Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • majlicyrus

to je moc

ale je fakt ze Miley to parkrat uz ve svy videoklipech prehnala nebo na koncertech.

lidi ja si myslim ze mam pravdu
    • Re: to je moc

Ani si nemyslim že máš pravdu, Miley bude 18. a nemyslim si že to někde přehnala, mám ji ráda takovou jaká je a ty videoklipy mi nevadí MILUJU JI *14* *14*
  • Miley prosím!!!!!!!!!!!!!!!! Vrať se na starou Miley!!
    Vůbec nevím proč jsi se změnila!
    Jen ses zhnusila já se jen dívám na tu STAROU A BOŽÍ MILEY a doufám že se jednou vrátíš:'(
  • Andrejka10
    Já už vám na ty vaše kecy nebudu odepisovat! *16* *16* *16* Profil jsem si založila jen protože jsem chtěla aby měla Miley hodně fans, já si asi ten profil smažu protože nechci aby se mi někdo např. Erin, Armenakos neboli Terka tlemili.
    • Erin
      Nemusíš si ten profil smazat jen kvůli NÁM.A když tě to teda štve tak si toho nevšímej(i když to bude těžký)život je moc krátkej na to abys ho celej provztekala.
      • Andrejka10
        Ani vás neznám, vy budete asi nějací předškoláci *1* *2* *15* *4* *5*
        • Erin
          Todle neni moc vtipný.
          • Andrejka10
            Erin: To neříkam tobě
            • hbdelfin
              ha, diskuze a já do ní nejsem zapojená...a doháje *15* *15* *15* tak, co se tu děje????
            • armenakos1
              děkuji za poklonu *6* *5*
            • Erin
              Když to teda neříkáš mě tak proč si mi psala ten vzkaz?!
          • Andrejka10
            *16* *16* *16*
          • armenakos1
            Andrejka10: tohle píšou všichni když už neví jak se jinak bránit... smaž si ten profil a už neotravuj.. *16*
            PS: ještě si prosímtě prohlídni fotky mileys za poslední rok at víš co dělá a nedělá... Bye *2*
            • Andrejka10
              Ty mi neřikej co mám dělat jo? Nech mě být, bože ty jsi divný|divná! *16* *16* *16*
    • armenakos1
      ježiš.... prej hodně fans... hej když nebudeš ty její fanoušek tak myslím že to miley nějak nezraní... má jich ještě dalších pár milionů.... *15* *15* *15*
      • Andrejka10
        Sklapni jo? (a tvoje odpoveď určitě bude znít "to se mi nechce")
  • nany
    Sice se změnila ale pořád jí mám jako idol jak bych chtěla vipadat ..!!! *1* A pořád zpívá líp a líp !!! *4*
    • konečně normální člověk jupí *15*
  • llleeennniiissseeekkk

Narozky

Vše nej k narozkám:D:D:D
  • miley11cyrus

miley

miley je krásná umí zpívát je ta nejlepší zpěvačka na světě ale avril fuj *9*
    • jana291995

Re: miley

můžeš mi laskavě ukázat kdo tady nadává na Miley?..zatím tady vidím příspěvky jako že Avril je fuj...hm..tak ukazuj,jsem zvědavá..
      • megina

Re: Re: miley

jo miley je ta nejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjj nejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj zpěvačka a herečka na svěětětětěětětětětět *14* *14* *14*
  • miley11cyrus

df

hannah montana ve filmu hraje miley,????? *14*
    • piskot256

Re: df

jo to newíš???
  • rockstar

Přesně!!!

Tohle napsala o Miley ta holka co ji dabinguje...Přesně to si o ni a serialu myslim já...tady to je:Miley Cyrus (Hannah Montana)
    „V době, kdy jsem na tuhle roli dělala casting, nikdo netušil,
    že se ze seriálu Hannah Montana stane takový hit. Miley mi byla od začátku sympatická. Umí dělat neuvěřitelné ksichty a podle mě je skvělá herečka - nestydí se a je přirozená. Dost jsem se s ní ztotožnila, protože je správně šílená, a když si něco umane, jde za tím. Já jako Býk taky umím jít za svým cílem, dokud ho nedosáhnu. Teď v srpnu budu dabovat třetí sérii seriálu - fakt se těším.“
    • vanessavk

Re: Přesně!!!

užasne *4*
  • http://www.youtube.com/watch?v=SUoMYk3-Wcw

*8* Ta už vážně neví jak vzbudit pozornost. Je to přesně tak jak někteří před jejími narozeninami říkali, že po 18. narozeninách už nebude sladká mileynka a už nebude tak oblíbená... *12*
    • Nesnaž se nám znechutit Miley,v jádru je pořád ta stejná holka.(tak jak to řekla xoxelinkaxox)
    • nechte ji už konečně žít...je to její život,tak ji pořád nekritizujte..
      a navíc tohle vystoupení bylo už poměrně dávno...sladká Miley nemůže být pořád...prostě ji to už nebavilo..trochu se změlila a pořád je stejně hodná,přátelská atd..a to je snad podstatný..nezáleží na tom jak tancuje ale jaká je uvnitř...a mimochodem oblíbená je vcelku hodně..někteří fanoušci odcházejí,jiní zase přicházejí-tak to bylo,je a vždycky bude
  • 30.04.1998

Konec Hanny Montany!

Paráda! Hannah Montana končí!!! A já už myslela, že mě ta její bloňďatá paruka přežije!!! Bombáááá *1* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit