Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Anketa

http://diskuze.libimseti.cz/kdo-je- lepsi-905756?SID&uid=0cfcb2d682d80a 2d7a763d319189b1c5
  • FANOUŠCI BIEBERA

FANOUŠCI BIEBERA SEM LEZOU JEN PRO TO ABY VÁM VZALI NADĚJI DÁL FANDIT MILEY S TOU O2ARÉNOU A ABY VÁS NAŠTVALI.NENECHTE SE OD NICH VYTOČIT.TO BY JIM UDĚLALO DOBŘE.NĚKTERÝ LIDI PROSTĚ NENÁVIDĚJ MILEY,ALE TO BY SI ASI MĚLI KOUPIT TU KNIHU,CO MILEY NAPSALA:MILNÍKY NA MÉ CESTĚ JELIKOŠ,TAK POCHOPÍ,CO VECHNO OBĚTOVALA PRO TO ABY MOHLA BÝT SLAVNÁ,PROTOŽE VY O NÍ VÍTE JEN ZÁKLADY A MYSLÍTE SI,ŽE O NÍ VÍTE VŠE,ALE JE TOHO VÍC VÍTE?!TAKŽE DŘÍV NEŽ NĚCO NAPÍŠETE SE NAD SEBOU ZAMYSLETE A,AŽ PAK PIŠTE. *5*
    • sweet.anne

Re: FANOUŠCI BIEBERA

Tu knížku jsem četla.. Miley je fajn, ale rozhodně měla lehčí život než Justin, ten si narozdíl od její bohaté rodiny musel v dětství vydělávat zpěvem na ulici...
      • Re: Re: FANOUŠCI BIEBERA

prý lehčí život než justin...hm víš co doporučuji si přečíst knížku Milníky na mé cestě. a uvidíš jakej měla lehkej život !! *10*
        • Re: Re: Re: FANOUŠCI BIEBERA

jo přesně prej lehčí život?! To těžko! A Bieber mi je uplně ukradenej a to že zpíval na ulici! *8* Nechcu ho kritizovat ale ten jeho zpěv no radši nekomentuju! *16* *10* *1*

TAKY PRAVDA.NA DRUHOU STRANU JE MI HO LÍTO.
    • Re: FANOUŠCI BIEBERA

máš naprostou pravdu!a ta knížka byla úžasná.nic lepšího jsem nečetla! *15* *8*
    • katka.lemurek

Re: FANOUŠCI BIEBERA

přesně tak ma slova
    • Re: FANOUŠCI BIEBERA

jo ale piš to do diskuse Justina Biebera ne sem

JÁ JENOM,ŽE SE O TOM TADY NĚKDO ZMÍNIL,TAK JSEM TO SEM PROTO NAPSALA.
        • Re: Re: Re: FANOUŠCI BIEBERA

jo to jo no nevsdí nejy Bieberovci nás nezajímaj =))) pro nás je best Miley
        • smileyteri

Re: Re: Re: FANOUŠCI BIEBERA

Sice si to fakt měla napsat do diskuze k Bieberovi, Ale zase na druhou stranu máš naprostou pravdu a souhlasím s tebou.
  • addlevel

upravy

jde někomu Miley upravit?
    • michalinecka

Re: upravy

to jde jen tomu kdo ten profil založil ne.. *9* nevim to jistě..myslím si to... *3*
      • armenakos1

Re: Re: upravy

jo je to tak..muže to upravovat jenom správce... *4* *3*
        • mileycyruska

Re: Re: Re: upravy

nn Miley můžou upravovat všichni ! *3*
  • armenakos1

HOT!!

tak co taky si myslíte že na to dneska hasiči nebudou stačit ??... *15* *15* jestli se miley rozjede jak předtím tak nejspíš ty hasiči zdrhnou... *15* *15* *14* *15* *15*
    • Re: HOT!!

A NEBO SE K TOBĚ BUDOU CHTÍT PŘIDAT A PAK TI MILEY PŘEBRAT. *15* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
      • armenakos1

Re: Re: HOT!!

ani howno.. miley říkala že miluje jenom mě... *15* *15* *15*
        • Re: Re: Re: HOT!!

TAK TO MÁŠ DOBRÝ,ALE I TAK DEJ POZOR,ABY TI JI NĚJAKEJ HASIČ NEUNESL. A NEBO NĚJAKEJ STEJNĚ VELKEJ FANDA JAKO JSI TY. *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
          • Re: Re: Re: Re: HOT!!

ahojako sa mozem dat k fandom *7*
            • armenakos1

Re: Re: Re: Re: Re: HOT!!

tos to nemohl napsat jako uplně novej příspěvek... zrovna si pokazil tuto diskusi...
              *15*
          • armenakos1

Re: Re: Re: Re: HOT!!

mno do háje.. tak to si jí pěkně přitáhnu za uzdu... *15* *15*
  • je to kravka co se dalo čekat
    Nechci nikoho urazit ale vibada joko b***a ale písničky jsou stejna tak ze ať vypadá jak chce a upíry deníky jsi fakt boží.
    Pane bože co se to z Miley Stalo nenavidím ju a Ona má Pe*is ?? cože?? mala som ju velm y ráda ale pane bože Miley je Pi*a kurwa atd,..,,
    proč jí říkáte že je hnusná když sama nebo sám určitě taky nevypadáš hezky tak jí nech napokoji a drž rači hubu
    Neskutečná kravička!!!
  • Happy Birthday MILEY :D :) :D :)
  • Proč jses ostřihala a muj nejoblíbenější film od tebe je LOL 2012 *4* *4* *4* *14* *14* *14*
  • Kontakty
    NAPIŠ SI O AUTOGRAM:
    Miley Cyrus
    c/o The Disney Channel
    3800 Alameda Ave
    Burbank, CA 91505
    USA
  • Můj nazor

Ja vás nechapu.Pořád se urážíte a nadaváte miley.Pokud se vám nelibí tak sem vubec nelezte.a žadné fotky kde je náhá nenafotila!!všude je oblečená!!Vetšina bude stejne nejspíš fotomontáž které nejspíš udělal nějaký žarlivec a někdo to takhle nafoukl a všichni tomu veřej.
    A všichni co jí tady nadavaj taky nejspíš žarlej je jí 16 a už natačí vlastní pořad.
    • mileys

Re: Můj nazor

v bravu bylo že ty fotky nafotila ale že je posilala kámošoj a někdo ji do toho mailu vlez byla tam i jeho fotka a že už ho chytli *8*
      • Re: Re: Můj nazor

jo to sem cetla *5*
    • Re: Můj nazor

máš úplnou pravdu já mám ráda miley cyrus ale moc nemusim ewu farnou a taky tam nepíšu že je kr..... a nedávám tam její nahí foto a jenom chci upozornit že můj kámoš on je na počítače dobrej a sám se mi přiznal že má na chatu kámoše který tuhle prácičku děláj lidem na počkání že mu daj fotocelebrity a oni ji stáhnou oblečení a dáj to na internet a dost mi to vadí!! *16* *16* *16*
  • Miley - řidička

http://www.moderatorka.cz/?clanek=5 18

já si teda myslím, že by s mámou jezdit neměla :)
    • annyttt

Re: Miley - řidička

mohla by :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit