Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nevite kde bich sehnala text k poslední písničce z její desky someday.

A nechte si toho když ji nemáte rádi tak sem prostě nelezte, vždyď to nemá logiku, akorát tak ostatním kazíte dojmy.
  • miley11cyrus

jkk

já vím že umí anglicky ale s tou holkou y kterou sem mluvila byla falešná miley chápete??miley umííííí anglicky
    • muhi

Re: jkk

Tak nepiš že sis psala s Miley *16* Dělat tu z nás blbce *15*
    • zanesskaaaa

Re: jkk

čím to bude?.. že by tím že se narodila v Americe? *5*
  • miley214

vymaž te si mě

vymažte si uživatelku miley214 a neptejte se proč *15* *15*
  • Tereza

pro miley11cyrus!

Hale ty největší milovnice Citrusky *15* *1* ..kámoška ti chtěla něco napsat,ale nevěděla jak to má říct slušně(zvláště tobě)tak to nechala na mě.Víš ty to tak možná nevidíš,alekdyž dneska řejneš Michael Jackson tak každej ví kdo to byl i malý děcka!Za to když se před někym zmíníš o Citrusce neví pomalu nikdo kdo to je,v čem hrála nebo co zpívá!Dneska jí obletujou samý pubertáčci a i proto že je to IN! *15* ..Majk byl daleko víc slavnější a říkej si co chceš,ale nezměníš to!Zřídka kdo ví co všechno se snažil dělat pro děti,dát jim to co sám v dětství on mít nemohl,všichni na něm vidí jen to špatný,to je fakt ubožácký!A až dokáže Citruska obětovat pro DĚTI tolik co on dej vědět,do tý doby mi tu nechod s těma tvýma trapnýma řečičkama!Miley musí mít všechno pro sebe,kouká jen na sebe aby se měla jak princeznička a tim čim si musel projít Majkí jako malej se JÍ ani nezdálo!Takže si nech tyhle svoje "slavný výroky"jak je nej!Má od toho hodně daleko!
    • Re: pro miley11cyrus!

tobe at se nechodime spis ty nam a navic miley je vsude vejdes do obchodu a vidis hannu montanu a miley dava 10 dolaru z jedny vstupenky pro deti takze se sklidni ty kdyz o ni nic nevis my si tady muzeme nadavat na koho chceme je to diskuze o miley horsi by bylo kdyby sme sli na diskuzi michaela a nadavali tam na nej ale tady je to nase vec
      • luida

Re: Re: pro miley11cyrus!

10babek, to je fakt hodně. Kolik stojí vstupenka?
      • Tereza

Ty seě taky dobrá *15* ještě odpoledne se mi tu omlouváš když napíšeš něco o čem nic nevíš a ted se do mě pouští!Co mě je po tom??Nějaká Hannah montana nebo jak se to píše,to je pro mimina *15* ...to se fakt "10 dolarů" *3* chudinečka,to neni nic proti tomu co Majk připíval na charity! *15*
        • Re: Re: Re: pro miley11cyrus!

kdyby sis to precetla cely tak bys tam videla ze je tam 10 dolaru z jedny vstupenky je promin ty si slepa a me nejakej tvuj jakson nezajma jo omlouvala se se ti ale to si tady nenadavala na miley ted uz vim jaka si vychcana pica
    • lenicqa24

Re: pro miley11cyrus!

ale nene tk to se mýlíš... všechyn malý děrti ti o ní řeknou když jí znají z Hanny Montany...
      • Tereza

malý děti možná,ale ne dospělý!Malý děti se o ní zajímaji,kdežto o Majkovi ti řekne každej,kdo to byl at malý dítě nebo dospělej a stejně tak je to s poslechem jeho písniček,jako tady padaly takový rozumy že Majk je jenom pro starší,bože *13* *15* ...kolik milionů lidí vyrůstalo na jeho písničkách,zatim co Miley byla ještě na houbách..
  • zuza-nyje

Happy Birthday

Happy Birthday Miley !!! Boože jak ten čas letíííí !!! Mno jo no *4*
  • kacabicek

Miley bude vždy nej

Podle mě bude Miley VŽDYCKY ta nejlepší....Mám jí strašně ráda a její nový styl se mi taky líbí. Přece nemůže být do 30 pořád malá, sladká a roztomilá Miley, která chodí v růžovém a převléká se za Hannu. Myslím, že ta změna jí jenom prospěla a nejnovější cd (Can't be Tamed) je podle mě to nej, které vydala. Tak prostě berte Miley takovou jaká je. Každý má právo na změnu. Jo a jinak budu moc ráda když navštívíte můj blog www.miley-cyrus-is-the-best-forever .blog.cz a necháte tak nějaký ten komentářek nebo hlásnete v anketách :o) MILEY FOREVER!!!
    • hbdelfin

Re: Miley bude vždy nej

souhlasím *4* *4* *4*
      • mileynka1

Re: Re: Miley bude vždy nej

taky souhlasím! jjjjjjjjjjjjj
    • armenakos1

Re: Miley bude vždy nej

jj...souhlasímm =))) *3* *14* *14* *3* *4* *14* *14*
  • ???

posledni dobou tady nikdo není??????
    • Re: ???

TŘEBA JE TO TÍM,ŽE TA DISKUZE TADY POŘÁD NĚJAK BLBNE.TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
      • kajuska4

Re: Re: ???

Jn blbne to tu..i zase fotky!
  • omg ty seš fakt ta Mandy Jiroux milujjjjůůůůůů jak tancuješ seš nejlepšíí :D seš rozenej talent :* *4*
    • To nemyslíš vážně. *7* *5*
      • armenakos1
        Eli: popravdě myslím že to je jedna a tatáž osoba.... takže se není čemu divit *12* *13* *11*
        • Já už k tomu prostě nemám slov.
  • Otázka

Nenosila náhodou rovnátka? Má nějaký divný zuby. *1*
    • castelymy

Re: Otázka

to nevim ale taky jsem si toho vsimla :D
  • Hypoglykémie není nemoc, je to momentální stav

Hypoglykémie není nemoc, je to momentální stav - nízká hladina cukru v krvi. Takže věta: že trpí nemocí... by se měla nahradit - občas trpí hypoglykémií... *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit