-
sorry
sorry spletla sem i *16* -
predtim byla lepsi kdyz nebyla takova jaka je ted souhlasite? *9*
-
-
ano
-
-
nj
Miley je prostě pro někoho dobrá pro někoho ne.Tak tady nebudeme řešit kdo ji ma rad a kdo ne je to kazdeho věc.Sem choidte jen ti,kteri ji mate radi a kdo ne tak sem nechodte. -
Miley *10* *6* *10*
na Miley nemam co rict prosteee *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
profil lidé.cz
ahoj lidi kdo zná profil mileycyrus92 tak se na něho podívejta na lidé *3* *3* -
-
Re: profil lidé.cz
takze za prvy miley neni kozoroh vzdelani nema zakladni neumi nemecky ani cesky ona tam chvili pise cesky a chvili anglicky tak co si o tom myslite?a barvu oci nema hnedou ale ma je modry meri 164 a urtrite navazi 55-60 a miley ma rada fialovou -
Tak to je ubohý! Ty jako myslíš že by měla jako oblíbený film "Hannah Montana The movie" ?? A hudbu taky svojí .. ?? Navíc na Lidech?? Kdyby na facebooku tak možná ale na lidech?? Promin ale nejsi asi moc chytrá.. *7* -
a co je s ním??lidééé -
-
Re: Re: profil lidé.cz
jenom že je tady jako miley -
Re: Re: profil lidé.cz
heleť ty jestli tomu věříš tak si s prominuím asi vážně blbá protože jen blbka může věřit že to je pravá miley cyrus když neumí esky *13* *15* *9* -
-
Re: Re: Re: profil lidé.cz
jááááááááá????tomu nevěřím
-
-
-
-
AhOj
AhOjKy JaK jE? *3* -
miley beest
Vše nejlepší Miley si neejj ,sladkých 17 *4* -
c
mno...já jsem byla v americe a mám její autogram teta bydlí v americe a možná bude v její kapele hrát na kyteru super...jak mě bude 20 jedu za ní :-D -
*1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16* to si o ní myslím.
-
Lepší nebo horší ?
Že se změnila je její věc. A je lepší než byla *14* má nej *1* písničky... Já úplně,žeru písničku Who owns my heart ,to je úplně božská písnička *4* ,má lepší písničky než měla... *4* -
-
Re: Lepší nebo horší ?
to rozhodně..:P a WOMH je sice dobrá písnička, ale mě se nadále nejvíc líbí FULL CIRCLE je sice stará a objevila se na jejím prvním albu co vydala jako Miley což je Breakout, kterou napsala jen pro Nicka J. Jonase pár dní po jejich rozchodu...je i tak pro mě stále tou nejlepší písničkou, která je připsaná na Mileyině úspěchu..:) -
-
Re: Re: Lepší nebo horší ?
jj, full circle je super song, nebo například girls just wanna have fun, no, prostě všechny songy od ní jsou fakt úžasný -
-
Re: Re: Re: Lepší nebo horší ?
jo to jo..=))
-
-
Re: Re: Lepší nebo horší ?
souhlas Ančíí =))) ;) -
-
Re: Re: Re: Lepší nebo horší ?
díky Tome..:)) ;) -
-
Re: Re: Re: Re: Lepší nebo horší ?