Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • miley11cyrus

nn

miley je nejkrásnější holka na zemi slišela jsem to ve zprávách *1* puste si rádio
    • 12mileynka12

Re: nn

no to teda neni nejhezci holka na zemi je taq ktera vyhraje miss world a to ze to rekl nekdo v radiu neznamena ze je to pravda
      • miley11cyrus

Re: Re: nn

dělám si sradu
        • 12mileynka12

Re: Re: Re: nn

aha tak promin
  • hannah54miley59

suprová.....

je proste beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeest upe nej mocinky *8* *15*
  • piskot256

Strašnéé!!

Ahojte lidi (myslím fans!!)
    Já jsem se teď předchvilkou dívala na youtube!!Od Miley youtube!!A co nevidím!!Samé narážky o tom že je Miley děvka ať de domů masturovat!!Jo teď vím zhe mi tu budou ti čuráci jako je 8.ball.8
    říkat zhe si to zaslouží!!Ale víte co to pro ní musí znamenat??Víte jak se musí cítit??No ponízeně!!Ona to tam chudák smazáva ale stejně nějaká pííča ji tam píše že ať de masturbovat!!Co by jste dělali na jejím místě??No já nwm co bych dělala!!Asi bych skončila!!To je hnus co to tam píšou!!schválně se podívejte!!http://www.youtube.com/ comment_servlet?all_comments&v=2tSO TQPUQoU&fromurl=/watch%3Fv%3D2tSOTQ PUQoU
    To je hrozné!!Mě to strašně mrzí jací dneska lidi jsou!!
    • Tereza

Re: Strašnéé!!

No holt dala se holka do boje tak at ukáže co v ní je.Může to bejt pravda a nemusí,do toho tu nikdo nevidí a neni jediná osobnost na kterou vytáhli špínu apod...
      • kajuska4

Re: Re: Strašnéé!!

ta holka co to psala ma prawdu
        • Tereza

Re: Re: Re: Strašnéé!!

Neřekla sem že pravdu nemá,ale že Miley neni jediná na kterou vytáhli nějakou špínu,takových jsou tisíce dalších tak tu zní nedělejte zase takovou chudinku.A že je to sprostý od těch lidí,tak stim nic tady nenaděláštomu se musí ubránit ona sama,je to holt showbyznys..
  • cool a ostatní sou trapnýý

no prostě shrnem to cool je trapná všichni co s ní souhlasí taky chtěla bych je vidět to sou nějaké vypelíchané slepice.. norozdíl od nich e miley kráásnáá umí se oblíkat má peníze umí zpívat aj hrát.. a všichni co tu píšou ty pomluvi na miley jí jenom závidí

KONEC *5*
    • Re: cool a ostatní sou trapnýý

jo tak krásná to jo souhlasim s cool vypada fakt jak brambora a kazdej kluk to potrvrdi stejne sni vsichni chodi jen kvuli slave!!!!!!!!!!! *15*
    • Re: cool a ostatní sou trapnýý

jj souhlasím s tebou *1* *1* *1*
  • martinkooooooo

:)

I love you Miley =**** *14* *14* *14*
  • georg

hoj

si strasne dobra nebo spise výborna spjevacka a upne te zbožnuju jo pls dej mi tvuj skype posli mi ho budto na emailovou adresu:jirirybarhk@email.cz
    a nebo muj skype je:delete531
  • Happy Birhday

Happy birthday. You are a best girl in this world. *14*
  • SKYPE NA TAYLORA

HELE DALA MILEY NIKOMU TEN SKYPE NA TAYLORA LAUTNERA NEBO NA NIKOHO SLAVNÝHO... JÁ JSI MYSLIM ALE ŽE KDYŽ CELEBRITA MÁ SKYPE MILEY HO BUD EMÍT NA TO TATA..
  • katka412

blog

prosim podívejte se na moje blogy www.mileysmileyfan.blob.cz www.selenagomezfanss.blog.cz
  • Help Koncert

Ahoj prosííííííím nevíte někdo jak to bude s tím koncertem?
    Teď mi psala jedna kámoška na icq že našla na té stránce nwm jak se ted jmenuje ale to že bude Miley v praze na tom blogu co tady byl napsanej že prý tady bude a že se budou zítra prodávat lístky je to pravda?????? Mě to příjde ddovný prototže lístky se prodávají přes Ticketpro nebo o arénu atd a tam je že se to objednává na nejákým e-mailu tak nwm napište co si o tom myslíte prosííím

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit