-
...
Ty sprostý slova měli bejt na toho 8.ball.8 bo jak!!ne na vás fans miley!!! *15* a hannah54miley59 máš pravdu souhlasím s tebou!!!už je docela dooost blbý a nejen to že se tady lidi vydávaj za někoho jinýho!!!detail *15* *15* -
-
Re: ...
Ano, s tím souhlasím, nesnáším lidi, co se vydávaj za někoho jinýho. *16*
Konečně něco rozumného, od Tebe. *5*
-
-
Miley
U Miley je tedkon cca 9:45 am, a když ještě měla twitter, tak jsem ji měla follownutou a psala tam přízpěvky třeba i ve 4 hodiny rano..takže si myslim že je celkem jedno kolik je hodin, ona tam prostě někdy bude...každopadně by mě taky strašně moc zajimalo jestlije to fakt ona...na skypu když sem se ji ptala tak mi řekla že je....nvm no *8* -
Hannah Montana
ahoj, kupujete si někdo časopis Kolekce Hannah Montana? Já mam jen jedno číslo protože je to drahý. Ale mám všechny časopisy toho za 59 kč . -
-
Re: Hannah Montana
ja taky si je kupuju...a co je v tadytom cisle..??...napr a cem to je a jaky tam cou plakaty...ATD...odp... *14*
-
-
HM
Čau...hele chtěla jsem se vás zeptat...jak se jmenujou ty dva díly možná 3 a víc jak tam v Hannah Montaně byla i Selena Gomez jako Mikayla? -
-
Re: HM
JÁ NA TY NÁZVY NEMÁM BOHUŽEL HLAVU *15* VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: HM
my máme hlavu na něco jiného žee *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: HM
NO NEŘEKL BYCH,ŽE SE TOMU ŘÍKÁ HLAVA. TAM TOMU DOLE. *15* *15* *15* ALE KDYŽ UŽ MYSLÍME HLAVOU,TAK HLAVNĚ TAM NA TO. *15* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: Re: HM
však tak sem to myslel jakože myslíme hlavou hlavně na to.. *15* *15* *15* akorát sem to jinak napsal *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: HM
*1* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
-
-
-
-
Re: HM
vím že ten jeden díl je: "Chci, abys chtěl, abych jela na Floridu"
ale vím že ještě byly nejmín dva ale vubec už si nevzpomínám jak se jmenují..
*9* -
-
Re: Re: HM
Ještě to byl díl "Od toho jsou přátelé"
-
-
-
Miley
Ona není jen velký talent, ona má za sebou taky kus práce, a za to jí obdivuju, jde si svou vlastní cestou, je úžasná -
-
Re: Miley
moje slova
-
-
Tak co, nikdo nic? :(
-
-
Je to tu jak po vymření...Cože?Miley je na třetím místě? *16*
-
-
promiň Tomáši, ale ty tady nerespektuješ pravidlo ,,Tohle je diskuze", protože kdykoliv tady někdo napíše něco špatného na Miley ty hned začneš mlet kraviny, jaká to není pravda a jaká je úžasná, ty vnucuješ svůj názor, ty nediskutuješ, protože kdyby jsi nad tím co ten daný člověk napsal trošku popřemýšlel, tak by ti došlo, že Miley není uplně svatá, a že její hlas není zase nějaký úžasný... Protože nikdo není dokonalý, sama Miley to říká, ale TY se s tím nedokážeš srovnat
-
-
Pěkně napsané
-
-
a to mám nechat aby na diskusi miley ,když tady jsou fanoušci její, si psali nějaký hateři nebo blbci kteří bud napíšou jak miley není velká **** atd a nebo začnou srovnávat miley např. se selenou.. *16* miley je miley a selena je selena dopytle!!! *16* já vím že miley není dokolaná ale pro fanoušky je ten určitý vždycky dokonalý *12* a navíc když vám to tak vadí tak sem nelozte, nikdo vás nenutí aby jste sem chodili!! *16* já jen bráním miley to je vše! sbohem *16*
-
-
Nijak ve zlým, ale jsou to hlavně fanoušci M, kdo se neustále naváží do Seleny, že se opičí, že je horší, že její hduba nebo filmy vydělávají mň, že má méně úspěšné písničky a podobně ( to není můj názor, ale fakt a s tím se prostě musíš smířit).
-
a pro duffik: jestli si myslíš že se vztekám tak to se zdaleka pleteš, při tom odepisování se vám akorát směju *15*
-
-
proč bych si měla myslet,že se vztekáš???opravdu pro mě nečekaný a nesmyslný komentář.a chtěla jsem se zeptat,když nám je 16,kdo je starší?
-
-
Já jsem 8.1. kdy ty?
-
-
-
-
-
-
To je zas profilovka OMG..*10*
-
zpěvačka? Já? Určitě!
Prosím vás. Chci se stát zpěvačkou jako Miley Cyrus. Ovšem nemůžu sehnat písně ani manažera. Kdo by ste chtěl, napište na můj mail. Dík Emma. P.S: Jestli máte nápad na nějaké jméno, jak by jsem se jmenovala jako zpěvačka tak taky pls napište. Dík
Můj mail: simca@aberle.cz *3* *5* *14* *14* -
-
Re: zpěvačka? Já? Určitě!
ahoj...pls kolik ti je?
-
-
jj
tomáš pravdu masy *14* -
-
Re: jj
Hmm, v čem?? :)
-