Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ahoj, vím že to sem nepatří, ale nechcete si objednat ikonku, tapetu nebo něco? http://prostevsechno.blog.cz/1212/objednejte-si
    děkuji :)
  • HLASUJTE!!!!!!

http://tweeter.faxo.com/Miley_Cyrus _Cant_Be_Tamed

doháníme izrael, tak hlasujte dále!!!
  • *10*
  • terezapernikova
    Už mě nebaví že si někdo myslí že jsem ta Andrejka! Teď jsem se zaregistrovala a aby toho nebylo málo, rozhodla jsem se pro jméno Miley.
    • armenakos1
      ach můj božee.. za co mě trestáááš!! *11*
      • Andrejka10
        za nic *16* *16* *16*
      • hey armenakosi klid:D ona si zachvilku uvědomí jak je trapná :D
        • Andrejka10
          klid jo?!
          • armenakos1
            říká kdo ?!!! ty nás tady neuklidnuj... jo vlastně tys dostala "zákaz psaní na diskusi" takže se teď musíš mírnit.. a kdyby si měla nějakej záchvat a potřebovala mi něco sprostýho říct tak se neobtěžuj psaním mi do vzkazů *5*
  • Fakt ona se chce změnit a nevím co vam na tom vadí za pár let se budete chovat stejně tak tedka neurážejte!Ta holka je hezká a hubená!Takovy hnusny příspěvky píšou jenom tlustí a škaredí lidi kteří to v té hlavě nemaj v pořádku.tEN videoklip se jmenuje we can't stop! nEMŮŽEME přestat takže ten název má i stejnej videoklip když se vám to nelíbí tak se na to nedívejte! TRAPÁCI-Vy jí to vechno jenom závidíte!!!!
    Takže se tady nevitahujte ona chce z té holčičky vyrůst a já se jí ani nedivím,Já jsem měla ráda Disney Channel a ty pohádky tam a ted si myslím že to je jenom trapárna GOMEZ A TAK!! ale nikde to nepíšu,neurážím je na to máš deník aby si si něco takovýho psala takže drž mlč nahoře JE KŘÍŽEK!!!!!
    • No neasi-mě se třeba taky Selena líbila ale ted jsem větší dospělejší a proto myslím že Miley je lepší! není taková ta malá holčička jak Selena
  • georg

hello

hello menuju with denny and mi15 and I am from Czech Republic
    Please give me your skype pokecame
    my is: delete531
    dik hi *3*
  • mh

Kašlete na ty co sem píšou ty nadávky a reagujte jenom na to co není nadávka. Myslím si že je to přestane bavit
  • nejlepší

Miley je nejlepšííí já mám na ní 3 icq a nevím jestli jsou pravdivý *4*
    • Re: nejlepší

noooooo jasneeeee nechapes ze si na ni nekdo muze hrat?????? *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7*
      • Re: Re: nejlepší

Samozřejmě že si na ni někdo hraje. Jak jinak bych to asi myslela?
  • Mileyyy<3

Já jí miluju♥
  • Disney stars fans

Cawky!!Jestli jste fans všech Disney stars tak se na facebooku přidejte do skupiny Disney Stars Czech Fans!!!! *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit