Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • buh

miley cyrus je proste super je nej je upa super zpevacka i herecka je proste super
  • miley126

je to pravda??

lidi je pravda že miley přiJedE dO prahy a BudE MIT koncert v o2 aréně *8*
  • Hello everybody!

Dobrý den vše,já jsem Miley Cyrus,kamarádka řekla já mám na osobnosti.cz profyl šla jsem podívat a je to tady docela dobré.Omlouvám se já za chybi.Ahoj *4*
    • baluska1

Re: Hello everybody!

Och Miley dej mi tvé ICQ. Si trapná holčičko...jdi se vetřít jinam i těma nechutnejma chybama... *15*
      • Re: Re: Hello everybody!

74938120 *4*
    • Tereza

*LOL*...tak tohle to je už vážně vrchol trapnosti *15* *1* *1*
    • sweet.anne

Promiň, ale musím se smát *1* *1* *1*
  • pepulinka12

VSECHNO NEJLEPSI

VSECKO NEJLEPSI!!!!! *14*
  • addlevel

skype zase

Ptala jsem se jí koho má ráda prej taytay zeptala jsem se kdo to je a zase mi poslala obrázek taylora který jsem předtím neměla vidět *15*
    • jessw

Re: skype zase

tvl kde berete dotazy...ja už nevim na co se ji mam ptat...mě to přijde blbí ji furt psat..jako že sem ji naosala ahoj před 3 hodinama..pronesly par slov..a ted ji psat znova ahoj mi přijde divny nvm :D *15*
      • addlevel

Re: Re: skype zase

on jí prej zlomil srdce a chce at se vrátí
    já mám její icko,ale vím téměř stoprocentně že to její icko není,protože když si napíšete do vihledávání kontaktů jméno Miley Cyrus tak vám jich tam vyskočí hrozně moc a podle mě nic z toho není pravá Miley,ale je to škoda xD
  • Ahoj, kdyby někdo měl zájem o jakékoliv CD od Miley, tak stačí se mi ozvat na mail PetraPresley@seznam.cz *3*
    Mohu sehnat za většinou lepší ceny než nabízí naše hudební shopy :) Budu se těšit. Petra
    • Mrs.Wesley
      No jo furt
  • Pravda?

Má dobré filmi a umí dobře zpívat. Ale podvedla Nika a rozbíjí přátelství Vanessi a Ashely a to se nedělá. Střídá kluky a napsala píseň kterou vyznačila to jak Nika nenávidí. Nedivím se že se s ní Nik rozešel *13*
  • le_loulou

Proč?

Prosím vás, proč tady píšete, jaká je Miley p**a zku****á, přitom ani nevíte jaká je. Seriál je bezva a Miley má skvělý hlas. Tím, jak na ni nadáváte, jen dokazujete to, ŽE JÍ ZÁVIDÍTE.

PS: Pro ty, co si myslí, že dostanou skype, icq....nebo jakýkoli jiný kontakt na Miley, tak jsou asi hodně najivní...Jejda přestaňte se chovat, jako děti *9*
    • Re: Proč?

mas pravdu oni sou prdli a ja se s hannou znam je to moje sestrenka tak vim o ni skoro vsechno
  • beast

ha

cha miley uz konecne neni prvni !! at zije michael jackson!!!!
    • Re: ha

di do prdele...michael je sice dobrej...ale nemusis to sem cpat

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit