-
já
já za ní pojedu a vím kde bydlí aji email mám teta ju zná -
-
Re: já
nevěřim !! tak řekni celou adresu když to víš *3* -
-
Re: Re: já
nevěř nechci jí prozradit -
-
Re: Re: Re: já
protože jí neznáš
-
-
-
-
ffffffff
já jsme to věděla ale někde bylo něco napsaný tak jsme se divila ale je mi jasné že hraje *14* -
jj
Je nejlepší *4* -
to snad ne
To snad ne Michael předběhne v top osobnostech Miley ! *16* -
-
Re: to snad ne
No a co??!!! *16* -
Re: to snad ne
To si piš, že předběhne!!!! A já mu to přeju!!! Ikdyž ho to už neoživí *9* *9* Takového člověka je hrozná škoda!!!!!!!!!!!!!! -
-
Re: Re: to snad ne
To sice jo ale Miley podle mě bude lepší , ikdyž on byl taky SUPER a to fakt myslím že je ted možná lepší ale zase Miley je 16 let a ještě je šance aby byla lepší ikdyž na Micheale nemá asi nikdo noo.. *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: to snad ne
Takový už NIKDO nebude!!!!! Ani NIKDO vyšší!!!! a lepší!!!! -
-
Re: Re: Re: Re: to snad ne
Nikdy nevíš... ale je fakt že by to musel být zázrak *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: to snad ne
Já bych řekla, že to se nikdy nestane!!!!
-
-
-
-
-
-
Pipina Montana
Dobrý den, všem fanouškům bych chtěl oznámit, že na kanále Blbix, startuje zítra nový seriál,: Pipina Montana, a že rozpočet natáčení stál 5 korun¨. -
-
Re: Pipina Montana
Já ten program jaksi nemám? Kde ho můžu sehnat? Asi nikde že? *1*
-
-
Miley
Miley píše na twitru že má dneska špatnej den. -
miley
tak já si myslím že miley ja ta nej nej nej zpěvačka a herečka *4* -
JO
Ja nechápu,co na té Miley vidíte.Je to normal holka,co ráda zpívá a tančí.Proslavila se vlastně jenom k vůli jejímu tátovi jinak by byla nějkak v žebříčku 25. nebo nějka tak třeba i mezi posledníma nebo klidně až poslední.Všechno jí to zařídil on.On je svělej muzikant bez blaybacku a Miley(Hannah)?Ta má playback,a hraje si ne nějakou pop nej hvězdu.Píše o ní bulvár a tak.Jasně,to o každé celebritě.Ale bulvár ted píše třeba o těch nejslavnějších,myslím třeba:Hilary,Briteny,Michael(ten teď hodně),a tak!No prostě chci tím říct,že prostě Miley je nula!Hannah Montana?Za pár let po ní nikdo neštěkne......
JO!!!!!!! *1* -
-
Re: JO
Tak proc si ji tak moc branis??? *7* *7* *7*
-
-
mileyy
miley je nejlepší prostě suprová -
RE:Hannah Montana
jj ja jo ale je to moc drahy mas pravdu