Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sortky

ty jeji sortky sou uz trapny ma je tak kratky ze ji sou vydet az kalhotky *7* mela by se nad sebou zamyslet... *13* ...,,..., *15* ..,, *5*
    • elis66

Re: sortky

keci...tady jí asi někdo závidí nohy..? nebo co? ježiš tak když se jí to líbí...
    • Re: sortky

to teda jo!!!!! *13* *13* *13* *13*
  • hannahmontana1317

Miley je super,chcete její podpis?

Ahoj všichni,jen vám chci říct že si píšu s Miley Cyrus a je to super holka.Píše se s ní skvěla.Dokonce mi i poslala pár fotek s podpisem.Je to fajn holčina.Kdo chce její podpis a nějakou fotku,tak písněte.Ráda vám to pošlu mailem. *4*
    • anett96

Re: Miley je super,chcete její podpis?

jeste neco kde bys k tomu přisla zajela sis kní domu? a jestli to psali v nejakem casaku tak by to mel kaazdej tu adresu..
    • anett96

máš nejaky dukazy?? hle vsichni víme ze si z ní upe baf kdo by nebyl ale vymejsel si ze si sni píses? to uz je ubohy s prominutím
    • k-a-ro-l-ink-a

já chci já chci *4* *14* dáš mi na ní kontakt ?? prosím
    • kiss-terqa

no jásně kdo ti má na to skočit že si s ní píšeš ?
    • Re: Miley je super,chcete její podpis?

prosím dáš mi na ní kontakt? =)díky
    • miley15

aj ja chcem :)
      • mileynecka17

Re: Re: Miley je super,chcete její podpis?

já taky

můj email je miklikova.simona@seznam.cz

já taky. kDO BY TAKY NECHTĚL.

já jo
  • stefanie555

....

http://www.youtube.com/watch?v=YMki FaVh3AU
    ehm...tak to trochu poje****...hihi..jentak dál cyrusko... *9* *9* *15* *15* *1* *1*
    • janicka-smiley

Re: ....

sorry, ale tohle je upravená verze. to samý udělali s beyonce: http://www.youtube.com/watch?v=_ZaIXmujt1g a http://www.youtube.com/watch?v=XOan2diL6Qc&feature=related................jinak pravou nahrávku máš tady: http://www.youtube.com/watch?v=WhqbKCPXKhc&feature=related.............ještě než začneš říkat kraviny, tak si to nech projít mozkem *3* *1*
      • Re: Re: ....

tak hele!!!já taky nejsem fan Miley ale nemusíš ju urážet!!!! jasný???protože kdo je správce tak ten ty hnusný příspěvky maže takže ty si hleď svýho
        • janicka-smiley

Re: Re: Re: ....

(myslim to v dobrym) jen se chci zeptat, na koho je tvůj vzkaz? *4* (protože já miley v tom příspěvku chránim)
          • Re: Re: Re: Re: ....

no na všechny kteří píšou o Miley ty hnusný věci a píšou že je p...oni ji snad znají?
        • hudy

Re: Re: Re: ....

Můžu vědět, kde kdo uráží?! Zatím vidím jenom odkaz, a ještě mám pocit, že v tom příspěvku je Miley bráněna, takže opravdu nechápu?
          Jinak pokud byste mi chtěli sdělit, že přibyly nevhodné příspěvky, tak nejlépe vzkazem, mám na starosti celé osobnosti a skutečně nemůžu být denně na všech, i když zrovna tady se snažím být. Jinak ještě upozorňuji, že při mazání příspěvků s RE: se bohužel smáznou všechna, i ta nezávadná, takže za to opravdu nemůžu, je lépe někdy proto napsat nový příspěvek.
          A ještě jsem viděla námitku, proč se s mazáním nezačalo už dříve - už víc jak přes rok tady mažu a mažu a za tu dobu jsem smazala stovky a stovky urážejících a nevhodných příspěvků...jen jsem se neozývala nahlas, ale už mi taky došla trpělivost *3*
          • Re: Re: Re: Re: ....

Hm tak třeba Stefanie555 zrovna slušně nenapsala příspěvek jako ok ať si každej napíše vlastní názor ale nemusí snad být sprostej?! *8*
  • miley jsem mele rada moc jsem ji zavidela hlave ty jeji vlasy ale ted boooozeeee ty jeji vlasy hrruuzzaa dddeeesss
  • armenakos1

fakt....?Tobě se to líbí..? *14* *14* *14*
    • armenakos1

Re: armenakos1

joo *14*
      • Re: Re: armenakos1

NE ABYS MILEY PODVÁDĚL. *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
        • Re: Re: Re: armenakos1

neboj to bi Miley neudělal (navím na ni nemá a neví zě existuje ale to jen mezi nama divočáku jo?) *15* *15* *15* *15* *15* *15*
          • armenakos1

Re: Re: Re: Re: armenakos1

hej sprominutím drž hubu! hej pls fakt to nekaž.. nevíš o co jde tak to nekaž! *8*
            • armenakos1

Re: Re: Re: Re: Re: armenakos1

a co je ti do toho ?
            • Re: Re: Re: Re: Re: armenakos1

nebereš to nějak vážně??
            • Re: Re: Re: Re: Re: armenakos1

promin
        • armenakos1

Re: Re: Re: armenakos1

vole *15* *15* *15*
  • mileys15

I´m Miley

Hello! I am Miley Cyrus! Much I want to thank you for all that you mimi fans! Without you I never failed! And I thank you that I want to birthday. I got about twenty of the Czech Republic gifts! He was the nicest Janoušková Monika! Really you all once again thanks a lot! *14*
    • negri.baju

Re: I´m Miley

taky dosti pochybuji o tom, ze tohle psala miley cyrus?!...mozny je vsechno, to je jasny, ale reknete mi, proc by se jinak registrovala?! *7*
      • Re: Re: I´m Miley

jo tak to mas pravdu ze je mozny vschno ale co by miley delala na cr strance *7*
    • domcus

Re: I´m Miley

Jako nechci být zase hnusná....ne,že bych záviděla,ale pochybuju že toto je Miley Cyrus.........co by dělala zrovna na ČR stránce.......a navíc,v tom textu jsou krutý chyby......na to že by měla umět rodný jazyk.........;)PEACE***
      • Re: Re: I´m Miley

To bys musela pochybovat i o většině diskutujících,že jsou Češi,podle jejich pravopisu *1* .
  • aenushqa

Je super

Hej jo miley zatím neznám nikoho kromě mojí mamky kdo by meily nemusel mamka prej to je takovej jalovej ksicht ....... *13* *13* ale mílí se miley je upe super hej co by každej dal být na její m místě...............:-D
    • Re: Je super

A ODKUD JÍ ZNÁ????????
      • aenushqa

Re: Re: Je super

mno tak hlavně s fotek.............:-D ale jako stejně simyslím že kdybch ju poznala že by byla v poho........... *4*
  • miley11cyrus

miley

neurážejte miley závidíte jí proto jí urážíte!!!!!!miley je nejlepšíí!!!!!o 10000000000000000000000000000000000 00000000000000000000000000000000000 00000000000000000000000000000000000 00000000000000000000000000000000000 00000000000000000000000000000000000 000000000krát lepší než vy vy namyšlenci neurážejte ji
    • megina

Re: miley

jo miley je lepší než ashle kráva tak si dětě na profil tý vaší ashleny a nechodte nám za mileykou jenom žárlíte že miley je ne 1.místě *14* *14* *14* *14*
  • nespesna

možná!!!!

možná se kouknu.
  • gdhjrfhjesr

ble ble miley *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit