ameriky, ale za 8.000 místo 20.000, mám svý styky *3*
            • Tereza

Re: Re: Re: Re: Re: VÁNOCE

Mno pokládala sem si tu samou otázku jako ty *1* ..asi nejspíš nemaji ponětí jak těžce se dneska many vydělávaj...jasný jsou i vyjímky,ale nebudu je tu nijak nazývat.
            • Re: Re: Re: Re: Re: VÁNOCE

To víš,jsou rozmazlené a ničeho si neváží..
  • alusqa99

Hlasujte

Hlasujte pro Miley !!!!

Hlavně tady!!!!!!!!!!!!

http://tweeter. faxo.com/Top _Miley_Cyrus_Country/2010/01

a tady : http://www.t-music.cz/hudba/t-music -chart/
    • Re: Hlasujte

možná kdyby se sešla s tou Madonnou tak by jí poradila jak zvládat stress. Ona už s tím má skušenosti *7* *9*
      • delete
    • kaby

Re: Hlasujte

Miley má umřít!!! má nemocné srdce a prej do 2 měsíců umře!:(:(:(Musíme jí nějak pomoc!!!
      • christiseeek

Re: Re: Hlasujte

coo???
      • addlevel

Re: Re: Hlasujte

COŽE???!!! *9* *8* *16* *10* *9*
  • chci vás potěšit

miley dnes v O2 aréně napsala že by tam chtěla udělat koncert ale ještě není uvedeno kdy co vím ale má to bejt po dobnu tak chci abyste se vsichni rěšily a já abych s ním mohl zase mluvit to se vše.
    • Re: chci vás potěšit

pardon místo rěšili těšili překlik ale řešili klidně taky *15* *15* *15*
      • armenakos1

Re: Re: chci vás potěšit

mě by zajímalo z kama by si tuhle informaci dostal..?? *7*
        • v.e.r.k.a

Re: Re: Re: chci vás potěšit

no to mě taky a navíc nerozumim ani slovu *15*
          • Re: Re: Re: Re: chci vás potěšit

začnu si to po sobě číst vážně tam mám chyby *15* *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: chci vás potěšit

JÁ ZNÁM PLNO LIDÍ,KTEŘÍ MAJÍ VYSOKOU A NEUMĚJÍ POŘÁDNĚ PSÁT. PŘÍKLADEM TOHO JSOU MOJI VYUČUJÍCÍ. *15* *15* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.

už mi to došlo Apríl (možná)

umim ale v tady se mi moc nechce kontrolovat a placnu tam i,y který je poblíž ale jinak v práci to nedělám to se neboj mam vysokou jinak by me tam ani nevzali *15* *15* *15* ale to je vedlejší
            • v.e.r.k.a

Re: Re: Re: Re: Re: chci vás potěšit

*15* *15*
            • armenakos1

no hlavě že umíš čtyři jazyky...ale česky pořádně psát neumíš.. nic proti.. *15* *15*

ach jo Miley napsala že chce v 02 areně udělat koncert nebo spíš informovala.Ale má to bejt někdy v červnu tak chce abysme ji tam nechali místo a nezabrali to vše ale ještě neví jak ji to vyjde proto neuvedla přesnější informace a bylo to telefonicky jako hovor vlatně to je má funkce už mluvím plně čtyři jazyky a dva umím jen skoro ne úplně a taky tam dělám překladatele. (nečetl jsem to po sobě)
            • v.e.r.k.a

já nechápu absolutně nic *15* to bě mě zajímalo jak to jako Miley napsala?to vám jako posala email nebo co *15* *15*
            • armenakos1

opět z 50% nechápu to cos ted napsal... měl by sis to vážně po sobě přečíst nejdřív!! *8* *15* *15*

jo pracuju ale my postavení taky odměna něž jen práce a je dobře placená (když říkám dobře mislím tím porovnání s ručníma prácema)
            • armenakos1

mno to bys měl... cožee pracuješ ?? *15* *15* *15* *7* *7*
          • Re: Re: Re: Re: chci vás potěšit

možná tím že tam pracuju
  • Ahoj všem,
    chtěl bych se zeptat, jestli Miley neplánuje nějaké světové turné 2012, při kterém by navštívila Evropu, nebo třeba i přímo Prahu. Vím, že Miley měla turné Gypsy Heart Tour a není to tak dlouho, ale na internetu jsem četl pár zpráv o tom že by možná měla mít nějaké takové turné, ale zatím se nic nechystá :( Také jsem četl,že Miley říkala že by se do Prahy chtěla podívat, ale nic se zatím neděje.
    Nevíte někdo něco bližšího?
    Děkuju za každou odpoověď.
    • hbdelfin
      ahoj :)
      no, musím tě zklamat, miley nic takového neplánuje, i když se o tom dost mluví, to je pravda, ale prostě miley se aktuálně soustředí na novou hudbu, možná něco potom by mohla naplánovat, ale zatím ne... :)
      • Děkuju za odpověď, to je škoda, tak snad se někdy dočkáme :):(
  • b.e.t.u.l.i

...

to nechapu jak muze odepisovat..... si z vas nekdo podle me strili
  • beast

df

jak by rekl charles bukowski : debilni stvoreni
  • majliklilca

ja mam jeji icq:P
    • hannah-montana-miley-cyurs

Re: icq

Helel lidi,nechci se tu chlubit,ale já znám Miley jako kámošku.*14*Píšeme si na icq (sice anglicky ale s pomocí Google překladaču si rozumíme) takže když tak jsem to chtěla jen oznámit *14*
    • parket..a

Re: icq

jo a píše ti? určitě ...hele ale jako vážně...kecáš co?
  • ale já ne

Ale ja nemam icq na Miley....To sem sem nepsala já
  • thj

THJ

Proč se pořád hádate jako já chápu ,že když vám někdo uráží váš vzor nebo tak něco tak je to hrůza ,ale prostě všem se nemůže líbit Michael Jackson a naopak všem se nemůže líbit Miley Cyrus. Já mám osobně radši Miley ale myslím ,že Michael toho hodně dosáhl a Miley je prostě MEGA BOŽÍ tak už se nehádejte prostě každýmu se líbí někdo jiný tak čau *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit