Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ted jsem cetl ze miley cyrus brala drogy

Každej zpěvák si něco občas šhlehne.Horší to jepak kdyz si na to navykne ale bat se nemusis jeji tata by ji zbil kdiby to zjistil.Robbie williams byl v takovych potizich a dostala ho z toho jeho sestra nebo kdo.A vypada na to ne! *5*
  • i-n-n-a

BOŽE NE

ONA MÁ NĚCO SE SRDCEM CHUDÁK MALEJ. PS to není vtip!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
    • Re: BOŽE NE

přeju hlavně pevné nervy a silné srdííčko *9*
  • 4 série

Tady na tom blogu sem našla jak Hannah Montana vypadá ve 4 sérii ta holka má dobrej blog ona tam dává každej den novinky já na něho tedy chodím každej den
    jsou tam i ty fotky jak vypadá ve 4 sérii

tady je http://mileycyrusfanss.blog.cz/
    • Re: 4 série

pěknej blog
  • sindrom

Všechno nejlepší k narozeninám.

• co někdo jiný?

a ještě něco nechápu co na ní všichni máte . Válí šunky doma na gauči všechno ji zařídí její papínek zatímco taková pořádná kapela jako je KISS ti museli makat.
    • Re: co někdo jiný?

omg co stím pořád máš? Netahej sem Kiss a vůbec se o nás nemusíš starat když se nám líbí je to naše věc a né tvoje tak swe uklidni a jestli si myslíš že když to tady napíšeš že se všichni dáme na poslouchání Kiss seš na omylu! *16*
      • Re: Re: co někdo jiný?

Omg nemusíš se hned vztekat tak si klidně poslouchej miley citrus.
        Jo a nemyslím si že to hned začneš poslouchat bo si 5letá holčička .
        Klidně si poslouchej i toho bobra (biebra) i když ten bobr zpívá jak malá holčička a zpívá na playback jako citruska . *1* *1* *1* *1* *1*
        • sweet.anne

Re: Re: Re: co někdo jiný?

Nechci nic říkat, ale Justin na playback v životě nezpíval..
        • Re: Re: Re: co někdo jiný?

hahaha to sme se zase pobavily! Dej pokoj a už běž s těma KISS...víš kam!
  • armenakos1

Bravo is BIG SHIT !!

opět bravo prokázalo co je za dementní bulvár... opět rozebrali to že miley kouřila vodní dýmku ale samozřejmě to zase rozebrali tak že to vypadá hrozně.. BRAVO absolutně nenávidím... jááj co furt řeší všichni.... vodní dýmka a navíc je jí 18let...proč by to nemohla zkusit ?? :D kdyby brala heroin tak to už by bylo něco jinýho ale blbá šalvěj nebo co.. to je fakt nic.. jen si chtěla užít a že ta její kámoška to dala na internet tak to je fakt hrozný... prej si aj zrušila twitter protože jí každej nadával co je za k****! však je to pravda.. kdyby byla opravdová mileyina kámoška tak by to neudělala...sám se si to zkontroloval přes můj učet na twitteru a dokonce tam vznikli i antistránky proti té holce co to natočila.. *9* *9*
    • Re: Bravo is BIG SHIT !!

Jo taky nesnáším tyhle Bulváry. Bravo si teda koupím třeba hlavně když je tam plakát, ale když vidím nějáký takový článek kde píšou třeba i to co není pravda vždycky se akorát naštvu! Nevím proč to pořád rozmazávají pořád dokola ať nechají Miley být a píšou o někom jiným! A pochybuju, že těm pararazzi a ostatním by se líbilo kdyby takhle o nich někdo psal! A tu Annu Oliver co to video natáčela nesnáším a ni se nedivím, že jsou proti ní anti-stránky. Twitter si zrušila schválně aby jsme jí nemohli nadávat. Už toho mám tak akorát dost blbej bulvár!!!! *10*
    • Re: Bravo is BIG SHIT !!

Já taky nevm co furt řešej, jen proto, že M hrála v seriálu hodnou holčičku, tak nemusí být princeznička. U nás je dětem 14 a taky kouřej, a to něco horšího než vodní dýmku, jenže oni nejsou slavný, takže je to jendo. Myslím že si Miley měla uvědomit, že se to ven dostane, ale je to jen její věc. Osobně mi dost leze na nervy, že M pořád někdo pomlouvá. Nebo, jak jí srovnávali furt s HM. Podle mě, ti co mají rádi HM, nejsou fanoušci Miley. Vždyť většina z nich měla ráda jen HM, a teď nadávají, že Miley změnila. Omyl. Miley se nezměnila, oni jí jenom nikdy pořádně nepoznali. Vážně, myslím, že M byla vždycky rebelka, a to se mi na ní vždycky líbilo. Nesnášela jsem HM, ale Miley jsem měla ráda. Nevím, myslím, že je to tím, jak velkej mělo HM úspěch. Třeba Selenu taky nikdo nesrovnává s Alex, nebo Demi se Sonny. Prostě Hannah Montana, byla role, ne život Miley a Disney se bohužel snažilo, aby se Miley stala Hannou. A lidi by si měli uvědomit, kdo je kdo. Kdo je hannah a kdo miley. (pardón že jsem odbočila od tématu, jen jsem to ze sebe potřebvala dostat, už hodně dlouho nad tím totiž přemýšlím.)
  • Andrejka10
    *4* *14* *15*
  • zdárek chtěl bych se zeptat jesi tady někdo z vás vede aktivní blog o miley cyrus chtěl bych se podívat na novinky fotky atd. nejlepší celebrita :) doufám že se to v tý O2areně ještě pohne
    • armenakos1
      http://iheartmiley.blog.cz/
      • díky;)
  • maili cirus

maili cyrus(hannumontanu) mám moc ráda jsem její nejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejne větší faninka *14* chtěla bych být zpěvačkou chtěla bych aby jsme se poznali já jsem její nejlepší faninka a nikdo mě nemůže překonat já jsem její najnejnejnejnejnejnejneja dálších milion největší faninka ale kdybych toto řekla na rovina to bych asi udělala blbě ale počkat já jsem to udělala *1* *1* *1* *1*
  • mileys

sry

oprava:icq a mail

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit