-
.
mě taky psala že je to ona....já nevím jak si to prověřit *16* -
-
Re: .
nemáte někdo nějakou věc kterou nainternetu nepřečte nějakou hodně osobní? *9* -
-
Re: Re: .
zkuste se jí zeptat někdo na ten film wings až bude zase online zřeba o něm neví a ptala jsem se jí na album robot a odpověděli mi otazníkama (??????) *7*
-
-
-
hlasovani aneb my se predstavujeme
ahoj, jsem sestrenice hbdelfin a jsem ta "znama" z USA...abych vam teda neco k tomu rekla(jo, pisu bez hacku acarek, protoze tady v USA proste nejsou), takze, vcera nas hbdelfin pozadala, zda bychom tedy nehlasovali pro miley...my jsme souhlasili, protoze proc ne, musim sice rict, ze "MY" jsme sice na miley uz trochu stari(je nam 19-21 let), ale to nevadi...
a tedka neco o nas:je nas 5(ja, moje setra, spoluzak, sestrin spoluzak a nase spolecna kamaradka z beach yolleyballu)mne je 19, sestre 21.
tedka mame mensi pauzu od hlasovani, mame cil vam tam dat 500 hlasu, takze do 6500. jinak se s vama uz loucim,musim jit hlasovat
p.s.-pekny web -
-
Re: hlasovani aneb my se predstavujeme
tak jsem zpatky a prave jsme dali tech 6500, a jeste jsem hlasovali na miley cyrus world tour 2010, pro vas...
abychom se jeste vice predstavili, reknu vam nase prezdivky a vek(domluvili jsme se n atom redka, pred chvilkou)-od nejstarsiho:
a)Claris(21)-sestra
b)Nicko(20)-sestrin spoluzak
c)Ms.Lucy(20)-kamaradka z beach yolleybalu
d)Lucky(19)-muj spoluzak
e)Teres(19)-JA
pokud mate nejakou otazku ohledne nas, nebo nekoho z nas, napiste hbdelfin a ta vam odpovi
timto se s vami loucime a kdybyste potrebovali jeste nekde hlasovat, tak napiste
TEAM 5
Claris, Nicko, Ms.Lucy, Lucky, Teres
-
-
Já myslím že už to není ta 14letá hana montána už jí bude 20let a brzo příjde i manžel s dětmi.Věřím že do 30let ještě bude hrát a zpívat,ale pochybuju že po 30letech ještě bude ona chtít.Jinak znám její filmy:
poslední píseň,super rhino,hana montana ve filmu,útěk nahoru čarodějnic,
hana montana:one in a...,bolt pes pro každý případ,sladký život na palubě,plán hry,super drbna,thats so suite life of hana montana,muzikál ze střední 2,hana montana živě z londýna,the replacements,hana montana,
sladký život zacka a codyho,velká ryba,doc,the emperors new school.
Ale většinou jde o "hanu motanu".Mě vadí že jí neznají i z jiných filmů!
A ještě že skončila hana montana na věky protože by jí znaly ještě víc a víc.Kdyby neexistoval seriál hana montana a filmy tak by nebyla vůbec slavná!A pak ještě zmínka o vlasech!Blondýnka nebo ne.Kdyť je to úplně jedno!Ale vadí mi že se ničím neproslavila(kromě hany montany)!!Tak se vás ptám znáte jí od něčeho jineho než hany motany jistě že ne.Už mě to vadí když slyším:Hana Montana je,tohle,vyš že,musíš vědět že,ona je super,až budu velká budu jako ona,je to ta nejlepší zpěvačka,je nádherná,je hustá.A když slyším její albumy tak to prostě nevydžím.Ješťe že už se nevysílá jinak už bych se nikdy nekoukala na jetix a disney channel.Už jí nedovedu poslouchat.Holky jsou z ní úplně zblblí.A ty album který blbnou holky například:
Hana Montana,Hana Montana 2:meet miley cyrus,Hana Montana/Miley Cyrus best of both worlds concert,breakout,the time of lives:wallmart exclussive,the time of our lives,Hana Montana 3,Hana Montana:the movie soundtrack,robot je mi špatně a nevydržím to a vypnuto.
Haně Montaně je už 19let radši když zapomenete na Hanu Montanu protože jí je už dost.Děkuji že jste mě vyslyšeli a celé ste si to přečetli.Jak se říka nesuď komentář podle prvního slova děkuji. -
-
A co třeba Lol: Laughing Out Loud či So Undercover? To ti nic neříká?
-
Hele nezlob se na mě, ale většina lidí se proslavila třeba kvůli seriálu a to že zrovna ona díky Hannah montana to je její věc ona je slavná ne ty....a to že tady budeš vykládat, že ty ji nemáš rada a že ona je taková a maková tím nic nezískáš. Aspoň je nědo narozdíl od tebe.
-
,Kdyby neexistoval seriál hana montana a filmy tak by nebyla vůbec slavná!, *1* Tak to jsi mě vážně rozesmála! A kdo by byl slavný bez filmů a serialů? Je mladá a teprve začíná, spousta herců začínala v serialech a ve filmech, kde měli jen štěk nebo ani to.
A serial s hlavní rolí, několik filmů (Poslední píseň, Lol, So undercover) a několik CD kromě HM taky svoje vlastní ( Breakout,Time of our lives a Cant be tamed) a spousty koncertních sňůr není vůbec málo na někoho kdo má 19... Tak se prosímtě tou záští neudav.
*2* *2* *2* -
-
NOH8 - Měla ještě The identity of pop
-
-
-
Hi!
Hi, My name is Mailey Syrus and i am from United States of Amerika. I hate you! -
-
Re: Hi!
LOL :D -
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Za 1. google překladač
2. "Mailey Syrus" ???? :DDD když už se o něco pokoušíš tak to aspon udělej věrohodně.. :DDD
3. děsnej trapas! -
-
Re: Re: Hi!
PS pro všechny: Jsem zpáátky!! :DD :D -
-
Re: Re: Re: Hi!
Panebože nejprv se nauč psát anglicky a pak tu piš...fakt nemám ráda když tohle děláte lidišky,vzpamatujte se,to je jak kdyby Milez tohle o vás psala..jej..
-
-
-
-
tu holku jsem měla hodně ráda ale tet jí nemůžu ani vidět typickej rozmazlenej bohatej fracek.. a co ty vlasy vypada jak americká levná prostitutka jěště chybí krek u nosu!! hnus *16*
-
Jste skoro všichni blbý že ji fzrt urážíte.6e je sprostá?? No a co je to její život jako ten váš akorát jiný je to krásná holka a má krásnou postavu tak si ji užívá.AKORÁT NA NI ŽÁRLÍTE!!NECHTE JI BÝT!!
-
-
TESS jsi malé děcko ani neumiš napsat ž
-
Neumí ničím jiným zaujmout, tak se musí svlékat a dělat vulgární gesta. Normální chlap by o ní v současnosti ani nezakopl (proto zřejmě už není zasnoubená)... Dřív byla krásná a ženská, teď působí jako coura (zfetlá k tomu). Měla by si to v hlavě co nejdřív srovnat než bude pozdě. Žárlit v tomhle případě opravdu není na co...
-
Drahá Tess,
v žádným případě Tě nechci urážet, ale tvůj komentář mi udělal obrázek i o Tobě. Nyní Tě vydím jako tu holku co si furt kupuje nový a nový časopisy, jako třeba Bravo, Popcorn a TopDívky a o pár dní později ji potkáš na ulici a má na sobě to samý oblečení jako měla např. Celeste Buckingham. Jen mě příjde, že obhajuješ někoho, kdo to zřejmě nemá v hlavě v pořádku. Nemluvím o vlasech, ani o tom, že nechce být spojována s Hannah Montanou, ale o tom, jak změnila své chování, jak na sebe upozorňuje a snaží se být sexy. Ano, na některých fotografiích je nepopiratelně sexy, ale např. ty nové v tom červeném dresu mi příjdou trapné a v žádném případě nejsou sexy. Nevím jestli za to může popularita nebo nějaké komplexy či co, ale tohle jí vážně moc nepřidá. Její písničky jsou krásné, ale videoklipy... raději nezmiňovat.
Nic proti Tobě Tess, ale žárlit na někoho takového?? To snad ani nejde, co je na ní hezké?? Oči, úsměv, tvar obličeje..ano. Ale jinak je vychrtlá a mě osobně nesympatická.
To je jen můj názor. Každý má svůj. -
Na co by jsme měli žárlit ?! Na to, že to umí pěkně přehnat? Viděla jsi ty její poslední fotky, jak je na nich málem nahá?! Na to máme žárlit? Ty si to taky dej v hlavě dohromady. S dlouhými vlasy jí to podle mě slušelo mnohem víc, ale každému se líbí něco jiného.
-
Tohle je od uživani dost !!!! Už nevi co delat . Slava ji nestacila tak se bude strapňovat a kdiž vide na javisko za par mňesicü tak publikum začne žvat fuj a zhrouti se ......
-
-
miley cirus je super
miley jsi proste skvělá s kamarádkama si na tebe a ostatní hvězdy hrajeme chci abys vědela ža jsem tvá velka faninka a v hanah montana jsi tak skvěla mam rada tvoje písničky na internetu jsem se dočetla že jako mala jses menovala pestiny home cirus ale nevim jestiy tomu mam věřitty seš prostě skvěla a vždicky budu tvá velka faninka jseš proste super herecka a spěvačka *14* *14* *1* *1* *4* *5* *3* *13* *15* *4* jsi skvěla -
-
Re: miley cirus je super
Ty bys mohla hrát v seriálu:vždi tě budu mylovat *1* . -
-
Re: Re: miley cirus je super
Však jsem to schválně napsal vašim pravopisem. *1* -
Re: Re: miley cirus je super
snad mIluju *13*
-
-
-
prelozte si to sami!
NICK JONAS: I'M SINGLE
Nick Jonas said sincerely on a US radio program that he is 100% single.
He would not comment on his relationship with Selena Gomez, but said that he is single and free and doesn't even know anyone he is interested in dating. So now we know for sure that he and Selena have broken up.
So now Wambie girls, Nick Jonas is single and ready for you!
tady mate neco co rekla nick je to primo od nej mel interview s jednim radiem a rekl to takhle primo... -
Moje nej zpěvačka
Má nejoblíbenější zpěvačka! MIluju její písničku The Climb a ostatní jsou taky super!!!!!!! -
jhgx
ja chcu takyyyyyyyyyyyy!!! Miley *14* *14* *14* *14*