-
michael
jo určitě nebude mít tolik plastik jak jackson kolik jich měl aspon 10 a já anglicky umím tak vím o čem zpíval ale bylo to ubohý mě to prostě nebaví .....mě baví miley cyrus je nejlepší zpěvačka i herečka.....ale michael nebyl herec a nebyl když byl mladej tak slavnej takže miley cyrus je prostě lepší nějak se s tím vyrovnej!!!! *1* -
-
Re: michael
A o čem zpívá Miley? Jsem super super holka, jsem super super holka. Jak kdyby byla nějakej superman! To je ubohý! -
nechte michaela na pokoji a jeho fanoušky taky *16* *16* -
Já se nemam s čim srovnavat!A kecáš tady tak akorát pěkný nesmysli! *15* Co je pořád komu do toho kolik měl nebo neměl plastik?!! *16* Je to jeho osobní věc,po který vůbec nikomu nic bejt nemusí!A že ty plastiky měl tak proto,že měl vilitigo,to by si ale nejdřív musela vědět co to vůbec je!To za prví!A za druhý herec to byl!A ve věku Miley byl už dávno na vrcholu slávy,možná ještě dřív!Takže se zklidni a nekecej to samý hovadiny!Když tě baví tak si jí poslouchej a když nevíš nic o MJ tak radši o něm vůbec nemluv! *13* *16* -
-
Re: Re: michael
jo nechaval si nechat plastiky protoze nechtel bejt cernej ale vedel ze ho nikdo nebude brat jako belocha ale kazda hvezda se vylepsi kdyz neco udela treba michael tak ten si nechal udelat plastiky a treba byl slavnej ja nevim miley je slavna kvuli hanne montane lady gaga je slavna ze si prebarvila vlasy atd -
-
Re: Re: Re: michael
Jo a taky proto,že se nechtěl podobat svýmu otci!Ten kdo viděl dokument ví o čem mluvim! -
-
Re: Re: Re: Re: michael
aha tak to sem nevedela tak promin a co bylo s jeho otcem -
-
Re: Re: Re: Re: Re: michael
jj -
Re: Re: Re: Re: Re: michael
Tady to nebudu před těma trapkama rozepisovat!Prostě mu udělal z dětství peklo!Vlastně Majkí neměl vůbec žádný dětství.Můžu ti poslat do vzkazu odkaz na ten dokument jestli chceš
-
-
-
-
-
jo mas pravdu je nejlepsi
-
-
VÁŽNĚ?
Miley bude fakt v Praze? Hééj.. to jako fakt?? *8* -
zpěv!!
ej prostě ona má uplně jednotvárnej hlas!!...zpívá pořád stejně!!... *9* -
-
Re: zpěv!!
Mluvíš mi z duše, myslím si to samé. To víš, je v pubertě, tak mutuje *1* -
-
Re: Re: zpěv!!
no promiň ale jestli nevíš že mutujou jen kluci, tak to je zlé... -
-
Re: Re: Re: zpěv!!
No promiň, mutujou i holky!!!! Zvlašť ve zpěvu!!! A taky se tu zmínilo, že pubertou ten hlas není!!! Je prostě neschopná!!!
-
-
Re: Re: zpěv!!
to není pubertou!!..tu už přešla!:D
to je tou neschopností!!!:D:D::D -
-
Re: Re: Re: zpěv!!
To bude tím, to je pravda, pubertu má za sebou!
-
-
-
-
klip
Klip je hezkej, ale dovolím si tvrdit, že to nebude takovej úspěch jako mělo třeba Cant be Tamed nebo 7Things, party in the USA ;) je to takové chaotické, a narychlo udělané:) -
Soráč ale mohli Miley sbílet na FB!! *1* *1* *1* *2* *2*
-
Všechno nejlepší k narozeninám :)
-
jjjjjjjjjjjj
Já sem byla v kině na Hannah Montana The Movie a bylo to upe supeeeer.Myslis taky ten film ne?Ja sem taky u jedne sceny zacala brecet *9* Ale jinak supeeeer film. -
j
A jaky ma skype teda jestli ma??????A ty ho mas?jako jeji skype? -
-
Re: j
mám falešný
-
-
blog o Miley
Ahoj, jestli máte rádi Miley, tak skočte na můj blog. Najdete tam o ní spoustu novinek. Třeba kde byla včera. Blog je na této adrese: www.ajcin.blog.cz -
-
Re: blog o Miley
no moc nic sem se nedozvedela pis jen o h2o
-
-
HM fuj
Kdo by ty krámy asi chtěl ?????? debilové *1*