-
písničky
nemáte někdo písničky hoedown throwdown nebo best of both worlds nebo jiné písničky od hannah montany? pokud jo pošlete mi je pls na martina.mikulu@seznam.cz *14* *14* *14* *14* *15* -
-
Re: písničky
stáhni si je sama ne? *15*
-
-
super
kdo tady bude nadavat na miley tak se hodne nastvu miley je totiz best aje moooc dobra a miluju ji ale jako zpevacku a herecka protoze jak si tady zase nekdo vymyslel ze jsme lesby kdyz piseme ze ji milujem ale ja lesba nejsem a miluju ji je fakt mooooooooooc dobra *14* *14* *14* -
je tu něko
je tu někdo s online profilem -
Ahooj
Ahojky holky, je mi strašně líto že tadyněkoho budu otravovat, ale já už tohle vážně musela napsat... Všimly jste si, že každý kdo má rád Vanessu Hudgens(já ji nesnáším) takže nesnáší nejlepší celebrity na světě a to jsou Ashley tisdale a Miley Cyrus. My všichni fanoušci Ashley milujeme Miley Cyrus, protože je vážně taky bestovní, ale fan vanessy -ti ji přímo nesnáší stejně jako naši Ashley! pořád oboum nadávají a naváží se do nich... nechecte nám pomoct?: žebyste třeba chodili víc na naši diskuzi o Ashley a abysme ukázali fanouškům Vanessy že mi fanoušci Mashley umíme držet pospolu? pokud ste mě pochopili a máte taky aspoň trošku rádi Ashley, tak jako já Miley tak prosím přiďte na Ashleyinu diskuzi a můžeme si tam psát i o Ash i O Miley. Miley se v žebříčku TOP osobnosti njeklesne ale ashley by mohla, tak nám prosím pomozte. FANS ASHLEY -
všechno nej!!!
všechno nej k tvym sedmnactinám Miley *3* -
Co Miley udělala?
Och, bože bože. Nesnáším takovýty cool girlsQy, co si myslej že všechno vědí. Nemusíte mít Miley rádi, ale nadávat na ní taky nemusíte. Vždyť vám nic neudělala-naopak. Pomáhá lidem, bojuje proti různým věcem (např. sebevraždám ), pomáhá životnímu prostředí. Tak co vám na ní vadí? Co udělala tak špatnýho? Prozraďte mi to, protože já to prostě nechápu, Asi sem blbá. *5* -
-
Re: Co Miley udělala?
hlavne ze bude hrat v sex ve městě a napodobuje lady gaga a je NAFINTENA..... *4* *14* *5* -
-
Re: Re: Co Miley udělala?
Jo v Sex ve městě co ste si mysleli že tam bude hrát že tam má s někym sex to těžko hraje tam samu sebe a to že jde k červenýmu koberci a potká tam Samanthu která bude mít stejný šaty jako Miley no to vám řeknu je fakt mega role jo víš proti všemu ona bojuje takže za prvý nazpívala 2 písničky pro Haiti nechala vydražit svoje šaty co měla na Grammy a 2 stupenky na premiéru The Last song a to co vydělala tak to taky poslala pro Haiti potom bojuje proti sebevraždám pak jak psala *Sadie* tak proti životnímu proti týrání zvířat prostředí jo a jak jste tady psali že má 100 mercedesu má jenom jedno auto a k tomu si koupila takový auto který nepoškozuje ovzduší kupuje si oblečení z mikrovlákna který taky pomáhá životnímu prostředí třídí odpad jo a když měla narozky v Disney landu tak jedna vstupenka stála 250dolarů a všechny peníze co vybrala tak poslala do Afriky pak když měla koncert Best Of The Both Worlds koncert tak z každý vstupenky jak už ze show nebo když to bylo v kině dala jeden dolar na nadaci pak udělala Koncert For Hope (pro blbce Koncert na naději) tak to bylo pro děti co jsou nějak nemocný a vybraný peníze věnovala pro ně takže pořád si myslíte že Miley nikomu nepomáhá -
zavidis jej alebo co?? *1* -
presne!!! -
-
Re: Re: Re: Co Miley udělala?
Je to jen kámoška lady gagy a podle čeho je nafintěná? Ne, opravdu mě to zajímá protože já to vážně nechápu, nepříjde mi že by dělala něco špatného. A hlas má nádherný -
-
Re: Re: Re: Re: Co Miley udělala?
vis vubec co se ji stalo v 16letech jestli jo tak mi to napis pls -
Re: Re: Re: Re: Co Miley udělala?
PS:A jakou bude mít roli ve filmu Sex ve městě se ještě uvidí..třeba jí potom taky přestanu mít ráda, ale to se teď ještě neví -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Co Miley udělala?
bude hrat sama sebe... *1*
-
-
-
-
-
-
blog
Mrkněte na můj blog pls http://mileycyrusfanss.blog.cz/ díky
Skoro každej den tam mám novinky =) -
jo a co to teda bylo za ten skandál v časopise kde je skoru nahá?? *16*
-
-
Bulvární závisláku já bulvár nekupuju ani nečtu a přežívám *8*
-
-
její horoskop o ní hodně vypovídá. je střelená *7* *7* *7* *7* *7* *7* *11* *11* *11* *11* *11* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *16* *16*
-
Když je kluk vyzáblej-OK
Kdy je holka-hned je anorektička!??
Dyt ti kluci hubenější než ona a onich tady nikdo nic nepíše!!!
Měla jsem ji ráda-mám a budu!! -
-
Tak neasi dyt kluci ještě víc vyzáblejší než ona!
-