Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • piskot256

MIley and Nick

Miley prý už zase chodí s nickem
    • Re: MIley and Nick

to ze chodi s nickom jonasom je hovadina novinari si vymyslaju ach ma ineho nick ma dlhsie vlasi tak to je loz a vydel som na nete *5*
    • piskot256

Re: MIley and Nick

Jo nevěříte tak si přečtěte toto:Getting Back Together...with Nick
      Včera v 20:14 | Cmuck*
      Miley Cyrus se chce oficiálně vrátit ke svému ex-příteli Nicku Jonasovi - podle New York Daily News. I když tato mladá hvězda po dobu osmi měsíců chodila s modelem spodního prádla Justinem Gastonem, řekla že její srdce stále patří první lásce Nickovi. Ti dva po rozchodu v roce 2007 zjistili, že je nemožné bez sebe být.

Zdroj vypustil: ,,Miley a Nick se chtějí dát zpět dohromady. Jelikož spolu pracují na novém videu, jsou si teď hodně blízcí. Snaží se spolu být co nejvíce a když to nejde tak alespoň přes telefon."

Jsou k sobě velice přítulní: ,,Miley byla nedávno na návštěvě u Nicka doma a byli viděni jak se muchlují. Nickovi rodiče mají jedno pravidlo. Když se syn s nějakou holkou rozejde, jsou už tím pádem pro ni dveře zavřené. Ovšem Nick je stále s Miley..."

Miley při této příležitostech říká i o problémech, které se týkají Justina. ,,Miley neví jak říct Justinovi že je starší a vedle Nicka se cítí ve vztahu pevnější. Je to dobeý chlap ale chce mocmoc brzy oznámit konec. Jen neví jak na to..."

Miley také nedávno řekla pro Ryana Seacretsa: ,,Já a Nick....za celou tu dobu byl jedním z mích nejlepších přátel. Navzájem se máme rádi a jsem moc ráda že jsme zůstali tak dobřmi přáteli"
      I Heart Miley (c)

Já jim fandim a moc bych si to přála! ♥ A navíc, už strašně dlouho nebyly fotky s Justinem...
      • luida

Re: Re: MIley and Nick

sry ale to ze jsou spolu NENI PRAVDA!!! Miley je jen jeho EX. A navic nemyslim ze po tom co mu udelala(song 7things byl pro nej, verejne prohlaseni ze ho nenavidi....) by s ni chtel jeste byt. Mozna se usmirili, ale to je vse!! Jinak Miley je super zpevacka.
        • mrs.bajunecqa

Re: Re: Re: MIley and Nick

luido máš pravdu, 7 thing mě sice dostávala nahoru když mi kluk do kterýho sem byla zamilovaná řek žhe nemá zájem ale podle mě je blbost žhe spolu zase chodí proti Miley nic nemám ale zase nemusíte urážet Selenu! *16*
      • hanisek89

jááj ségra co to tu píšeš!!!
    • mrs.bajunecqa

Re: MIley and Nick

nevím kde si to sebrala ale Nick furt chodí se Selenou! *15*
      • jana291995

nevím kde jsi to sebrala ty,ale Nick v životě se Selenou nechodil
        • mrs.bajunecqa

všude to píšou!
        • dianna114

Re: Re: Re: Miley and Nick

No,podívej se k Miley do novinek,tam je to taky napsaný! Ale nevím,jestli je to pravda...ale teda s Miley se už prý usmířil,to psali i v Bravu..ale nevím,jestli spolu Miley a Nick zase chodí,ale spíš myslím,že ne!
          • mrs.bajunecqa

Re: Re: Re: Re: Miley and Nick

no právě on už s Miley nechodí jen se s ní usmířil! a ona chodí s někým jiným s nějakym modelem!
      • piskot256

jakozhe to není bůbec pravda!!! *13*
        • piskot256

vůbec
  • nespesna

nevím

já nevím ale je dobrá. *14*
  • miley na svem personaly myspace

http://www.myspace.com/milerzzcyruz zbabyzz

ajojky lidicky... juknete se na mileyn osobni my space... ma tam nadherne fotecky....
    a pak se jeste juknete pls na muj blog jenom o ni...
    je to...
    www.smiley-hope-cyrus-16.blo g.cz
    snad se vam bude libit...a dejte tam plsky komentar...
    jo cetla jsem tady ze je miley svine jenom kvuli to mu ze nekomu nedala autogram... ja si myslim... ze to nejni prvda...jasny nechce se mi tomu verit. ale prestreli opravdu kazdy...ale tohle mi na miley nesedi....
    to by jsem si s ni nemohla jen tak povidat.. kdys ji zavolam... chcete jeji cislo??? tady je.. 818 2373568
    zkuste ji zavolat...
    ja uz to udelala...a je to fakt supr.... ja ji tak zboznuju....
    a lidi vy co tu pisete kraviny... o tom ze jste s ni chodili do treti tridy... fakt vam to neverim...a ty co jsi to sem pisala...tak vis ze miley nebydlela v los angeles...??? asi ne vid no skoda ze jsi kecala... nevim proc to mate zapotrebi....ach jo..
    • Re: miley na svem personaly myspace

já jí volala a fakt je to Mileyin hlas, napsala jsem jí sms, tak mi doufám odepíše *1*
    • mileyfans

Už toho nechte

Už toho nechte!Že máte její číslo nebo icq atd.Ted jsem četla rozhovor s Kelly Clarson a tam říkala že se rozneslo na fanclubu její číslo a musela si ho změnit.Já chodím na Americkej fanclub(když by se to tam náhodou objevilo tak já to sem napíšu a nikdo my nebude věřit.)Nějakej dobrej hacker v pohodě najde její číslo.Jsou databáze čísel a když se na to nabourá nějakej hacker tak má číslo hned.
      • Re: Už toho nechte

promin ale jeji hlas jsem poznala... kdys jsem ji volala... promin ale verit tomu nemusis...zkus ji zavolat...jestli poznas jeji hlas tak se mi pk muzes jen omluvit...
        • nicky0012

Re: Re: Už toho nechte

kdyby si měla její tel číslo každý si ho nechá pro sebe!aspon by měla více času si s tebou povídat!
  • miley11cyrus

jj

Miley je nejlepsiiiii nej nej *3*
    • hsm3

Re: jj

je to najlepsia spevacka a herecka *14*
  • Miley v češtině

http://www.super.cz/svet-celebrit/r ozhovory/33762-pavlina-dytrtova-po- peti-minutach-hekani-se-mi-toci-hla va.html
    Tahle holka nadabovala Miley do češtiny.
  • hannah54miley59

MILEY

NO NE!miley už mám ráda tak 3 rpky a pořád ji mám ráda upe ji zbožnuje(jako fanynka samozdřejmě) xDD

kdo ji nema rad s prominutim je hajzlík! *5*
    • Re: MILEY

jako nechapu proc by ji mel mit kazdy rad bez toho aby byl hajzlik???kazdy ma mit rad koho chce... *9* *9* *9*

já už jí mám taky ráda tři roky

Aj bez prominuti....
    • hannah54miley59

Re: MILEY

rpky-oprava

roky
  • miley126

pípátko leze

pípátko vám leze
    • 8.ball.8

Re: pípátko leze

Zajímalo by mě, kdopak jsi, nemáš svůj vlastní nick, proto musíš napodobovat mne? *16*
      Já myslím, že kdo není hloupý, pozná jak píšu. *16*
      • miley126

Re: Re: pípátko leze

mislíš??, já mislím že nemislíš
        • 8.ball.8

Re: Re: Re: pípátko leze

Ne, já nemislím, já myslím. *16*
          A nesmyslný příspěvek není můj, a když jsi tak hloupá, tak si vyzkoušej, že jde takhle čarovat s nicky ostatních. To je poněkud nevychytané, tady na tom serveru. *16*
    • miley126

Re: pípátko leze

8.ball.8 už se tady ani neukazuj prostě se mi z tebe chce blejt každej den někoho průdíš zajímalo by mě kolik ti je let asi že teprv 3 roky co tak to vypadá dnes průdíš mrs.jackson a veveruruskaska mislíš si že jsi zábavnej no promin ale ani trochu *13* klidně by sme se ti tady mohli všichni smát *1* no a průdit tě jaký by to pro tebe bylo to mě zajímá hodně mě to zajímá
  • hilka

vše nej miley!!!

vše nej miley j sedmnáckám!!!!!you are best...
  • Skype and ICQ...

Hello I am Miley Cyrus (you know me) It is very good web,you don't say so I hasn't Skype and ICQ etc!!!Ok?
    • luida

Re: Skype and ICQ...

Když už, tak I haven´t!!!!! Has je jen u 3. osoby! She, he, it!!!!
      • Re: Re: Skype and ICQ...

no šak ano někdo je trapný a vydává se za Miley *15*
    • Re: Skype and ICQ...

kde by se skutečná Miley dostala sem na osobnosti.cz ??? :D ste padlý na hlavu? ona ani neví kde česká republika je prosimvás :D:D a i kdyby tuto stránku našla což je velice nepravděpodobné...určitě by se zahazovala vám tady něco psát :D:D *14* *8* *16* *8* *15*

Haha když se chceš vydávat za nějakou tu americkou hvězdu tak piš aspon americkou angličtinou když už...a né větu typu "Hello I am" :D:D:D:D to by nikdo nikdy nenapsal :D

Haha Janinko ty si fakt blázen :D máš u mě dva body..a ten párek v rohlíku :D
  • No nefandím jí protože je blondýna!
    • a to že je te´d blondýna je překážka?OMG jestli Mils máte rádi tak už konečně přijměte jaká je a jestli jí nemáte rádi,tak si založte nějaký anti stránky kde můžete její novou image rozebírat a kritizovat...ani se nedivim že sem lidi nechoděj,bodejť by sem chodili když se tu furt rozebírá jedno a to samý...co takhle řešit její hudbu a filmy?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit