-
...
Ahoj vy mate cislo na Miley ? -
-
Re: ...
818 2373568 zavolej si tam...ale musis ji nechat vzkaz...pak ti zavola na zpet -
-
Re: Re: ...
mě se tam ozve 1188 že to číslo neexistuje..:-((((( *9* *9* *9* -
-
Re: Re: Re: ...
hle holky v americe nemaj 4 čísla, jako my máme 9 čísel tak oni mají 10 !!
-
-
Re: Re: ...
Tobě zavolalala?Mě ne(ozve se tam záznamník a hlas miley) -
-
Re: Re: Re: ...
Holky až tak se nesnažte *13* Může to bejt falešný číslo, někdo tam nahrál hlas Miley a bylo to *9* Nečekejte že bude volat zpátky, to by pak pořád seděla u telefonu *15* Dyž má tolik fans *5* Holky když máte peněz dosttak si volejte, ale sežere vám to prachy svoji vysněnou Miley stejně neuslyšíte *13* *9*
-
-
-
!!!
Nikdo ho mit nemuzete urcite to je vymysl
!!!
-
-
???
Proc mi nikdo neodepisuje ???*1* -
-
Re: ???
mate radi selenu gomez ? -
-
Re: Re: ???
No, néé že bych jí nějak miloval ale ani nadávat jí nebudu.. -
Selena je BesTováá =) -
-
Re: Re: Re: ???
aha no protoze nekteri rikaji nevim uz kdo rika ze kdo nema rad miley ji zavidi a vy nemate radi selenu ale nic proti vam ja ji taky nemam rada
-
-
Vůůbec!!Selena je out!! -
já ne přebrala miley nicka
-
-
-
tu
ahojky miley is best! *4* -
--------
Nemam to teda stahlí z netu.Mám to nahraný z HDD z Jetixu jak byl ten den s Hannou ty díly není to z netu!!!!! -
SELAWARD
Soutež už je v plném proudu:):) Ted stačí jenom hlasovat pro svého oblíbenou star!!! Tak HLASUJ!!!
na www.selenagomezweb.blog.cz -
Chápete to,
proč není diskuse u filmových postav? *9* -
Koncert v Manchesteru
Při vystoupení v Menchesteru při písničce Party in the USA si udělali tanečníci z Miley srandu a dali jí klobouk ve kterém byla šlehačka a nakonec to tam po sobě házeli (hlavně na Miley).A Miley tim pádem byla celá od šlehačky a tak jí tam její choreograf musel utírat.BOŽE -
-
Re: Koncert v Manchesteru
nejsou někde fotky nebo video tu muselo být drsný *1* -
-
Re: Re: Koncert v Manchesteru
jj jdi na iheartmiley.blog.cz a tam máš hned to 1 video a je to fakt drsný začnou to tam po sobě házet -
-
Re: Re: Re: Koncert v Manchesteru
TAK TO JE KRUTÝÝÝ TAM BYCH CHTĚLA BÝT *1* *1*
-
-
-
-
miley
Hej lidi mohli by ste hlasovat!!! dyt tam za nějaky 2 hodiny přibylo jenom 5 hlasu bo kolik to je dost malo jestli chcete bejt první!!!! *8* -
NICK
CHCI JÍ V POSTELI. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
:DDDDD
No teda člověk sem chvilku nekoukne a nestačí se divit co se tu děje *1* *1* já bych vám nepřála,aby ste se někdy vůbec potkali *1* ..prej závidět jí nohy *1* *LOL* to je moc.Prosim vás takovej ulítlej seriál pro pubertální dětičky,je pravda že je to hlavně o štěstí a u Miley i o tom že má tatíka tam kde má no.Se tu nehádejte,je to zbytečný *1* *3* -
-
Re: :DDDDD
Kdyby si věděla tak Miley není slavná kvůli svýmu tátovi on na casting do hanny montany nedal ona tam šla sama a řekla jestli by tam nemohl kdyžtak hrát i její táta takže ona tam vlastně dala jeho já se jí nedivim
-