-
vše nej k dnešnímu halloweenu Miley! *14* *14* *14*
-
jj
kdyby nemela slavne tatu tak neni nic -
-
Re: jj
to nemůžeš vědet miley je skvělá *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
miley.ray.cyrus23
ahoj ja som vanessavk len mam novy profil z mojou kamoškou lenkou2270 a chcem vám povedať že tam mileyna miley.ray.cyrus23 je falošná prepáčte mi že som písala že je naozajsna ale neni prepáčte dík za pozornosť prosim primite moju omluvu *9* *9* *9* *9* -
-
Re: miley.ray.cyrus23
No máš pravdu ona je falešná pač kdby to byla Miley taak by neuměla slovensky ale oni to asi opravdu nechápou btakže si myslí že jim an to všichni skočíme!! -
-
Re: Re: miley.ray.cyrus23
Miley by přece nešla na český stránky, a už vůbec ne na osobnosti.cz *13* *13* -
-
Re: Re: Re: miley.ray.cyrus23
Přesně *5* Taky jsem to psala *3*
-
-
-
-
ahoj
ahoj ale na miley asy kontakt nedostanete to byste museli do ameriky. -
-
Re: ahoj
já má mna ni kontakty 3 a jsou pravý!! -
-
Re: Re: ahoj
ja mam jenom 2 a das mi ten treti?mam facebook a youtube a mas nějake jine????napis mi do vzkazu
-
-
-
......
já jí teda ráda nemám ,podle mě je to jen Puberťačka co se vetřela do Hollywoodských hvězd. Toť muj názor XD
ostatní mužou mít klidne jinej to mi je jedno *1* *3* -
-
Re: ......
Ona že se vetřela? Promiň, ale to se musím zasmát *15*
-
-
BIRTHDAY!!!!!!!!!
Všechno nejlepší Miley!!!!!!!!!!!!! *14* -
..
já bych šla na koncert Miley Cyrus ale ne na hannah montana ta ma trapné písničky pro děcka ale deska miley cyrus je ůžasná *14* -
já jí mám zrovna offline ani se nerozloučila *9* to je jedno stejně si musím jít udělat úkoly tak čauky lidi *3* -
no jo
hele lidi miley ma kluka,penize,slavu ale to co nema si za nic nekoupi.a to je zdravi..ona ma nemoc ..vaznou..podobnou cukrovce a onemocneni srdce...... -
-
Re: no jo
nechcu vám nic říkat ale miley žádnou nemoc nemáá *13* *13* -
Re: no jo
jo mas pravdu cool,o co se tady vlastne hadame?mi ji prave nic nezavidime,ona by mela zavidet nam protoze mi jsme zdrave ona neni!ja bych stejne ten jeji zivot nechtela..nikdy bych nemenila..penize nejsou vse a ona to vi taky takze muze mit 100 mercedesu ale stejne ji je to k nicemu kdyz je nemocna....zdravi ji to nevynahradi!!! -
-
Re: Re: no jo
ja bych taky ten jeji zivot nechtela!!vzdyt kdyz nekam jde tak ji porad nekdo foti nebo toci je jak pod mikroskopem!!! *3* -
-
Re: Re: Re: no jo
to mas pravdu a kdyby nebyla hvezda tak by byla uplne normalni a vis co udelala nekdy nezakonyho ja jo ale to uz urcite vis........ *3* -
-
Re: Re: Re: Re: no jo
opravdu! ja napsala micci mohla by mit 100 mercedesu nebo to nejdrazsi obleceni ale stejne ji to zdravi nevynahradi!!! *4* *4* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: no jo
Nevím co tím chcete docílit že sem píšete takový kraviny, a pomluvy! Myslíte si že jí přestaneme mít rádi jenom kvůli tomu že nějákej b.... jako ste vy bude psát pomluvy....?! To jste na omylu proč vám vůbec odepisujem že? Protože prostě bráníme!!!!!!! Jsme Fans a to fans dělají. Souhlasím s No Coment Ignorujte je !!!!!!!! Asi jste teď nějáký strašně na sebe pyšní že sem píšete krytyky asi si tady s prominutím léčíte svoje komplexy! *16* *16* -
no rozhodne by se tak nepredvadela -
pro mimisek:mas taky pravdu kdyby nebyla slavna tak by ty hlouposti nedelala!!!i kdyz kdo vi....... *1*
-
-
-
-
-
-
ahoj
nemohla sem sem psát měli sme rozbitý internet. -
-
Re: ahoj
A co my s tim jako? -
-