-
co myslíte,?????
co myslíte jakákoliv dívčí celebrita americká na světě je barbie má ráda růžovou atd společného s barbie girl????ale nějak nactiletý napiště na e-mail miley-cyrus-funny@seznam.cz děkuji a pište je to naléhavé *4* -
díky.. do toho!!
caw to jsem já Tomáš. jen bych chtěl říct že moc díky za pomoc těmto lidem: TEAM 5
Claris, Nicko, Ms.Lucy, Lucky, Teres
Díky ste vážně skvělý...pomohli ste...ted tam vletím já a taky tam přidám pár hlasů...ted už tam moc hlasy nedávám protože sem tam předtím dával asi kolem 2000 hlasů dohromady a stejně nás dohnali...ale dal sem slib že pokud Bobra doženem že vám pomohu... ! *4* *3* Tak já du Hlasovat... caw mějte se a díky Team 5 *3* *4* -
h-birthday :D :D :D
-
Kdyby se nechovala jak de*il, možná nad ní popřemýšlím, ale takhle ji nesnáším, je to hrůza co dělá!! -_-
-
hapyy b´-day *14* *14* *4* *4*
-
Miley Ray Cyrus
Je to jednoducho fajn baba a kazdy by sa snou chcel kamosit! *4* -
-
Re: Miley Ray Cyrus
no ja po tom urcite netuzim... -
-
Re: Re: Miley Ray Cyrus
Nikdo se tě na nic neptal! *16*
-
-
-
pls
choďte sa pozrieť semka: www.starland.blog.cz
budem rada :D *3* *14* -
odkdy je modelka?
-
miley
nechápu vás všecky...vždyt ani neumí zpívat... !!! chová se jak děcko a je rozmazlená až hrůza ... ona pak stejně rychle "spadne" dolůůůůů *1* *1* *1* -
-
Tak proč ses pojmenoval|a po ní?!
-
Re: miley
Hele co to tu bleješ za hovadiny?!seš ty vůbec normální slyšela si jí někdy zpívat??asi ne co a jestli jo tak si asi nejspíš hluchá takže si dej zpátečku někam hooodně,aby si tu nepsala takový hrozně blbý kidy!!!
S pozdravem Meli11 *1* -
-
Re: Re: miley
jo,slyšela jsem ji zpívat... a hluchá rozhodně nejsem... *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
Re: miley
hele ty hnusná,rozmazlená blbko!!! *16* miley je skvělá!!! a ty si jenom ta co neumí zpívat a ta co šííleně závidí! ha! a máš to! *10* a jestli to sem eště napíšeš tak si mě nepřej!!!!!!!!!! *13*
-
-
triko
dneska sem si koupila tricko s hannou a je takovebíle a na tome je barevna hannah koupila sem ho v CA.a je fakt supeeer. *15*