Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • miley11cyrus

mileyy

jooo pravda miley11cyus máš pravdu miley je nejlepší *15*
  • miley0057

Miley,jsi best

Miley,jsi upa best holka na svete a nejlepsi herecka a zpěvačka a všechno nej k narozkám a ať ťe někdy potkám... *4* *4* *4*
  • delete
  • *byste*
  • Ať si třeba kouří.... její blbost, zničenej hlas bude mít ona... Jenom mě udivuje jak v knížce psala, že NIKDY nebude kouřit... haha, vybarvila se..
  • Miley, I hate you!! I'm from Los Angeles and I have two sisters, we do what we have to make a living .... and because of you, our parents divorced .... You destroyed my family!
    • I had it anyway! Justin Bieber is better ... on the contrary helped me ... I was at his concert after parents' divorce and was very nice, tried to soothe me .... well actually it was just me ... my mom also had eighteen. Also, you ruined my family should be ashamed of yourself!
      • armenakos1
        WTF ?? hej já už sem fakt přestávám chodit protože tohle je čímdál tím horší....fajn lidi takže když už nezabere čeština tak zkoušíte anglicky jo ??!! :D :D
        hej toto jsou dva nejtrapnější články co jsem kdy viděl :DDDD :DDDDDD
        • No já nevím... já jsem narozená v česku, ale musely jsme se přestěhovat kvůli máminé práci do Los Angeles...třeba to má Kim Kate Phistings úplně stejně, ale nevím to jistě.... protože ji neznám to je pochopitelný, ale Elisson Michaele Perry znám a ta si nevymýšlí...jsme kamarádky od 3 let...a to jako když jsme se přestěhovaly do USA tak to sem jako nesmíme psát??!!
        • Já ji kdysi taky nenáviděla,v pubertě, ale takové žvásty, jako že může za rozvod rodiču napsaný anglicky na českém serveru, to je tak stupidní, že si myslím, že to ani není k smíchu.
  • Kdysi jsem jí měla hodně ráda, ale dneska... Její koncerty jsou trochu úchylný nemyslíte? Jak se POŘÁD ošahává, dělá sprostý věci a tak. Je mi z toho špatně : http://celebfails.com/miley-cyrus-cake-fail/ *11*
    • JÁ SI myslím taky že to neni zrovna 2x hezkej pohled,Ale taky to ktomu patří,,...tohle dělaj skoro všechny star:lady gaga,rihanna.....takže kvůli tomu snad nepřestaneme mít rádi našeho idola ne? vždyt zpívá pořád stejně dobře...tak proč?joooo jenom kvůli blbýmu koncertu no...tak má tročku sprostou choreografii ale jinak je super ne? :) :D *14*
      • kdyby ty koncerty aspoň za něco stáli, což se říct nedá *1* *1* *1*
    • Trochu jo no *5*
  • miley11cyrus

f

jo avril fujjjjjjj
  • MIluju jí---

Mil je ta nej holka...co znám....už několikrát jsme si písali na myspace...a je doslova bomba,.... ona je ta nej...mam jejích asi 20 myspace adres...tgze jestli jí někdo chce te napsat tak si řekněte... :D
    • staniczek120

Re: MIluju jí---

To ti tag werim akmo
    • Re: MIluju jí---

já bych chtěla !!
      • Re: Re: MIluju jí---

proč????!!! *15* *3*
        • piskot256

Re: Re: Re: MIluju jí---

něco k smíchu?!já si myslím že nee *8*
          • Re: Re: Re: Re: MIluju jí---

já si myslim že jo! :D
            • Re: Re: Re: Re: Re: MIluju jí---

jj
            • Re: Re: Re: Re: Re: MIluju jí---

Já myslím, že ne :D
  • gabi123

Miley *10* *6* *10*

nevite kde na netu se muzu podivat na hannah montana ve filmu??? diky *14*
    • syndynka

Re: Miley *10* *6* *10*

na hannah montana the movie (ve filmu) se můžeš podívat na youtube napíčeš tam hannah montana the movie part 1 full movie ale je to jenom anglicky *14* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit