-
suppppppeeeeerrrrr
Miley Cyrus je super a kdo říká že ne,tak mi to je jedno my fanoušci Miley Cyrus si o ní myslíme svý a máme jí rádi taková jaká je a je super hlavně at je miley sama sebou a miji milujeme a je nejlepší zpěvačka i herečka na světě a já osobně se na hannu montanu dívám už od roku 2006 a hned jak jsem viděla 1. díl tak jsem věděla že to je muj vysněný seriál a že to bude supr i pro její další fans ale bylo to super -
blog
Ahoj podívejte se prosím na můj blog miley-1cyrus.blog.cz -
Vše nej!
Všechno nejlepší Miley.Happy birthay Miley. *4* -
koncert jo/ne
Hele i když to možná není pravda je hezké věřit *14* ale ne tak že si děláte velké naděje *9* a možná že to na ty stránky o2 ještě doplněj příští rok *5* -
New song
Objevila se asi nová písnička Scars miluju jí -
-
Re: New song
jj, je to z CBT, ale slyšela jsem, že Miley prý chystá novou písničku, kterou uvede na AMA´s 2010 -
Re: New song
nová není...vždyt je na albu can't be taned... mám to album takže vím *3* *4* -
-
Re: Re: New song
miluju ondru *14* -
Re: Re: New song
jo a dyby neco tak se to menuje cant be tamed ty pi**
-
-
-
Potěší, když má někdo stejně narozky a když je to někdo koho mam ráda. Jenže já jsem o rok starší :-)
-
souhlasite?
Hele!!!!Ti kdo nemáte rádi Miley tak sem nechodte souhlasite se mnou lidičky?? *10* -
-
Re: souhlasite?
a to jako proč?? *3* -
Re: souhlasite?
jj souhlasim..miley je super..
-
-
kdo
kdo já mám jít spát? -
jasan
Já jsem poprvé videla Hannah Montana a moc me to nebavilo.Jenomze videla jsem to po druhe,pak po tretí a ted se na to divu kazdy den!!!Je to BEST serial!!!!!! *14* A Miley is BEST!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* -
?
Ja nechápu,co na té Miley vidíte.Je to normal holka,co ráda zpívá a tančí.Proslavila se vlastně jenom k vůli jejímu tátovi jinak by byla nějkak v žebříčku 25. nebo nějka tak třeba i mezi posledníma nebo klidně až poslední.Všechno jí to zařídil on.On je svělej muzikant bez blaybacku a Miley(Hannah)?Ta má playback,a hraje si ne nějakou pop nej hvězdu.Píše o ní bulvár a tak.Jasně,to o každé celebritě.Ale bulvár ted píše třeba o těch nejslavnějších,myslím třeba:Hilary,Briteny,Michael(ten teď hodně),a tak!No prostě chci tím říct,že prostě Miley je nula!Hannah Montana?Za pár let po ní nikdo neštěkne...... -
-
Re: ?
Děláš si SRANDU?! jejího tátu zná jen starší generace! Miley na něm nění vůbec závislá! Ona je skvělá, zpívá na živo-A JAK KRÁSNĚ! Je slavná protože je užasná a má skvělej hereckej talent! To co ona umí provádět je skvělý! Třeba Selena gomez nevim co tu dělá ta je obyčejná a nezpívá na živo... Ale Miley je prostě skvělá, vyhrává ceny, skvělě hraje a tančí a je přirozeně krásná, TAk mlč!! -
-
Re: Re: ?
Hele děvče, tos řekla jako na koho ??? Hm ???
-
-
Re: ?
co to pořád plácáš za nesmysli? -
-
Re: Re: ?
Nevím co ti teď poslední dobou šibe kate.szv! -
-
Re: Re: Re: ?
Co ti je kate???(kate.szv) -
-
Re: Re: Re: Re: ?
Hej to já nebyla :( já tady na kompu v tuhle hodinu nebyla !!!! Na něco jsem koukala :( já už nwm na jaký heslo si to májm změnit -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ?
ten brutus7
Nevím co ti teď poslední dobou šibe kate.szv! jsem já nepsala
-
-
-
-
-