Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mirdaharant
    Hlasujte pro Miley na http://viscovim.blog.cz/1308/hitparada-novinek-i-starsich-pisni-2-dil
  • víte otom že selena gomez klesá dolů *15* *2* *1*
    • kajuska4
      to je super :-)) ale ikdyby Miley byla ůplně dole a třeba Selena nahoře nezáleží mně na tom :) *15* ale jinak super :)
  • domcus

HAPPY BIRTHDAY

I wish happy birthday,too...........sweet 16.....
  • Chudák

To jsem se dozvěděla až tady chudák!Hypoglikémie *9* *9*
    • Re: Chudák

Hypoglykemie není nemoc je to stav kdy máš nedostatek cukru v krvi!! Může ho mít každý třeba když se nenají nebo moc cvičí takže chudák to není kdyby jedla pravidelně tak ji nic není....
      • Ahoj. Ja mám Hypoglikémiu. Som zo Slovenska. Je to choroba a ja tým trpím už od 15-tich rokov. Teraz mám 33 a už mám za sebou aj Hypoglikemický šok - to je krok ku smrti. Nedá sa to regulovať to si len každý myslí ale tieto stavy sa zvyknú objaviť aj tak zničoho nič. Neprajem to zažiť nikomu je to úplne narušený a obmedzený život. Viem si predstaviť čo prežíva Miley ešte je veľmi mladá a Hypoglikémia sa nedá vyliečiť.
      • destiny-hope.cyrus

Re: Re: Chudák

a ty lkdyz si tak chytra jako vis co to je bejt nemocná???!! nemyslim tim kasílek nebo angínku myslim tim celoživotně nemocná?!?! lidi co o tom mektaj samí hovna a nic o tom nevi mam fakt tak ráda že bych je vraždila!!!! jako nevim jesi nejakou nemoc mas ja mam cukrovku nikde to nerikam pac pste nechci aby me nidko utesoval ae jako prijemny to taky neni...u hipoglikemie nebo jak se to pise stejne jako u cukrovky za to nikdo nemuze...pste se objevi....bud to mas vrozeny nbo ti na to pridou ae tak jako zachazime opet do soukromi.....chci tim jenom říct ze to neni jednoduchy....
    • Re: Chudák

Kdo ma hypoglikemii? (Vim co to je)
      • georg

zdar co je to ta :Hypoglikémie
        • Re: Re: Re: Chudák

nedostatek cukru v krvi
      • hilarynka125

já mam hypoglikemii *9*
      • Re: Re: Chudák

asi hypoglykémie
  • miley is best

miley cyrus je uzasna zpevacka a herecka skladatelka atd... je proste super ona neni jako jiny hvezdy ona ma neco v sobe ale nevim co to je je fakt super *14* *14* *14*
  • hannah54miley59

Klijo

klijo z há dvě o je nej!!!!!!
    • kate.szv

Re: Klijo

a ploč to píšeš do Mileyniny diskuze ??? A Klijo se píše Cleo :D jj a běž na její dizkuzi Phoebe Tonkin
      • Re: Re: Klijo

jjjjj
  • addlevel

faxo

mě nejde hlasovat oni chtějí nějaký přihlášení nebo co na tom http://tweeter.faxo.com/Top_Miley_C yrus_Country/2010/01 *16*
  • ....

Stejně si myslím že jí ta sláva bude stoupat do hlavy a bude ze sebe dělat něco extra jako je rihanna, lady gaga, něco v tom smyslu. Dřív ty její videoklipy byli úplně normální na úrovni týhletý holky, ale už mi příde prostě jiná .
  • hilka

PS.

Vy co tady nadavate ze Miley je nwm co tak si nemyslete ze nas to nejak upene hodne stve tak trochu nam je to sumak my Miley milujeme a to je nas nazor...( sorry ze mluvim za vsechny) ... a jestly sem chcete chodit tak prosim nam je to jedno nebudeme si vas vsimat...:) akorat Miley zvisujete navstevnost tak co :D
  • film

nevi nekdo jak se jmenuje film jak se naky kluci snaži zbalit holku ktera je oškliva a pak se vylepši a zjisti že ten kluk se o ni vsadil a pak to dobadne jako skoro každej film nebo aspon kdo v nem hraje
    • Re: film

Jeden film znám - je podobnej a jmenuje se Taková normální holka
      • Re: Re: film

dekuju
        *4*
      • Re: Re: film

hej to nemá ale nic společnýho s miley. tak nevím proč to sem píšeš... !! :D :D *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit