-
skvělýý
dobře FANS ste úžasní dohnali ste justina a dokonce i miley vede.. super !! takže jak sem slíbil asi za půl hodiny tam začnu přidávat hlasy pro miley. *5* *3* *4* -
-
Re: skvělýý
woow to je nej! Ještě včera jsme měli kolem 40ti % a teď už zase vedeme. Jste nejlepší. -
-
Re: Re: skvělýý
Pls hlasujte i tady http://tweeter.faxo.com/Miley_Cyrus _World_Tour a napište taky něco do komentů (kdo má Twitter a facebook) pořád tam je jen Litva a Rumunsko!
-
-
Re: skvělýý
ja jdu tedka, tak po pul hodce skoncim, vystridas me... -
-
ne nikam nechod je lepšíí když bude hlasovat víc lidí navíc... půjde to rychleji... *3* *4* -
-
Re: Re: Re: skvělýý
ok, jsme zpatky z obeda a jdu ti pomoct
-
-
joo jste supér! Dohnali jste je! Hned vám pomůžu a dám nějáký hlasy. *4*
-
-
-
(:
Čáu lidi...(: něco by to tu chtělo...(: vím, že je to jen stránka osobnosti, ale myslím, že o tý Miley by to tu chtělo i něco víc, ne?? Jinak...jak se máte? (: -
-
Re: (:
mám se skvěle, jak to myslíš, jako že bychom si tu o ní měli psát? pokud takhle, tak souhlasím, jen to tu kazí ti lidi, co tu píšou ty svoje řečičky... -
-
Re: Re: (:
jo, přesně takhle to myslím...chtělo by to trochu víc "rozvířit" tu komunikaci ohledně Miley...jen kdyby to tu nějací lidé nekazili mno... -
-
Re: Re: Re: (:
souhlas holky ale taky by to chtělo trošku aktualizovat tuto stránku o miley.. je to tu dost zanedbaný.. *13* -
-
Re: Re: Re: Re: (:
jojo to by chtělo...:) prostě jen fanoušci, ale tak neuškodil by tu ani žádnej hater, že? no každopádně by to tu mohlo být nějak výjmečný..:P protože, Miley je nejznámější holka na světě a...no nebudu to tu rozkecávat dál...:D nebo začnu plácat pátý přes devátý,a věřte že jsem schopna prozradit i to největší tajemství, co se týká mě...a to bych nechtěla... *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: (:
hbdelfin...však kdo si myslíš že tam hodil ten kec o can't be tamed na wikipedii ??! ... Jáá... protože sem si řekl at je tam aspon něco napsanýho.... však i já sem částečně upravil informace na wikipedii o albu Can't be tamed.. *3* *5* -
jžš sklapni už zrzecka01....
hbdelfin ... máš pravdu... jako protože tady jako není vlastně nic aktualizovaný... jako např. diskografie... filmografie a další... mno ale pokud tady bude pořád ten správce georg19 kterej se o to vubec nestará tak to je na h***!...... psal jsem tomu hlavnímu správci...ale vubec se mi ještě neozval...pak to taky tak vypadá... nikoho nic nezajímá...sou tu správci kteří sou k ničemu... to je fakt na nic toto... *9* *9* -
jj, podle mě by to tu chtělo i aktualizovat, třeba jedna moje kámoška, která vůbec miley nezná, tak měla už dost toho, jak miley pořád poslouchám a mluvím o ní a tak se rozhodla, že si o ní něco najde, samozřejmě, že zavítala sem, ale jak je to tady neaktualizované, tak pak na druhý den chtěla zamachrovat, že něco o miley ví a vyjmenovala mi skladby na údajném albu "robot", nato jsem se jí začala smát, kde to četla, že takový album není, řekla mi, že na osobnostech...je vidět, že prostě ti "nefans" pokud o ní něco chtějí vědět, tak by to tu mohlo být aktualizované, to samé na wikipedii, tam také skoro nic není, tam skončily u natočení the last song, pak je tam jedna jediná věta o can´t be tamed a konec
-
-
-
-
-
-
A elis my nemozme za to ze mas rada sexualitku
-
He????? zajímá mě jedna votázkA. nechýpu proč se nemůžete smířit a REALNě diskutovat já se taky dohaduju se svýma dětma dcrou šarlotkou a valentýnkou a synem beauem!!! ale vždycky se smíříme a co vy??? vy prdlajs!
-
-
Odkud jsi utekl/a? *8*
-
-
dobrá poznámka :D
-
-
-
Miley jsem měla hrozně ráda ve filmu Poslední píseň a LOL!. Niksy nepochopím, proč tak moc změnila svůj vzhled. Měla nádherné vlasy. Ale je to jen její věc. Chtěla změnu. Má hezké písničky, ale "divné" videoklipy. Stejně jí ale mám ráda :)
-
-
To víš lidi jsou čím dál tím blbější*4**3**1**1**1**1**1*
-
-
miley is a bit grown up and I want to say that about some want doopravdickou miley should I not like her but tet no longer hanna montata so I like her I do not mean that it is not selfish but I hope that will change spátka to dooprav dickou miley miley and hannu Montana please! *9* *9* *9* *9* *9* *9* *3* *12*
-
dailymotion.com
teď je tam od ní píseň -see you again-a ta se jí povedla *3* -
-
Re: dailymotion.com
ostatní písně od ní ,co jsem slyšel,nic moc,ale tato se tomu milovanému citrusu povedla
-
-
pro majlii
ahoj maile ja ted sem v cechach a naucila sem se cesky a promin za tam to a jestli mas cas tak prosim prijet a vem se bou neco tady nemaj deti co jist a my se tam cpeme a maj te radi ty deti tak prosim prijet do mlade bolselavinebo boleslavi sed to jmenuje tak ahoj a pozdravuj michaela * -
-
Re: pro majlii
jako ja ti nechci brát iluze ae tak jako Milie se nepise tak ae tak Miley a Emili se nepise tak ae tak Emily takze jakooo nvm no:D:D ae jako snaha byla ty nadherko z mladé boleslavy:D::D -
-
Re: Re: pro majlii
A madona se píše madonna,charyta se píše charita a de se píše jde. *15* *1* -
-
Re: Re: Re: pro majlii
aha tak zase dalsi no...ja chtela rict ze to pste nemuze bej ona...boze sou ady normní lidi co neco chápou?,?? *7*
-
-
-
-
mc
miley cirus je silenaaaaaaa *1* *1* -
peace
tg Miley abych pravdu rekla...i kdys uz to vsici vite...je ta nej girl jakou znam...uz se pripravuju..jak prijedu do LA a potkam... ji a budu si sni povidat..nevite kde presne bydli???
*4* -
-
Re: peace
KoHo by to zajímalo!! *1* *1*
-