-
božžže zase tu chvíli nejsem a Miley je na 3.místě a ještě k tomu sem přišli zase Haters a zase se snaží nám Miley zhnusit (což se jim nedaří)
-
-
Nikdo se vám nesnaží nic znechutit,bud' v klidu malá! :)
-
-
Terko ty už radši fakt vypadni!
-
-
A kdo si,že mě vyhazuješ?! To je fakt neskutečný jak si dovoluješ! Tohle veřejná stránka,ze který nemůžeš NIKOHO vyhazovat! A mimochodem mezi ANKETOU a NÁVŠTĚVNOSTÍ je obrovskej rozdíl! Tady nejde o žádnou anketu,takže nevim co tu pořád meleš!
-
-
já jsem bůh této diskuse *1*
-
-
Koho že chceš domů?
-
tak teď si mě dostal... já tě fakt miluju :DDDDDDDDDDDDDDD tebe chci domů!:DDD
-
No nevim,jestli bych to nazvala zrovna bohem.
-
-
-
-
-
-
Funker Lied Blonde Hare sibzehn Jahre kdoví jestli nemá Německé předky,budte rádi,že je taková jaká je a že nedělá těžítka z vysušených lidí v koncentráku.
Ono ji to přejde jen kapitalismus to tak chce senzace
České političky i EU parlament má mět kalhotky hlavně přes huby .
Blonde Hare Blaue Augen ale neměli ani plenky ty zabavili matce po atentátu na Hitlera a matka musela tahat dcerky nahrnec za kalhotky od hraní i zámek jim zestátnili asi je příbuzná hraběte Staufelberga ,když má takové tradiční protest prostě sex bomba vystoupení proti válkám i proti kapitalismu ,kdy v USA je vše zakázáno pití piva na pláži,zato je šatlava do pěti minut ,zaplavat si bez plavek zato je šatlava do desíti minut,tak protestuje za změnu zákonů v USA ,ale vyházet bomby na arabské obyvatelstvo zákony nezakazují ani Ustava USA
Co se mě týká tak Divnickou heligonku Tibor Kutálek v plecháči v Divnicích je lepší má co nasebe a popřípadě by se o oblečení rozdělil ,když by měla gatě a čižmy zástěru košulu a na hrudi cuplíky heligonky a hrála si u zpěvu s heligonkou tak by neměla čas .Divničanky mu fandí . -
miley cyrus a max azria
ahojík mám otázku za kolik korun by jste byli schopní si koupit oblečení od Miley???? .... moc by mi to zajímalo pište ceny např: tričko 200Kč apod :)
předem díky moc mi to pomůže ;) :) -
-
Re: miley cyrus a max azria
hele,zkus se podívat na ebay.com ;)) -
-
Re: Re: miley cyrus a max azria
Já vím kolik tak stojí na E-bay (přibližně):D ale mě spíš zajímá váš názor kolik by jste byli ochotný dá za to oblečení ;)
-
-
-
Miley???
Mě se líběj Mileyny písničky a dobře hraje Hannah je to sranda dobrej tam je i její táta!!! *1*
Prostě je dobrá!! *5* -
mam te rad
Ahoj Hano mam te moc rad ty si ta co ve me probisila zivot diky tobe hrajo FOTBAL a tak dale jenom abys vedela ze te miluju tvuj Petr Chramosta *14* *14* -
-
Re: mam te rad
Asi te sklamu ale miley jsem nechodi tak ze jsi to neprecte a zrejme neumi ani cesky -
-
Re: Re: mam te rad
ne zřejmě ale určitě neumí česky .. *13* -
-
Re: Re: Re: mam te rad
no já myslim, že ani netuší, kde ČR leží:)
-
-
-
Re: mam te rad
Asi te sklamu ale miley sem nechodi a zrejme neumi ani cesky
-
-
ouch
juknete plsky na muj blog missmartinqa.blog.cz a piste komentikya hlasujte v anketaach...kuji moc...xD *15* *3* -
!!!!!!
Drahá děvčata, byla bych ráda, kdyby jste nechodili na profil Michaela Jacksona a psali tam vaše pubertální výjevy, když o něm nic nevíte.. buďte prosím tak laskavé a nedělejte to, né jenom, že to ubližuje nám, jeho věrným fanouškům, kteří ho zbožňujem, ale škodíte si i samy sobě, víte přeci jaké to je, když vás tu obtěžují lidé, kteří píšou něco hnusného o Miley.. takže buďte tak laskavé a nechodte tam, pokud nechcete psát něco hezkého.. Děkuji!!! -
-
Re: !!!!!!
mas pravdu vsichni co nadavaj do hvezd co se jim nelibi jsou pekne blby michael jakson je Legenda a pisu to s velkym l protoze to byl borec a na neho se bude vzpominat hodne dlouhhho vsichni ho milovali a byl fakt borec a jeho je skoda proc to musel byt zrovna on -
-
Re: Re: !!!!!!
pravda. Všichni nadávaj na celebrity, ale v zákrytu duše jim závidí a proto je nemají rádi. Např. Miley, která v 16-letech vydělala tolik peněz co nikdo nevydělá za celej život, o M. Jaksonovi ani nemluvim :-) ...
-
-
Re: !!!!!!
Co tam zas psali??jo jinak máš pravdu ;-) -
-
Re: Re: !!!!!!
Je to na druhé stránce tak si to tam přečti.. samozřejmě na MJ stránce:))
-
-
-
P!NK
Promiňte.
Já vím,že nepíšu lowuju ale ted jsem to skutečně já.Já nicky0012!Která má ráda Miley ale nějak jsem si opravdu přivlastnila P!nk.Dívala jsem se na youtube.com na její klipy a jsou úžasný.Ti trapáci mě přinutily z diskuse u Miley
Doufám,že mi věříte... -
-
Re: P!NK
Ty jsi hrozná! *9* *9* -
*9* *9* *9* *9* -
-
Re: Re: P!NK
Jaký debil se za mě vydáva??miley.the.best - dík že se mě zastáváš ;-) -
Re: Re: P!NK
A nevydávej se za piskota256! Podvodníku! *16* *16* *16*
-
-
mě taky....... *9* *9* -
Jo jo,věřím,ale trochu si mě zklamala...
-
-
Blablabla
Miley Cyrus je spíš pro male dětičky -
-
Re: Blablabla
A komu to cpeš *1* *1* -
-
Re: Re: Blablabla
Tobě
-
-
-
HaLooo
jen se tady z ní všichni nezbláznite! je to jen .... která ani neumí zpívat! Halooo lidé proberte se !!!!!!!!!!!!!! -
-
Re: HaLooo
jasně dík za názor..ale nás nenasereš *3* -
-
Re: Re: HaLooo
přesně jako......kdyz se ti nelybi tak sem nechod....ano rekla si nam svuj nazor...a co bude dal to uz nam je jedno...pápááá -
Re: Re: HaLooo
SBOHEM
-
-