-
ahoj, vím že to sem nepatří, ale nechcete si objednat ikonku, tapetu nebo něco? http://prostevsechno.blog.cz/1212/objednejte-si
děkuji :) -
HLASUJTE!!!!!!
http://tweeter.faxo.com/Miley_Cyrus _Cant_Be_Tamed
doháníme izrael, tak hlasujte dále!!! -
*10*
-
Už mě nebaví že si někdo myslí že jsem ta Andrejka! Teď jsem se zaregistrovala a aby toho nebylo málo, rozhodla jsem se pro jméno Miley.
-
-
ach můj božee.. za co mě trestáááš!! *11*
-
-
za nic *16* *16* *16*
-
hey armenakosi klid:D ona si zachvilku uvědomí jak je trapná :D
-
-
klid jo?!
-
-
říká kdo ?!!! ty nás tady neuklidnuj... jo vlastně tys dostala "zákaz psaní na diskusi" takže se teď musíš mírnit.. a kdyby si měla nějakej záchvat a potřebovala mi něco sprostýho říct tak se neobtěžuj psaním mi do vzkazů *5*
-
-
-
-
-
Fakt ona se chce změnit a nevím co vam na tom vadí za pár let se budete chovat stejně tak tedka neurážejte!Ta holka je hezká a hubená!Takovy hnusny příspěvky píšou jenom tlustí a škaredí lidi kteří to v té hlavě nemaj v pořádku.tEN videoklip se jmenuje we can't stop! nEMŮŽEME přestat takže ten název má i stejnej videoklip když se vám to nelíbí tak se na to nedívejte! TRAPÁCI-Vy jí to vechno jenom závidíte!!!!
Takže se tady nevitahujte ona chce z té holčičky vyrůst a já se jí ani nedivím,Já jsem měla ráda Disney Channel a ty pohádky tam a ted si myslím že to je jenom trapárna GOMEZ A TAK!! ale nikde to nepíšu,neurážím je na to máš deník aby si si něco takovýho psala takže drž mlč nahoře JE KŘÍŽEK!!!!! -
-
No neasi-mě se třeba taky Selena líbila ale ted jsem větší dospělejší a proto myslím že Miley je lepší! není taková ta malá holčička jak Selena
-
-
hello
hello menuju with denny and mi15 and I am from Czech Republic
Please give me your skype pokecame
my is: delete531
dik hi *3* -
mh
Kašlete na ty co sem píšou ty nadávky a reagujte jenom na to co není nadávka. Myslím si že je to přestane bavit -
nejlepší
Miley je nejlepšííí já mám na ní 3 icq a nevím jestli jsou pravdivý *4* -
-
Re: nejlepší
noooooo jasneeeee nechapes ze si na ni nekdo muze hrat?????? *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* -
-
Re: Re: nejlepší
Samozřejmě že si na ni někdo hraje. Jak jinak bych to asi myslela?
-
-
-
Mileyyy<3
Já jí miluju♥ -
Disney stars fans
Cawky!!Jestli jste fans všech Disney stars tak se na facebooku přidejte do skupiny Disney Stars Czech Fans!!!! *1*