Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jessw

Hlasovani

TAKŽE PRO VŠECHNY CO MAJÍ TWITTER A NEJDE JIM HLASOVAT!!!
    Na ty strance kde se hlasuje, je nahoře v pravo sing in with twitter na to klikneš a přihlásíš se i když už seš třeba na twittru přuhlašena v jinym okně....je to nad těma ikonkama money, blogs, music atd...doufam že to tam mate...jinak by to bylo blbí :( *3*
    • Re: Hlasovani

funguje to *3*
    • jessw

Re: Hlasovani

P.S. napište mi sem Vaš twitter ja si vas follownu at tam mam taky nějaky čechy..díky :D *15*
  • luida

Grammy

Hádejte, kdo není mezi nominovanými na Grammy!? Miley Cyrus!!!! Svět je v pohodě! A pro ty kdo tvrdí, že Miley je nástupkyní Madonny: Nástupkyní Madonny je Lady GaGa!!! Madonna ji má ráda, protože je přesně jako ona, když byla mladá!!! A Miley považuje za rozmazlenýho spratka!!!
    • 30.04.1998

Re: Grammy

Madonna jí považuje za spratka?? V tom případě miluju Madonnu! *14* *15*
    • alusqa99

Re: Grammy

Jo jasně a to si zase zjistil/a kde?! Jak to můžeš vědět! Nemusí tam být nominovaná a i kdyby tak to není tvoje věc a aspoň tam byla nominovaná už jednou zato ty tam nebudeš nominovanej nikdy! Dejte jí už pokoj a nelezte na tuhle Diskuzi!!!!! *8* *8*
      • luida

Re: Re: Grammy

Zjistila jsem to na amerických stránkách, kde jsou napsané nominace!! A jak si řekla, toto je diskuze, takže mě odtud nemůžeš vyhazovat!!! Najdi si na wikipedii, co znamená ,,diskuze"
        • Re: Re: Re: Grammy

diskuse od účastníků vyžaduje:

* věcnost: věnovat se tématu a argumentovat, nikoli napadat nebo překřikovat,
          * otevřenost: nevylučovat nikoho, kdo může k danému tématu přispět;
          * poctivost: podstatné informace nesmějí účastníci zatajovat nebo tvrdit něco, čemu sami nevěří;
          * trpělivost: pochopení argumentů druhého může vyžadovat čas;
          * zdvořilost, která vyjadřuje společný zájem všech na každé věcné informaci.
          • luida

Re: Re: Re: Re: Grammy

Diskuse znamená věcný rozhovor několika osob nad určitým tématem, jehož cílem není rozhodovat, nýbrž věc pečlivě rozebrat z různých stránek, shromáždit argumenty a případně připravit půdu pro racionální rozhodnutí.
            Na to si zapomněla!
            • disneygirl

Re: Re: Re: Re: Re: Grammy

jistě ale záměrně jsem vybrala tento úryvek aby všichni věděli jak se mají na diskuzi chovat a nemyslela jsem to jen na tebe neboj nenusíš se chned rozčilovat
          • luida

Re: Re: Re: Re: Grammy

a koho sprostě okřikuji?????
  • Miley in gala večer

Mám tu opravdu skvělou zprávu! Miley bude vystupovat na Starkey Hearing Foundation Awards a Gala tuto neděli.Bude se to konat v RiverCenter v St.Paul.Minnesota.Tday máte potvrzení,že Miley tam bude opravdu zpívat! Těším se na její šaty.. určitě všechny trumfne.. (zdroj: unlimited-miley.blog.cz)
  • mileyfans

.

Ten kdo umí anglicky tak tam zavolejte protože to bude mít něco společnýho z Miley.
    • Re: .

hele kváká to o tom že jí máš nechjat vzkaz a že ti pak na zpět zavolá..já vim je to stupidní ale je to tak...tak jí nech vzkaz nee??? a umíš anglicky??
      • mileyfans

Re: Re: .

Tobě zavolala?
        • Re: Re: Re: .

ahoj ja sem tam volala vyzvanelo to a najednou se tam ozvalo:Hi,miley.......bylo mi to divny ale treba to ona byla
  • jj

Jo to taky u te sceny ale jeste jak zpivala tu pisen The climb.
  • miley11cyrus

jj

já jsem mluvila s miley crus přes skype a neuměla anglicky pořád nějaké lidi kteří si hrajou na miley trapný
    • muhi

Re: jj

NARODILA SE V AMERICE!!! TO MÁ MLUVIT SVAHILSKY NEBO CO? *5*
      • prochazkovalenkalenka

Re: Re: jj

možná umí i jiným jazykem, je nebo byla přece studentka
        • muhi

Re: Re: Re: jj

Jo, ale anglicky umí to je jasný *5*
          • miley11cyrus

Re: Re: Re: Re: jj

já vím že umí ale mluvila jsem s holkou která se vydávala za miley!!!!!!! *13*
    • muhi

NARODILA SE V AMERICE?? TO MÁ MLUVIT SVAHILSKY NEBO CO? *5*
    • muhi

Jak by mohla Miley neumět anglicky??? VŠECHNY JEJÍ SONGY JSOU V ANGLIČTINĚ, VŠECHNY ROZHOVORY, A KDYŽ SE KOUKNEŠ NA NĚJAKÉ FILMY TAK TAKY MLUVÍ ANGLICKY!! HANNAH MONTANA A OSTATNÍ!! Zamysli se než něco napíšeš *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10*
  • Yes it is me

Hi people.How are you?Me these pages advertisement one girl with which write on icq
  • nicky0012

.....

ahoj mám tel číslo na miley sama mi ho dala na stránce kde bývá často online tak mi dala její pravé tel číslo řekla sem jí že ho ale nikomu nedám ale tak ověřeným miley fanouškum jako je třeba hannah54miley59 a nebo miley11cyrus velkým fanouškum miley bych ho dát mohla ale jen velkým fans tk kdyžtak mi napište je fakt pravý!sama mi ho napsla! *4* *14* bože miley je ta mje holka a říkám vám já nesmysly neposílám je fakt pravý!
    • cool.girl.love

Re: .....

nicky0012 těším se na ty fotky jo a to tel číslo je fakt pravý páč jsem si ho zjistila a potom zavolala asi dvakrát tam bylo obsazeno potom že je nedostupná(v angline samo)mno a potom jednou mi to vzala asi tak 3 minuty sme si povídaly žralo mi to hafo kreditu ale byla to miley poznám její hlas páš sem byla na koncertšě kde sjem ho živě slyšela takže mužu říct že ti je real miley cyrus!
      • vanessavk

Re: Re: .....

ty sa maš niky *4*
        • nicky0012

Re: Re: Re: .....

jj je fakt suppeeeeer Miley ist BEEEEEEST..
  • UZ DOST

uz toho nechte nenadavejte na michaela on byl opravdu dobrej skoda ze umrel ale nebojte miley se mi libi vic ale michael byl opravdu dobrej a uz mu tady nenadavejte vite jaky to je kdyz nam nekdo nadava na miley
  • hannah54miley59

Prostě to tak nejde.....

Už konečně pochopte,že je to hádání k ničemu.Tohle je diskuse o Miley,a né o nějakých ,,hádáních se,,Jste jako malý děti!Take já si asi ruším profil.Jsem velký fanoušek Miley a každej den si prostě kazím náladu 8.ball.8,terezou atd.Jste fak jak malý děti,nechte toho!Vím,je to k ničemu,prostě ho asi zruším.............A ještě dodám,ty 8.ball.8,je největší hajz na světě a prudí každýho,proč to sakra děláš,uvědomujješ si,jak se tady ztrapnuješ?????????? *8* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
    • 8.ball.8

Re: Prostě to tak nejde.....

Já ne, to Ty se tu ztrapňuješ právě tímto vzkazem for all *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit