Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miley Cyrus nakupuje v sekáči!!!

Nedávno jsem viděla na jednom blogu vyfocenou Miley, jak nakupuje v sekáči!!! :D lol *1* a pak, že je to nej hvězda a pop music všech dob? *7* no fuuuuuuuuuj!!! *13* *1*
    • jessw

Re: Miley Cyrus nakupuje v sekáči!!!

Nahodou v sekáči se daj sehnat dost originální kousky :)
    • sweet.anne

Re: Miley Cyrus nakupuje v sekáči!!!

A co je na tom jako špatnýho? To, že je hvězda neznamená, že musí mít každou věc z těch nejdražších obchodů!
      • alusqa99

Re: Re: Miley Cyrus nakupuje v sekáči!!!

Děte někam v sekáči nakupuje kde kdo! Kdo z cís tam někdy něco nekoupil?! A jak můžete vědět že to byl sekáč?? Běžte někam s těma trapnýma názorama! Nikoho to nezajímá! *16* *16* *16* *8* *8* *8*
  • Tereza
    Hmm tak vám teda nevím, ale aniž bych chtěla někoho urážet, přijde mi že tahle slečinka nemá svůj osobitý vzhled/styl. Nebo přijde jen mě,že se svojí novou image vypadá jako když prošla kopírkou přes PINK?!
    Na co si jen hraje ... :))
    • si děláš srandu ne? Pink je úplně jiná, a pochybuju že by se po ní Miley opičila, neznamená že když má podobnej vkus a účes že jí hned kopíruje, prostě je ten styl zrovna v módě a jí se líbí :) :-) nic proti *3*
    • Na nic! Vůbec nikoho nekopírujr! Nedokázala jsi ani 0,5 toho co ona tak sklapni... diky.
      • Tereza
        Ale no tak klídek. :) Neviděli jste fotky Pink? Až moc velká podoba. :) A navíc nemusíš se mě snažit urážet nebo stírat, je to zbytečné. :) Rozhodně nezklapnu, když chci říct svůj názor tak řeknu a neboj jí opravdu nezávidím, protože není co. Kdyby za sebou neměla určité lidi, kteří jí šlapali cestičku, tak ani ona není tam kde je. A i kdyby si jí vyšlapala sama, rozhodně nejsem z těch co by museli závidět, ba naopak, před takovými mám respekt. Papa. :)
  • Andrejka10
    tŘEBA TO JEN CHTĚLA ZKUSIT *16* *16* *16* *12* *12* *12* A VY SI HNEDKA MYSLÍTE ŽE KOUŘÍ!!
    • armenakos1
      zkusit ??? :DDD :DDD kdyby to chtěla zkusit tak to není na tolika fotkách *15* *15* *15*
      • hbdelfin
        hele, ale ono to může být pravda, nemusí nutně kouřit jako nějaká kuřačka...třeba moje sestřenice má za sebou podobný příběh-byla sopránová zpěvačka v kostelním sboru, dokonalý hlas, obrovský talent, pak ji jedna kámoška naučila kouřit...cigaretu si zapálila vždy jednou do týdne, více ne, hlas se jí zničil asi až po dvou letech, tehdy se stala nekuřačkou...takže doufám, že miley to někdo do těch dvou let vymluví *7* *7* *7* udělej s ní něco doháje *1* *1* vůbec, zdálo se ti něco poslední dobou *1* *1* *1*
        • Andrejka10
          díky
        • armenakos1
          jak udělej s ní něco do háje... víš kdo na ni má ten špatnej vliv ??? Liam a Denica!!... když sem s ní byl tak bylo vše upe ok a ten je to v háji *10* *9* *15*
          PS k snům: moc ne *15*
          • armenakos1
            ale liam taky.. miley má kvůli němu jenom stresy.. proto kouří... *10*
            • hbdelfin
              njn, tak to je hold život...
          • hbdelfin
            podle mě liam ani tak moc ne, spíše denika *15* *15*
  • hele violeto jestli si myslíš že je to puberta si padlá na hlavu vždyt je jí dvacet let
    • Mrs.Wesley
      Ty si padla puberta může být klidně do 30 let abys věděla!*10**7*
    • 21 let
  • cože?

Někde sem četla že měla docela průšvihy....jaképak? *7* *8*
  • ewiishqa

hm....

jj souhlasím!!!!bud jste fakt postižený nebo fakt nwm!!! *7* ae jinak miley je skvěláá!!! *14*
  • hannahah

...má dobrý hlas.....len škoda že to využíva na také piesne...!!! *5* *4*
  • mileyanetkacyrus

...

Ahojky Lidi jak se mate ??? *4*
  • ..

jzs miley umi anglicky jakym jinym jazykem by mela mluvit!!!!!!??!!!!! *10*
  • miley

I have good !!!!! ICQ and it is your right ????!!!!! I can not believe that I write a celebrity with a miley !!!!!!! you are simply amazing!!!!!!!!!!!!!!!!!! *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit