Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • film?

kdo na tom byl? jaký to je? *1* uvažuju jestli na to mám jít nebo jestli by to byly vyhozený prachy.. *5* anebo jestli je ten trailer jenom nablejskaný video ze studia Disney *5*
    hannah montana je krutej sitkom, ten humor je mi blízký, ale netušim jak je na tom film..(jestli už je v kinech teda *1* *1* )
    • Re: film?

film Hannah Montana:The Movie bude mít premiéru v červenci 2009.
  • ahojky

helou miley cyrus seš pěkná holka *3* *3* *14* *14* *14* ??????,,,,,
    • lady.cat

Miley

Zbožňuju Miley Cyrus! Lidi, nevíte nějaký kontakt na SKUTEČNOU Miley Cyrus? *1*
  • haha

Pro cool.girl.love-Jo je to pravý.Já sem s ni volala pres Web kameru tak jako ja si nevymyslim......
  • -_verca_-

MiLeY jE nEj!!!

Miley je prostě nej její koncerty jsou vyprodane,má nejvíce fanoušku na osobnosti.cz je vlastně i Hannah Montana je prostě NEJ!!! *4*
    • 8.ball.8

Re: MiLeY jE nEj!!!

To už jsme četli asi dvěstatisíckrát, nemáš tam něco lepšího? *5*
  • miley126

čus

čus
    • 8.ball.8

Re: čus

loko.df Dítě, toto je Tvůj pravý nick, viď? *16*
  • jedeme,jedeme

hele, prodlouzili to pry jenom kvuli cesku a my je zklameme?! lidi, to davame!!! aspon tu 1000!!

http://tweeter.faxo.com/M iley_Cyrus_Cant_Be_Tamed
    • Re: jedeme,jedeme

hm...jako to Rumunsko to ale teda válí od rána už dali aspoň 900 hlasů protože ráno byli 11 a teď jsou 7! Hodně mě to naštvalo protože ráno skoro nikdo nehlasoval max 2 nebo 3 lidi a právě proto nás porazili! Tak aspoň ty Turky porazíme!

http://tweeter.faxo.com/Miley_Cyrus_Cant_Be_Tamed
      • Re: Re: jedeme,jedeme

Pls hlasujte ať dámě do večera tu 1000 aspoň! http://tweeter.faxo.com/Miley_Cyrus _Cant_Be_Tamed
  • Hlasujte

hlasujte pr Miley tweeter.faxo.com/Miley_Cyrus_World_ Tour byla 8 a teď je pátá tak hlasujte ať Miley vyhraje
    • Re: Hlasujte

Jo pojďte hlasovat v top 5 už jsme tak pojďte nás posunout ještě dál!
      • Re: Re: Hlasujte

ale Slovensko už nás dohání, ale my jsme lepší než Slovensko ne? *1* *1*
  • ???

Hele já tohle pochopila jako kdyby Miley nebyla dcera Billyho Cyruse ://

A zatímco Billy Ray je věčně z domu pryč, ona zůstává sama se čtyřmi dalšími potomky. Dvě má z předchozího vztahu a dvě si pořídila s Billym Rayem. Ten si její první dvě děti přitom osvojil na počátku manželství. Billy Ray a Tish se vzali během tajného obřadu měsíc po narození Miley.

Jak to chápete ??
    • Re: ???

já to chápu že Billy má z předchozího manželství Chrise Cyruse a Tish má z předchozího vztahu Trace a Brandi Cyrusovy který si Billy adoptoval aby měli jeho příjmení no a pak Billy a Tish měli Miley pak Braisona a Noah snadný
      • kate.szv

Re: Re: ???

Brandi Cyrus je dcera z předchozího vztahu Billyho né Tish. Píšou tam, že si spolu pořídili jenom 2 děti, ale mají přitom Miley, Braisona a Noah :D !?
    • kristynajackson

Re: ???

já tomu teda vůbec nechápu *1*
  • Miley je na 2.místě.Dobrý!!
  • Miley Cyrus je zplozencem CIA, aby mladým natlačila do hlavy všemožné úchylky coby běžně přijímané hodnoty. Jak vidno, některým méně zdatným jedincům skutečně jde zářným příkladem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit