Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mileyanetkacyrus

!!!!

Selena Gomez neni ani moc hezka a ani moc hezky nezpiva jako Miley Cyrus/Hannah Montana...ze mam pravdu HOLKY ???
    • vanessqa1

Re: !!!!

vždyť miley A selena su obe krásne je pravda že sel bez make-up je stále krásna aj z make-up a mne sa miley nepači zase bez make-up ale je to môj názor tak pls nehadajte sa *3*
    • pavlusqa

Re: !!!!

Selena Gomez není hezká??? Promin ale myslím že Sel je daleko pěknější než Miley *1* *1* *1* A myslí si to také všichni v Hollywoodu!! Neříkám že Sel líp zpívá než Miley ale říkám že je peknější!!! Ona i bez make-up vypadá krásně a to se o mil říct nedá!
      • nicky0012

Re: Re: !!!!

jenže miley nenosí ráda makeup je krásná od přírody!!ale sel má na sobě tunu makeupu!!
        • pavlusqa

Re: Re: Re: !!!!

a odkad to víš prosímte ? :D :D jestli chceš ukážu ti fotky Miley bez make-up a Seleny =D to bude rozdíl =D samozřejme v lepším případe je Sel *1*
          • Re: Re: Re: Re: !!!!

no tak to ju tak rozně udělaly víš já četla rozhovor v časáu a ona make up nesnáší řčíká že nejraději by chidila bez makeupu
            • gabriellavanessa

Re: Re: Re: Re: Re: !!!!

nwm proč se hádáte, ať má rád kdo chce koho chce! je to jeho věc
            • pavlusqa

Re: Re: Re: Re: Re: !!!!

časáky nemusí vždy říkat pravdu!!! Snad každá celebrita nosí make-up ale já řekla že Sel je bez make-up hezčí ne žhe je Miley ošklivá!!! Stejnak nejvíc make-upu nosí Demi Lovato...
  • missmartinqa

plsiik

plsiik jukněte na můj blog missmartinqa.blog.cz..pište komentíky a hlasujte v anketách..kuji moc...xD
    • miley11cyrus

Re: plsiik

selena nemůže předběhnout miley!!!!!! *10* *16* *8* je dobrá ale na miley nemáááá měla by ještě co dohánět *10* *10*
    • muhi

PS: Mě sebevědomí nechybí *15* *15* I když vím že nemám dokonalej blog *5*
      • 12mileynka12

Re: Re: plsiik

muhi mela by ses mirnit
    • muhi

Já jsem na tom blogu byla, ale teda nic moc *15* Nic moc design, žádné rozcestníky *5* Když nemáš pořádnej blog tak tu nedávej adresu *9* To třeba já mám pořádnej a adresu sem tu nedala, nejsem ubohá *1* *1* *1*
  • hannah54miley59

pravda

mas velkou pravdu *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
    mimochodem jak se mas miley11cyrus?? *5*
    • miley11cyrus

Re: pravda

dobře a ty *1*
  • gabi123

....

chjooo..zase hadky *15*
  • sweet.anne

Happy birthday Miley!

Miley, všechno nej nej nej! Vím, že si tohle v životě nepřečteš, ale stejně, přeju ti hodně zdraví a štěstí, ať se ti všechno daří tak, jako doteď. Mám tě moc ráda. *14*

Miley, happy birthday! I know that you won't read this. However, I wish you health and happiness, be succeed with everything you do. I love you so much. *14*
  • sweet.anne

Miley Cyrus

A Miley už je zase první. *4*
    • popotka

Re: Miley Cyrus

jo ona bude vžycky prvni *3* *3* *3* *3* *3* *3*
      • Tereza

Re: Re: Miley Cyrus

Nějak sázíš na jistotu ne?..Jinak tu nejde o nic jinýho než o NÁVŠTĚVNOST a ne že je první pro její schopnosti apod..Se tu pořád předháníte jestli je první nebo ne a i když je ted první nedělá to z ní žádnou hvězdu..takže klid a nohy v teple *15*
        • usjarca

Re: Re: Re: Miley Cyrus

miley je hvězda i kdyby byla 50sátá takže klidek
          • Tereza

Re: Re: Re: Re: Miley Cyrus

Bud v klidu!...ty to vidíš jinak a já taky!A předsvěčovat tě tu o ničem nebudu!
          • janicka.voj

až utichne silenstvi po Hannah Fontana..tak po ni nestekne ani pes.. *15*
          • Tereza

Jo možná tak u tebe na seznamu *15* Já v klidu sem,ale jen říkám jak to s těmahle dětičkama bejvá.Ted po ní každej šílí,že prorazila stím trhákem Hannah Montana,ale dřív nebo pozdějc se za ní náhrada najde.A vážila bych slova když o ní říkáš jaká to je hvězda *15* k tomu jí asi chybí ještě pár krůčků a stejně jestli se nějak "proslavila" tak spíš jako herečka,protože jako zpěvačka *13* *15*
            • usjarca

Re: Re: Re: Re: Re: Miley Cyrus

to rozhodně ne tak se sklidni protože miley je prostě super a hotovo a ten kdo si to nemyslí tak at jde někam jinam na diskuzi *4*
        • sweet.anne

Re: Re: Re: Miley Cyrus

Stejně, má nejvíc fanoušků. *5* Ale mně je stejně jedno, jestli je první, druhá, nebo dvacátá. Nechci soutěžit.
          • Tereza

Jo protože vždycky kolem takových hvězdiček je z počátku takový to davový šílenství..do tý doby než přijde někdo další a nebude obletován zase ten dotyčnej.A tak to jde pořád dokola.
    • Tereza

Re: Miley Cyrus

a dál "soutěžímeee" *15* *15* chjo!
  • DEBILOVÉ

!!! MILEY NEPŘIJEDE... PSALA JSEM DO O2 ARÉNY A TAM MI ŘEKLI ŽE NIC TAKOVÝHO NEBUDE..!! TAK CO JSI VYMEJŠLÍTE? NAPALI MI TO TAKHLE"

dobrý den,
    je nám moc líto ale o ničem takovém nevíme. Miley Cyrus ani její nahrávací společnost nás nák nekontaktovala, takže nic není. Děkuji

TOHLE MI NAPSALI!! TAK CO JE A CO KECÁTE VY DEBILOVÉ... VŠIMLI STE SI ŽE TO PÍŠE TA JEDNA A TA SAMÁ HOLKA ŽE SEM PŘIJEDE? ROZUM....
    • miley11cyrus

Re: DEBILOVÉ

JSI BLBÁ??? PROČ ZROVNA V O2 ARÉNĚ????TO NEBUDE V PRAZE!!!NEBO TO MUSÍ BÝT JAKO V PRAZE,??
      • Re: Re: DEBILOVÉ

Kde asi v nějaký prdeli která má maximalně 50 obyvatel?????? *16*
  • fun.miley

**LOVE**

Ahojik lidi.. uz mam dost toho jak si tady vsichni nadavate a vsichni pomlouvate Miley.. prosim to ty co ji nemam radi aby se vyjadrovali jinde.. ja mam Miley rada a kdyz sem vlezu je to jako bych prisla do anti stranky o Miley.. me uz to nebavi.. tak nenutim vas protoze to se tady nesmi ale jen vas o to moc moc prosim.. snazime se tady rozsirit fanklub ne znechutit fanousky! :(..
    tak pro ty co ji maj radi tak aby si zvedli naladu mam tu pro ne supr blog jen o ni ;-).. je muj tak pls zanechte komentik nebo ho navstivte :0)
    dik za pochopeni vsech :).. phaa
  • miley

je to ta nejhezčí holka na světě krásně zpívá *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • jj

Jo máš ale já mám ráda i Selenu ale Miley vííííííííc.A kdyz uz se o tom bavíme tak já mám s Hannou Montanou:Obal na mobil,asi 250 samolepek(nebo ja nwm kolik nektere uz sem rozdala),pak dva časáky budu mít třetí číslo,diář,budu mít polštář,klíčenku,placky na tričko nebo na něco,plakáty a karty a další už nwm co ja si nevzpomínám mám to v pokoji a ted sem v obyvaku. *3*
    • Re: jj

no vidite ja byla na hanne montane the movie a mam to i doma ale jenom s titulkama
    • usjarca

Re: jj

no tak já se nechci chlubit ale když se o tom bavíte tak já mám s miley tričko,polštář,obal na cédéčka,samolepky,diář a budu mít brzy povlečení,sešity do školy a složky *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit