Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miley

Miley je kocena takovi slunicko a dokazalo toho vic nez mi vsichni dohromady aj kdyz ma zazobany rodice tak je porad v poho a squla herecka moc holci
  • iloveeemiley

hlaujte

http://eso.nova.cz/rubrika/hitparad a

na teto strance hlasujte pro miley a 7 things zatim je 1. *14* *14* *14* musite se nejdriv prihlasit muzete pouzit nick a heslo z blog.cz

tak hlasujte a kdyztak i jonas brothers *14* *14* *14*
    • iloveeemiley

Re: hlaujte

v tom odkazu je chyba

zo je on

http://eso.nova.cz/rubrika/hitp arada
  • xxx

Nemám ji ráda *9* Prostě se mi nelíbí *9* ale taky se mi nelíbí když někdo někoho pomlouvá a ani toho "někoho" nezná...
  • zvonda

Ty jo......:)

Hele je to divný ale mě ted normálně chybí ty negativní komentáře *1* Nevim proč ale je tu celkem nuda bez nich! *3*
    No je to každopádně divný *4*
  • 12mileynka12

plosim

ahoj lidi muzete mi plsim nekdo dat email na miley pls pls a jestli to nechcete psat sem tak mi to pls napiste na vzkazy ju pls
  • ajulina

:D

ahoj!!!chces vyhrat zajimavy veci?tak se prihlas do teto souteze...na tomto blogu.......
    http://make-up-cosmetics.blog.cz/
  • medousssek

Ahooj

Ahojky holky, je mi strašně líto že tadyněkoho budu otravovat, ale já už tohle vážně musela napsat... Všimly jste si, že každý kdo má rád Vanessu Hudgens(já ji nesnáším) takže nesnáší nejlepší celebrity na světě a to jsou Ashley tisdale a Miley Cyrus. My všichni fanoušci Ashley milujeme Miley Cyrus, protože je vážně taky bestovní, ale fan vanessy -ti ji přímo nesnáší stejně jako naši Ashley! pořád oboum nadávají a naváží se do nich... nechecte nám pomoct?: žebyste třeba chodili víc na naši diskuzi o Ashley a abysme ukázali fanouškům Vanessy že mi fanoušci Mashley umíme držet pospolu? pokud ste mě pochopili a máte taky aspoň trošku rádi Ashley, tak jako já Miley tak prosím přiďte na Ashleyinu diskuzi a můžeme si tam psát i o Ash i O Miley. Miley se v žebříčku TOP osobnosti njeklesne ale ashley by mohla, tak nám prosím pomozte. FANS ASHLEY a Miley
    • sweet.anne

Re: Ahooj

Jasný, budu tam chodit. Mám ráda víc Ashley než Vanessu. *4*
    • xo.nessa.team.xo

*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* nezvládnou to ani sami že si musí volat posilyyyyyyyyyy!! *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
      • Re: Re: Ahooj

ale vy by ste jim meli prestat nadavat proste jim se libi ashley a vam vanessa kazdej ma jinej vkus a nikdo by se za to nemel stidet a nikdo by mu to taky nemel vycitat ja nesnasim vanessu ale nepisu to na diskusi proste se mi nelibi a nikdy by se mi nelibila a kazdej ma svuj nazor a vy mate ze ashley je krava atd. ale prosim piste si to na svoji diskusi pisu to za fans ashley porad se hadate kdo je lepsi a kdo ne obe dve jsou dobry ale pro me je miley ta nej
        • simca2

Re: Re: Re: Ahooj

jo přesně jste tak trapný zalez nekam do díry a tam poslouzchej tu svoji vanessu a my jsme si posly neprivovali oni prsli sami!!!!!!!! *10*
          ashley miley jsou ty neeeeeeeej sluníčka na celým světě!!!!! *14* *14* *14*
          • Re: Re: Re: Re: Ahooj

hele takhle sem to nemyslela ja to chtela rict slusne
    • hannah54miley59

klidně.a mohla si to sem napsat hned jak sis toho vsimla! *3*
    • Re: Ahooj

jj jasny ze vam pomuzem ashley i miley jsou super ale proste miley se mi libi vic vis proc fans nemaji radi i miley protoze miley a ashley jsou kamosky
      • medousssek

Re: Re: Ahooj

děkuju vám holky strašně moc, že budeme držet při sobě. Podle mě sje Miley uplně Bestovní ale Ash mám o kapáneček raději. jste fakt super. pokud chcete mužete jit za nama na diksuzi...
        • simca2

Re: Re: Re: Ahooj

JO POJDE ZA NÁMI NA DISKUZIO ASH JE TAM SRANDA BUDE TAM VÍC LIDÍ KLIDNĚ SI TO MUZEM POTOM VYMĚNIT:-d
  • Vše neeeej

Vše neeeej!!!!!!! *14*
  • anisek285

ahojiik

ahojte pardon že tu nepíšu ale miley mám ráda ale jsem radši u Vanessy
  • Miley a charitativní projekty

Jak jsem projížděla tuhle diskusi a četla komentáře typu: "Majkí toho udělal hromadu pro ostatní, ale Miley ani nehnula prstem"!
    Na to chci říct jediné ste asi blbí a slepí. Než něco řeknete promysltetsi jestli je to pravdy. TO že Miley pro ostatní nehnula ani prstem není pravda! Budu tady klidně vyjmenovávat všechny projekty do kterých s Miley zapojila, fajn tak začneme!
    Friends For Change - Podpora živtoního prostředí, učí děti jak se chovat k přírodě
    Habity for Humanity - Miley podepsala přilbu která půjde do aukce, peníze z nívyjdou budou poskytovat bezpečné a důstojné bydlení pro ty, co ho nemají
    We Are The World - Charitativní hymna
    TWLOHA - ochrana proti sebevraždám
    Get Ur Good On - pomáhej druhým
    Připomínám že Miley zpívala 28.srpna písničky Thrillerod Jacksona na počest jeho smrti.

Stejně jsem je nevypsala všechny. Miley je zatím jen 17 a Majkímu bylo 50 docela velkej rozdíl ne?
    • thesimsa

Re: Miley a charitativní projekty

Michaela a Miley bych v ničem nesrovnávala .. a už vůbec ne v charitativní činnosti ..
      Mimochodem tu "charitativní hymnu" We are the world složil právě Michael a Lionel Richie ...
      • Re: Re: Miley a charitativní projekty

musim souhlasit že je to pravda tu hymnu složil Michael před myslim 52 lety
    • Re: Miley a charitativní projekty

Co to tady píšeš za romány.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit