-
twitter
Lidi ?? sháníte kontakt na Miley?? zařiďte si twitter...populární americkou stránku...myslím že o hodně lepší než facebook... jsou tam ověřené profily hodně celebrit...takže napište sem přezdívky a kdybyste s čímkoliv potřebovali pomoct tk řekněte...mám kontakt i na nový profil miley, který si zařídila nedávno kvůli svým fanouškům...dozvíte se tam hodně informací ;) -
-
Re: twitter
Hele lidi nedohadujte se ..ale to je ono nemuzete uz nicemu verit co je fake nebo co je opravdvej profil celebrity..ale miley měla twitter a na YouTube dala video kde rekla ze ručí twitter tak pochybuju ze si ho udela znova...nikdo nestojí a bláznivý fanoušky co jí budou otravovat..musíte se vžít do jejich kůže co by ste delali?...já bych si zalozila twitter ale pod jiným jménem... -
Re: twitter
tak to teda mega není pravda.. myslíš že jsme blbí... já účet na twitteru už mám a myslím že každej je chytrej dost na to aby si ho založil sám... profili na twitteru jsou tak maximálně lidi kteří se za miley vydávaj... nic proti ale je to tak.. *5* *9* -
-
Re: Re: twitter
jestli myslíš @mileycokiie je to fake.. -
-
Re: Re: Re: twitter
všechno jsou to fakes *3* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: twitter
:)) -
-
Re: Re: Re: Re: Re: twitter
ale Miley na twitter.com není! se koukněte na mileycyrus.com a úpllně dolů a není tam odkaz na twitter je tam odkaz na její YouTube profil←mileymandy a tam má odkaz na twitter ale když ho zadáte do vyhledávače ukáže vám to akorát velký ho***! a že je ten profil zrušenej
-
-
-
-
-
-
To co Terka říkal\a: A kde máš sprácovství označené? Na profilu? Např. jako já? Terko... Nic tam k sakru nemáš!! *16* *16* *16*
-
No páni tady to ale zase žije *1* ..Andrejko proti tobě nic nemám,jen to chce víc klidu a žít v realitě :)
-
no a měla jsem pravdu Miley měla umělý zuby! *6*
-
pochvala
je to ta nej holcina na svete je nadherna a taky se me libi jak hraje v hane montane je to mrte serial vsichni z toho serialu jsou paradni. -
miley
Je nejlepší a pište tu jen lidi kteří ji fandí a ne nějaký blbosti *9* -
-
Re: miley
joU pRaVda MiLey Je NejlEpsi jA bych si tk PrAlA na Jeji KoncErt ae PRej se pOviDa ZE by MElA DoRAziT PriSti Rok:) *15* -
Třeba jak tu píší ta zvonda tu zprávu ale třeba i nadávky -
-
Re: Re: miley
Ty jsi to asi spatne pochopila, ja tady Miley nenadavam ona je Nejbestovější holka na svete! A jsem KLUK *3* *3*
-
-
Co je podle tebe blbost?!
-
-
no mě se to moc nelíbí jeto furt stejný *6* *7*
-
HANNAH MONTANA 3
nevite kdy se zacne u nas vysilat? -
-
Re: HANNAH MONTANA 3
myslis serial jestli jo tak 19 zari na jetixu jak zacne ten disny channel -
-
Re: Re: HANNAH MONTANA 3
aj vy pozeravate jetix? *1* -
-
Re: Re: Re: HANNAH MONTANA 3
kdyžs em doam tak jsem an jetixu vylepená - teda když nedávaj růžovku nebo questa ... to ěm nudí xD -
Re: Re: Re: HANNAH MONTANA 3
ne ja se tam koukam na hannu montanu
-
-
-
-
miley v top 10
nekdo tady prohlásil že miley není v top deset já už soky kdo všechno ji mohli tak rychle předběhnout jenomže ona je zase na vrcholu tak supik *15* !!! je 1. a komu se nelíbí tak nechápu proč vůbec lezl na její profil ?!?!?!? *7* -
taky si myslim ze ma cool pravdu
nevim co vy ale fakt se chova divne,a kazdej to vy,tak te cool nenadavejte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! *13* -
-
Re: taky si myslim ze ma cool pravdu
jo nechte ju beeeeeeejt!!!! *13* *13* *13* *13* *13*
-