Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • božžže zase tu chvíli nejsem a Miley je na 3.místě a ještě k tomu sem přišli zase Haters a zase se snaží nám Miley zhnusit (což se jim nedaří)
    • Nikdo se vám nesnaží nic znechutit,bud' v klidu malá! :)
      • armenakos1
        Terko ty už radši fakt vypadni!
        • A kdo si,že mě vyhazuješ?! To je fakt neskutečný jak si dovoluješ! Tohle veřejná stránka,ze který nemůžeš NIKOHO vyhazovat! A mimochodem mezi ANKETOU a NÁVŠTĚVNOSTÍ je obrovskej rozdíl! Tady nejde o žádnou anketu,takže nevim co tu pořád meleš!
          • armenakos1
            já jsem bůh této diskuse *1*
            • Koho že chceš domů?
            • tak teď si mě dostal... já tě fakt miluju :DDDDDDDDDDDDDDD tebe chci domů!:DDD
            • No nevim,jestli bych to nazvala zrovna bohem.
  • Funker Lied Blonde Hare sibzehn Jahre kdoví jestli nemá Německé předky,budte rádi,že je taková jaká je a že nedělá těžítka z vysušených lidí v koncentráku.
    Ono ji to přejde jen kapitalismus to tak chce senzace
    České političky i EU parlament má mět kalhotky hlavně přes huby .
    Blonde Hare Blaue Augen ale neměli ani plenky ty zabavili matce po atentátu na Hitlera a matka musela tahat dcerky nahrnec za kalhotky od hraní i zámek jim zestátnili asi je příbuzná hraběte Staufelberga ,když má takové tradiční protest prostě sex bomba vystoupení proti válkám i proti kapitalismu ,kdy v USA je vše zakázáno pití piva na pláži,zato je šatlava do pěti minut ,zaplavat si bez plavek zato je šatlava do desíti minut,tak protestuje za změnu zákonů v USA ,ale vyházet bomby na arabské obyvatelstvo zákony nezakazují ani Ustava USA
    Co se mě týká tak Divnickou heligonku Tibor Kutálek v plecháči v Divnicích je lepší má co nasebe a popřípadě by se o oblečení rozdělil ,když by měla gatě a čižmy zástěru košulu a na hrudi cuplíky heligonky a hrála si u zpěvu s heligonkou tak by neměla čas .Divničanky mu fandí .
  • jamila

miley cyrus a max azria

ahojík mám otázku za kolik korun by jste byli schopní si koupit oblečení od Miley???? .... moc by mi to zajímalo pište ceny např: tričko 200Kč apod :)
    předem díky moc mi to pomůže ;) :)
    • Re: miley cyrus a max azria

hele,zkus se podívat na ebay.com ;))
      • Re: Re: miley cyrus a max azria

Já vím kolik tak stojí na E-bay (přibližně):D ale mě spíš zajímá váš názor kolik by jste byli ochotný dá za to oblečení ;)
  • Miley???

Mě se líběj Mileyny písničky a dobře hraje Hannah je to sranda dobrej tam je i její táta!!! *1*
    Prostě je dobrá!! *5*
  • mam te rad

Ahoj Hano mam te moc rad ty si ta co ve me probisila zivot diky tobe hrajo FOTBAL a tak dale jenom abys vedela ze te miluju tvuj Petr Chramosta *14* *14*
    • Re: mam te rad

Asi te sklamu ale miley jsem nechodi tak ze jsi to neprecte a zrejme neumi ani cesky
      • Re: Re: mam te rad

ne zřejmě ale určitě neumí česky .. *13*
        • Re: Re: Re: mam te rad

no já myslim, že ani netuší, kde ČR leží:)
    • Re: mam te rad

Asi te sklamu ale miley sem nechodi a zrejme neumi ani cesky
  • missmartinqa

ouch

juknete plsky na muj blog missmartinqa.blog.cz a piste komentikya hlasujte v anketaach...kuji moc...xD *15* *3*
  • zanesskaaaa

!!!!!!

Drahá děvčata, byla bych ráda, kdyby jste nechodili na profil Michaela Jacksona a psali tam vaše pubertální výjevy, když o něm nic nevíte.. buďte prosím tak laskavé a nedělejte to, né jenom, že to ubližuje nám, jeho věrným fanouškům, kteří ho zbožňujem, ale škodíte si i samy sobě, víte přeci jaké to je, když vás tu obtěžují lidé, kteří píšou něco hnusného o Miley.. takže buďte tak laskavé a nechodte tam, pokud nechcete psát něco hezkého.. Děkuji!!!
    • Re: !!!!!!

mas pravdu vsichni co nadavaj do hvezd co se jim nelibi jsou pekne blby michael jakson je Legenda a pisu to s velkym l protoze to byl borec a na neho se bude vzpominat hodne dlouhhho vsichni ho milovali a byl fakt borec a jeho je skoda proc to musel byt zrovna on
      • Re: Re: !!!!!!

pravda. Všichni nadávaj na celebrity, ale v zákrytu duše jim závidí a proto je nemají rádi. Např. Miley, která v 16-letech vydělala tolik peněz co nikdo nevydělá za celej život, o M. Jaksonovi ani nemluvim :-) ...
    • piskot256

Re: !!!!!!

Co tam zas psali??jo jinak máš pravdu ;-)
      • zanesskaaaa

Re: Re: !!!!!!

Je to na druhé stránce tak si to tam přečti.. samozřejmě na MJ stránce:))
  • hannah54miley59

P!NK

Promiňte.

Já vím,že nepíšu lowuju ale ted jsem to skutečně já.Já nicky0012!Která má ráda Miley ale nějak jsem si opravdu přivlastnila P!nk.Dívala jsem se na youtube.com na její klipy a jsou úžasný.Ti trapáci mě přinutily z diskuse u Miley

Doufám,že mi věříte...
    • hannah54miley59

Re: P!NK

Ty jsi hrozná! *9* *9*
    • hannah54miley59

*9* *9* *9* *9*
      • piskot256

Re: Re: P!NK

Jaký debil se za mě vydáva??miley.the.best - dík že se mě zastáváš ;-)
      • miley.the.best

Re: Re: P!NK

A nevydávej se za piskota256! Podvodníku! *16* *16* *16*
    • hannah54miley59

mě taky....... *9* *9*
    • hannah54miley59

Jo jo,věřím,ale trochu si mě zklamala...
  • p.petulkaa33

Blablabla

Miley Cyrus je spíš pro male dětičky
    • Re: Blablabla

A komu to cpeš *1* *1*
      • p.petulkaa33

Re: Re: Blablabla

Tobě
  • HaLooo

jen se tady z ní všichni nezbláznite! je to jen .... která ani neumí zpívat! Halooo lidé proberte se !!!!!!!!!!!!!!
    • armenakos1

Re: HaLooo

jasně dík za názor..ale nás nenasereš *3*
      • lucy-bieber

Re: Re: HaLooo

přesně jako......kdyz se ti nelybi tak sem nechod....ano rekla si nam svuj nazor...a co bude dal to uz nam je jedno...pápááá
      • armenakos1

Re: Re: HaLooo

SBOHEM

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit