-
miley v praze
hele, miley ale do prahy podle americkych zdroju prijede a to kolem 3.-6.6. 2010 -
-
Re: miley v praze
fakt jo vlastne jsi to cetla na strankach miley cyrus.ne vlastne ne tam to totiz ani neni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *8* *8* *8* -
hele ty jsi naka chytra ne?kde jsi ktomu přišla?to jsi vyhrabal v popelnici nebo kde?přestan laskavě cist blesk jo!a ty jsi byla v americe ze to vis?nebo se s ni snad znas *7* to ti asi moc nedochazí že teď všem lžeš? *4* *3* *5* *5* *15* *8* *16* *8* -
Jo podle jakých zdrojů?? A kde si to zjistila ty?? Ale super by bylo kdyby Mileynka přijelá jéé *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: miley v praze
Prosimte vzdyt by miley cyrus nejela do taky prdele jako je cr,chudak vzdyt by tady nemohla kde vystupovat o2 arena smrdí,protože tam budou vystupovat tokokio hotel a tesla arena ta smrdi sama o sobe (hraje tam sparta) *3*
-
-
-
Grammy
Ten kdo tu psal, že Miley neni nominovaná na žádnou cenu grammy asi neumí hledat nebo číst...
David Wild - Jan 28 2010 - 2:52pm -
More GRAMMY Performers, Presenters Announced
/R&B singer Justin Bieber, actor Jeff Bridges, pop singer and actress Miley Cyrus, actor Josh Duhamel, pop ... , Miley Cyrus, Neil Portnow, Norah Jones, Pink, Ray Benson, Ricky Martin, Ringo Starr, Roberta Flack ... *8* -
-
Re: Grammy
Nominace je k ničemu!!! Výhra je důležitá!! A v tomto případě ona nevyhrála!!!!!
-
-
ahoj
Ahojky kdo máte blog a chcete se spřátelit?tak napište na ten můj:vashley-mylove.blog.cz budu se těšit -
WHO OWNS MY HEART
podivejte se urco na tenhle klip!..who owns my heart..trosku jsem byla zklamanaprotoze..proste..miley zboznuju.a nechcu aby skoncila jako britney s oholenou hlavou v lecebne na odvykací kure..a jako..jestli nam taky chtela ukazat ze je bisexual..tak sem to taky nepotrebovala vedet..a jestli je..tak to nebude od prirody..ale z jeji rozezranosti!!..:((..já jíí mam rada..tak at se mení..ale at mení hudbu tu at rozvíjí..styl..ale at se chová porád jako stará hodná miley!..néé ze se zmeni v druhou britney..:(( -
-
Re: WHO OWNS MY HEART
souhlasím s Twee.Girl... tys nikdy nebyla pravej fanoušek miley... jenom ses dívala na hanna montanu a znáš ju jako tu malou miley... ale prostě miley už má 18... a nikdy se s ní žádná britney ani lady gaga nestane..protože miley má narozdíl od nich mozek a rozum... a prostě mi miley milujem takovou jaká je a to se nezmění... Love you Miley *14* *14* *14* *3* -
-
Re: Re: WHO OWNS MY HEART
teprve bude mít -
-
Re: Re: Re: WHO OWNS MY HEART
hele zrzecka musíš sem furt chodit.... ?!!.. nezajímaj nás tvý názory a ani názory haterů.. *8*
-
-
-
hele, kolik ti je? až ti bude 18, tak to pochopíš...jenom kvůli tomu, že se selena a demi takhle nechovají, to neznamená, že se takhle nemůže chovat miley a navíc, demi se selenou mají pořád smlouvu s disney, kde se jasně píše, že nemůžeš na sebe vzít nic nějak extrémně vyzývavého, a miley toho měla za ty 4 roky docela dost, proto taková změna...a že skončí jako britney, souhlas s twee.girl-jenom kvůli tomu, že to psalo bravo a každý bulvár, tak tomu nemusíš hned věřit... -
-
Re: Re: WHO OWNS MY HEART
Jo, souhlas, mě se to sice taky moc nelíbí, ale to neznamená, že na to M nemá věk. Změna je normální v životě a každý na to má právo. Ještě si myslím, že Selena i Demi i Miley jsou každá jiná. Miley je víc sexy, Selena je taková nežná a elegantní, myslím že to ani s Disney moc nesouvisí a Demi je zase víc rocková. Každá je jiná. Mě osobně je asi nejblíž Sel, a potom Demi a potom Miley, ale mám ráda Party it the U.S.A.
-
-
Co to tady zdovolením meleš?? Ty jsi asi faninka nikdy nebyla protože jinak by jsi tohle nepsala! Proč by se měla měnit? Lidi omg pochopte to Miley bude 18! Klip WOMH je náhodou super a každej fanoušek to potrvdí. Druhá Britney z ní není! A proč zrovna pořád Britney,Lady Gaga atd? Jen protože to napsali v Bravu a všude na bulvárních stránkách tak hned všichni tomu věří! Vážně jako když jí máš ráda měla by jsi jí brát takovou jaká je a né psát ať se změní!
-
-
AHOJKY
TA PÍSNIČKA ,CAN'T BE TAMED' JE SKVĚLÁ A KLIP SEXY. TÍMTO STYLEM ZÍSKÁVÁ STARŠÍ FANOUŠKY A TO JE PŘECE JEN LEPŠÍ NEŽ NĚJAKÝ MALÝ DĚCKA. *3* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: AHOJKY
souhlas *3* -
-
Re: Re: AHOJKY
Jakej souhlas?Proč by měla mít víc velkých fanoušků než malejch???Jakej je rozdíl? -
-
Re: Re: Re: AHOJKY
Protože ty malý děcka si jí předtavujou jenom jako Hannu Montanu (i když už skončila) a představa že si oblíkne šortky místo kalhot je děsí no já nevim podle mě to ještě tak nechápou když jsou malý, ale urtřitě to pochopí až trochu vyrostou že to už není HM ale Mils tak doufám že to pochopí a budou jí fandit dál -
-
Re: Re: Re: Re: AHOJKY
veverkamiska ti to řekla naprosto přesně. tak sem to myslel tím souhlasem. miley by už měla mít více starších fanoušků... ne jenom malí děcka který skáčou s fotkou hannnah montany... *13* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: AHOJKY
ne by měla mít ale ona má.. *14*
-
-
-
-
-
-
Miley se vůbec NEZMĚNILA a došla jsem k takovýmu názoru, že jí ty krátké vlasy prostě sluší! Každý občas mění styl a Miley mám že všech zpěvaček nejradši a to se nezmění
-
-
V těch dlohých vlasech jí to slušelo mnohem víc než ted...ted vypadá jako... *16* *16* *16* *12* *12*
-
-
??
Jaky je vysilaci cas hannah montany na jetoxu? *7* -
miley cyrus
jj a jak mi dokazes ze jsi emily osment a jak mi dokazes ze buh existuje co ty kravo!!! *1* -
........
jestli ste fanoušek miley tk se mužete zapsat tady:http://iheartmiley.blog.cz/090 3/scitani-fans *14* -
-
Re: ........
miley je úplně boží nevíte někdo náhodou koli kměří cm? *14* -
-
Re: Re: ........
Většinou se tvrdí že má 163 až 165 ale myslim si že je větší alespon tak působí na fotkách -
-
Re: Re: Re: ........
Větší... hlavně do šířky *1* -
-
Re: Re: Re: Re: ........
nechci nic říkat ae do šířky??:D:D:D ježiš tady mě zase nikdo rezesmál:D je zároven i modelka a cvici trikrát tejdne 3 hodiny ve fitku....podle me neni tlustááá!!! a je stredni postavy zkrátka tak akorát:D;) -
Re: Re: Re: Re: ........
ha ha ha:...do šířky? Vždyť je úplně hubená...A vyšší podle mě působí kvůli podpatkům...Jinak je SKVĚLÁÁ!
-
-
-
-
-
PROSÍM!!
Ahojík,pls můžete pro mě hlásnout zde?? Moc děkuju! http://kamikak.blog.cz/0904/1-kolo- sonb Jo a Miley je super!! *4* -
-
Re: PROSÍM!!
jmenuji se tam Andy
-