-
The Last Song
Hej, The Last Song bude v USA kinech až za třičtvrtě roku a už je před HSM 3 *1* *15* *15* -
-
Re: The Last Song
no widíte Miley je čím dál wíc populární to je SUPER!!;-)
-
-
VÁNOCE
Já ZATÍM chci ten deník s heslem,notebook,dotykový mobil a pak už newím............ -
-
Re: VÁNOCE
Dárky za 30.000 a ty chceš ještě něco???????????????? -
Re: VÁNOCE
to toho chces tak malo ja chci taky notebook pak taky dotykovy mobil pak kytaru,kalendar miley cyrus 2010 a novou telku a pak jeste bych toho chtela hodne ale to tady nebudu psat jo a novej Iphone a Ipod a iphone bych chtela apple a notebook taky ta znacka je podle me nejlepsi -
-
Re: Re: VÁNOCE
hm.. tak to já mám notebook,mobil s dotikovym displejem , mam 2 kytary-jednu elektrickou a druhou aukusticky nomální . a Ipod tky mam a i MP4 :-D takže já už nevim co si přát -
-
Re: Re: Re: VÁNOCE
treba vsechno novy to je nejlepsi a jeste bych chtela neco od miley a maxe azria z jejich kolekce a ty nemas iphone -
-
Re: Re: Re: Re: VÁNOCE
Vaši kradou???? Já bych toho chtěla! Ale nejsu taková, abych svý rodiče zruinovala!!!! Mobil-7.000-20.000, notebook-12.000-30.000 a dál nebudu pokračovat. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: VÁNOCE
hele ja nerikala ze to budu mit jenom si to preju mam mozna tak jeden mobil a notebook nemam kytaru taky nemam ale prala bych si ji ja tohle vsechno nedostanu mozna dostanu kytaru a iphone a pak obleceni a takovy ty blbosti -
To máš recht, že jsou rozmazlený. Nechala bych je dělat, ať si vydělávají na věci. Já budu mít v létě brigádu v hospodě, nic moc, ale nebudu škubat aspoň rodiče.Ale jednou to poznaj, až je budou oškubávat jejich děti! Sice možná budu mít I-phone od applu, přímo z Ameriky, ale za 8.000 místo 20.000, mám svý styky *3* -
Mno pokládala sem si tu samou otázku jako ty *1* ..asi nejspíš nemaji ponětí jak těžce se dneska many vydělávaj...jasný jsou i vyjímky,ale nebudu je tu nijak nazývat. -
To víš,jsou rozmazlené a ničeho si neváží..
-
-
-
-
-
-
Hlasujte
Hlasujte pro Miley !!!!
Hlavně tady!!!!!!!!!!!!
http://tweeter. faxo.com/Top _Miley_Cyrus_Country/2010/01
a tady : http://www.t-music.cz/hudba/t-music -chart/ -
-
Re: Hlasujte
možná kdyby se sešla s tou Madonnou tak by jí poradila jak zvládat stress. Ona už s tím má skušenosti *7* *9* -
-
delete
-
-
Re: Hlasujte
Miley má umřít!!! má nemocné srdce a prej do 2 měsíců umře!:(:(:(Musíme jí nějak pomoc!!! -
-
Re: Re: Hlasujte
coo??? -
Re: Re: Hlasujte
COŽE???!!! *9* *8* *16* *10* *9*
-
-
-
chci vás potěšit
miley dnes v O2 aréně napsala že by tam chtěla udělat koncert ale ještě není uvedeno kdy co vím ale má to bejt po dobnu tak chci abyste se vsichni rěšily a já abych s ním mohl zase mluvit to se vše. -
-
Re: chci vás potěšit
pardon místo rěšili těšili překlik ale řešili klidně taky *15* *15* *15* -
-
Re: Re: chci vás potěšit
mě by zajímalo z kama by si tuhle informaci dostal..?? *7* -
-
Re: Re: Re: chci vás potěšit
no to mě taky a navíc nerozumim ani slovu *15* -
-
Re: Re: Re: Re: chci vás potěšit
začnu si to po sobě číst vážně tam mám chyby *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: chci vás potěšit
JÁ ZNÁM PLNO LIDÍ,KTEŘÍ MAJÍ VYSOKOU A NEUMĚJÍ POŘÁDNĚ PSÁT. PŘÍKLADEM TOHO JSOU MOJI VYUČUJÍCÍ. *15* *15* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
už mi to došlo Apríl (možná) -
umim ale v tady se mi moc nechce kontrolovat a placnu tam i,y který je poblíž ale jinak v práci to nedělám to se neboj mam vysokou jinak by me tam ani nevzali *15* *15* *15* ale to je vedlejší -
*15* *15* -
no hlavě že umíš čtyři jazyky...ale česky pořádně psát neumíš.. nic proti.. *15* *15* -
ach jo Miley napsala že chce v 02 areně udělat koncert nebo spíš informovala.Ale má to bejt někdy v červnu tak chce abysme ji tam nechali místo a nezabrali to vše ale ještě neví jak ji to vyjde proto neuvedla přesnější informace a bylo to telefonicky jako hovor vlatně to je má funkce už mluvím plně čtyři jazyky a dva umím jen skoro ne úplně a taky tam dělám překladatele. (nečetl jsem to po sobě) -
já nechápu absolutně nic *15* to bě mě zajímalo jak to jako Miley napsala?to vám jako posala email nebo co *15* *15* -
opět z 50% nechápu to cos ted napsal... měl by sis to vážně po sobě přečíst nejdřív!! *8* *15* *15* -
jo pracuju ale my postavení taky odměna něž jen práce a je dobře placená (když říkám dobře mislím tím porovnání s ručníma prácema) -
mno to bys měl... cožee pracuješ ?? *15* *15* *15* *7* *7*
-
-
Re: Re: Re: Re: chci vás potěšit
možná tím že tam pracuju
-
-
-
-
-
Ahoj všem,
chtěl bych se zeptat, jestli Miley neplánuje nějaké světové turné 2012, při kterém by navštívila Evropu, nebo třeba i přímo Prahu. Vím, že Miley měla turné Gypsy Heart Tour a není to tak dlouho, ale na internetu jsem četl pár zpráv o tom že by možná měla mít nějaké takové turné, ale zatím se nic nechystá :( Také jsem četl,že Miley říkala že by se do Prahy chtěla podívat, ale nic se zatím neděje.
Nevíte někdo něco bližšího?
Děkuju za každou odpoověď. -
-
ahoj :)
no, musím tě zklamat, miley nic takového neplánuje, i když se o tom dost mluví, to je pravda, ale prostě miley se aktuálně soustředí na novou hudbu, možná něco potom by mohla naplánovat, ale zatím ne... :) -
-
Děkuju za odpověď, to je škoda, tak snad se někdy dočkáme :):(
-
-
-
...
to nechapu jak muze odepisovat..... si z vas nekdo podle me strili -
df
jak by rekl charles bukowski : debilni stvoreni -
-
Re: icq
Helel lidi,nechci se tu chlubit,ale já znám Miley jako kámošku.*14*Píšeme si na icq (sice anglicky ale s pomocí Google překladaču si rozumíme) takže když tak jsem to chtěla jen oznámit *14* -
Re: icq
jo a píše ti? určitě ...hele ale jako vážně...kecáš co?
-
-
ale já ne
Ale ja nemam icq na Miley....To sem sem nepsala já -
THJ
Proč se pořád hádate jako já chápu ,že když vám někdo uráží váš vzor nebo tak něco tak je to hrůza ,ale prostě všem se nemůže líbit Michael Jackson a naopak všem se nemůže líbit Miley Cyrus. Já mám osobně radši Miley ale myslím ,že Michael toho hodně dosáhl a Miley je prostě MEGA BOŽÍ tak už se nehádejte prostě každýmu se líbí někdo jiný tak čau *4*