Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • všechno nej

vševhno nejlepší k narozkám at se ti daří pp k 17 *4* *15* *3* *1* *4*
  • addlevel

hannah..montana.. tobě dala svoje číslo a vidělas jí přes webku nespletla si tě s někým když říkala něco že přes webku nekomunikuje? třeba bys toho mohla využít a jestli to máš pořád zdarma zkus po ní chtít aby zazpívala do telefonu *15* možná je to její dvojnice *7*
    • Re: skype

Moje máma mi řekla že si myslí že to neni ona...a celou dobu už na tim tady myslim co když? je to ale hrozná náhoda jestli je to ona, že jo? ale já nevim já jí zavolam... i když jako když kecá ty její sračky drmolí hrozně... ale když píše tak jí rozumim líp
      • addlevel

Re: Re: skype

Já bych s ní ževě mluvit nemohla protože tak anglicky neumim *9* ale když si píšemtak to je dobrý a mimochodem od včera si změnila obrázek. Další pochybnost je v tom že pořád píše že miluje taylora což nevim. Zkuste ve správný čas kdy by ona měla mýt půlnoc jestli tam bude na tom skypu *15*
        • delete
          • addlevel

Re: Re: Re: Re: skype

tady je dobrá stránka jak se dozvědět kolik tam je hodin http://www.svet.engros.cz/ nebo uplně stačí od našeho času odečíst 9 hodin a máš to
  • ccoooo tooo jjje těžky ůkol

Tohle jsou pořádný texty vod kabatu

Má jí motorovou

Mám holku je jak šílená, denně to musí mít
    na noc, ráno, v poledne, nemám od ní klid
    V očích lesk a zase má po erotice hlad
    mně nedá spát a chudák von nemůže pořád stát

Večer cestou z hospody, dumal sem co s tím
    kouknu se jí pod sukně, na čem sem ať vím
    Co sem Vám to neviděl, samý převody
    prostě pekáč na pohon, to nemá obdoby

Refrén:
    Má jí motorovou
    proto ty nadlidský výkony
    Má jí motorovou
    to ve světě nemá obdoby
    Má jí motorovou
    celej svět se točí kolem ní
    Má jí motorovou
    vona je tak hrozně perverzní

Jen snad se domluvit s autobazarem
    dát ji hodně pod cenu, pak s pánem bohem
    Měj se fajn, odcházím, nechci s tebou nic mít
    ať si tě jinej užije, já chci zůstat fit
    • delete
  • závislačka

hele holly uvědom si ze ona neni tvuj majetek a at se budes snazit deset let nebo sto let nic nenajdes a kdyby jo tak to nebude ona....,.
  • bieber vs.miley

MILEY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *3* !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *3* !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *3*
    • Re: bieber vs.miley

čau lidi,někdo rád miley,někdo biebra tak to prostě je.mě justin neva nic proti němu nemam ale proč nám sem fanoušci biebra lezete??? *5*
      • Re: Re: bieber vs.miley

přesně tak :)
        • smileyteri

Re: Re: Re: bieber vs.miley

Souhlas!!!
  • armenakos1

paparazzi

dnes jsem viděl další fotky když miley šla ze cvičení a podle těch fotek jde poznat že miley znovu otravoval nějakej paparazzi a miley se to nelíbilo.. *13*
    zde odkaz: http://miley.4fans.net/Gallery/displayimage.php?album=3109&pos=1

posuďte sami podle fotek.. myslím že je to tak.. *3* *9*
    • v.e.r.k.a

Re: paparazzi

jsou to prostě sráčové *8* *8* nedaj pokoj a nedaj já bych je hnala *15*
    • devilishsmile

Re: paparazzi

udák mil. ale to je ten udel celebrit..byt v dohledu na kazdem kroku!
    • Re: paparazzi

řekl bych žě ji nepřestanou votravovat ale na ti fotce vipadalo jako kdyby Miley mu dala fakt pěstí do obličeje
      • armenakos1

Re: Re: paparazzi

njn miley je taková drsná... to jsem poznal i sám *15* *15*
        • Re: Re: Re: paparazzi

COPAK,DALA TI PŘES HUBU,KDYŽ SI S NÍ ZROVNA NECHTĚL SEX? *15* *15* *15* *15* *15* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
          • armenakos1

Re: Re: Re: Re: paparazzi

TAK TO FAKT *15* NE ALE KDYSI JSME ŠLI DO BARU A BYLO TAM PLNO PAPARAZZIŮ A MILEY UPLNĚ RAPLILA A JÁ JI MUSEL UKLIDNIT *15* *15*
            • armenakos1

Re: Re: Re: Re: Re: paparazzi

JJ TO MI TAKY ŘÍKALA... ŽE SEM PRO NI VELKÁ OPORA *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: paparazzi

TAK TO JE DOBŘE,ŽE MÁ V TOBĚ OPORU.TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
        • Re: Re: Re: paparazzi

dobře jí tak
          • Re: Re: Re: Re: paparazzi

ale paparazzi kdo ji fotil byl kluk.
            • Re: Re: Re: Re: Re: paparazzi

jo ale paparazi ji neuhodil jenom fotil
  • Chová se příšerně a to jak se pořád odhaluje.. no.. hrůza.
  • decko vypatlane blbe, decko vypatlane blbe, MILEY Cyrus Fuuuuuuuuuuuuuj *16* *16* *16*
  • Jen - ono přejmenování a přechylování je rozdíl ;)
    To, že se dřív (nebo stále a teď používá jen umělecké jméno? Nevím, popravdě je mi to někde) jmenovala Destiny a teď si říká Miley neznamená přechylování. To se prostě jen přejmenovala.
    Přechylování je změna podstatnýh jmen rodu mužského do ženského a naopak (včetně jmen a příjmení). Tedy i slovo učitelka je slovo přechýlené. No a tak nepřechýlená verze jejího jména je Miley Ray Cyrus a přechýlená Miley Ray Cyrusová.
    Vím, že se tu asi objeví pár "nenávistných" komentářů, ale vzhledem k tomu, že o ni něco hledám opravdu jednorázově (takže se tu na 95% už neobjevím), tak tohle píšu jen jako zajímavost (na četině rozhodně neulítávám) protže to bylo nedávno probíráno na jedné přednášce. Tož si ty rozhořčené komentáře můžete odpustit, byly by zbytečným plýtváním energi. :)
  • nikolennkaaa

kyubi

přesně.. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit