Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • miley11cyrus

g

hele já nic proti jacksnovi nemám ale když budete mít něco proti miley tak já proti jacksonovi ale zajímavé dokud neumřel tady nikdo nebyl
    • miley11cyrus

Re: g

jo máš pravdu miley11cyrus
    • usjarca

moje řeč máš naprostou pravdu když žil tak si ho nikdo nevšímal a jak umřel tak ho všeci uctívaj a litujou ale to už je pozdě to ste měli dělat dřív dokud ještě žil
      • luida

Re: Re: g

A Vy byste si Miley všimli, než začala hrát Hannah Montana???????? Byla to úplně normální holka jako každá druhá. Kdyby nezačala hrát v tom seriálu a nezačala zpívat, vůůůůbe c o ní nevíte!
      • Tereza

Re: Re: g

Hale vy chytračky!To neni pravda že si ho vůbec nikdo nevšímal!Co o nás víš,vůbec nic! *15* A do tý doby než zemřel ste si ho do huby taky nebrali a nelezli k nám!
        • Re: Re: Re: g

ale pochop ja ti nic nerikam ale proste on kdyz umrel tak se na nej vsichni chodili divat ale predtim nokdo ja nevim jestli ty si tam uz chodila jenom to rikam
    • Tereza

a má taky jméno,kdybys nevěděla!
    • Tereza

nech si ty žvásty o umírání..když umřel vlezla jedna od vás z fanu k nám a začali mít na něj keci,a proto mi vlezli a bránili ho!A když teda proti němu nic nemáš tak nepiš ty nesmysli co před tim!Každej tu můžeš říct svůj názor,stejně tak jako já na Miley!A tim to hasne!

Já ji mám taky offline ale předtím sem si s ní vpohodě psala a ona mi napsala že je to ona....mám tomu věřit?To si může udělat kde kdo ten skype
  • mattie

dôležité

ahojte pls.... kuknite na túto fotku..http://media6.dropshots.com/ photos/694649/20100109/192006.jpg
    to mi poslala jedna baba ktorá mi tvrdí, že je demi lovato::::ale ja si myslím, že je to fake:/..kuknite na tej fotke je demi selena miley a taylor- ako držia v ruke odkaz pre mňa- je to môj nick na pokeci *7*
    • Re: dôležité

Jasná fotomontáž!!!
  • klik

http://www.tendollarclick.com/index .php?ref=mastodonot *5* *5* *5*
  • Zdá se mi,že většina celebrit zklamaly jak svým chováním,tak i svou vizáží...A Miley patří bohužel mezi ně. *16*
  • miley cirus je super

miley jsi proste skvělá s kamarádkama si na tebe a ostatní hvězdy hrajeme chci abys vědela ža jsem tvá velka faninka a v hanah montana jsi tax skvěla mam rada tvoje písničky na internetu jsem se dočetla že jako mala jses menovalapestiny home cirus ale nevim jestiy tomu mam věřitty seš prostě skvěla a vždicky budu tvá velka faninka jseš proste super herecka a spěvačka *14* *14* *1* *1* *4* *5* *3* *13* *15* *4* jsi skvěla
    • mileys

Re: miley cirus je super

jo a spěvačka se to nepíše je to zpěvačka *5*
    • mileys

Re: miley cirus je super

páni nauč se psát jména neni to miley cirus ale miley cyrus a ne hanah montana ale hannah montana a neni to pestiny home cirus ale destiny hope cyrus *5* *13*
      • Re: Re: miley cirus je super

a faninka má být fanynka
      • Re: Re: miley cirus je super

ANO *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • Re: miley cirus je super

hej jako ty jsi hustá *1*
    • Re: miley cirus je super

jo to je moc dobrá *4*
  • miley

JJ je hezká a talentovaná!! *14* *14* *14* *14*
  • miley11cyrus

u

hahaha musím se smát tem lidem kteří nadávaj na miley protože jsou tak trapní *15*
    • Re: u

trapne je tady napsat10 stejnych komentaru *13* *9* *3* *5*
      • zvonda

Re: Re: u

Jste naprosto trapní tím že si myslíte že váš názor tady někoho zajíma! Jste jen banda debilů kteří jsou tak nevychovaní a naprosto dementní! Fakt nevim proč to sem píšete?!?! Pište to někam kde to někoho zajíma! *16*
        • dianna114

Re: Re: Re: u

...já ale nevím,koho by ty jejich kecy zajímaly. *1*
          • Re: Re: Re: Re: u

me zas nezajimaji ty tvoje kecy
            • zvonda

Re: Re: Re: Re: Re: u

Myslím že ty moje aspon neuráží slušné lidi! A myslím že hodně lidí by tu potvrdilo že trapná jsi tu TY! *5*
      • Re: Re: u

správně *1*
        • Re: Re: Re: u

Jistěě:D:D:D
          sem s váma!!

mno to by mne zajimalo v cem sme tak trapni *7* *1*

já newim kdo je tady trapnej
  • miley cool

kdo nadava miley zavidiiii mam pravdu?? *4* miley je nejlepsiiiiiii na svete jako herecka i zpevacka
  • Tereza

pro veverkamiska

jo a kdo si myslíš že seš??Pusu si milá zlatá na mě otvírat nebudeš! *15* ..ty vůbec nevíš co máš psát,koho se zastat tak klíídek! *15*
    • Re: pro veverkamiska

ja vim koho se mam zastat ty o me nic nevis
      • Tereza

Re: Re: pro veverkamiska

a ty o mě zrovna tak,takže klídek už.Každej tu může říct svůj názor a jo Majka sem poslouchala ještě před tim než zemřel!
        • Re: Re: Re: pro veverkamiska

ja sem to napsala nahore ze si ho asi poslouchala jeste nez umrel a kdo za me psal ja sem tu vcera nebyla jo a uz sem se koukla na ten dokument a dneska v bravu bylo o jeho detech ale proste miley se mi libi vic ale michael je taky dobrej
          • Tereza

Re: Re: Re: Re: pro veverkamiska

Jasný tak se ti líbí víc,každej má rád něco jinýho...a na Majkovi sama uznáš že dobrej byl!Konečně nějakej rozumnej názor a ne žádný odsuzování.
            • Re: Re: Re: Re: Re: pro veverkamiska

ja vim ale prosim muzes sem chodit ale nebudes nadavat na miley kdyz tady moje holky premluvim aby uz na michaela nenadavali

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit