-
Miley ...
Jé, ahoj, slyšela jsem, že je tu nějaká banda lesbiček...Tak jsem si říkala že zajdu, no Miley a jo, je sexy pusa, hlavně její kozičky. Kdyby nějaká z vás chtěla, tak mi plsnětě, a já vám pošlu fotky mých koziček. -
jj
A jeste mám DVD koncertu a kabelku a tričko. -
Ahojík
no miley má strašně dobré písničky
*14* *14* -
-
Re: Ahojík
noa ted mi rekni po koliaty to sem TY pises?
-
-
ja taky
Ja sem si taky koupila casopis za 39kč ale druhé a dalsi cisla stoji 99kč...to je teda drahýýýýý -
-
Re: ja taky
Když jste takový fanoušci tak si to musíte takový blbosti kupovat.Já si ty peníze radši ušetřim na něco daleko moc moc moc moc moc moc lepšího -
-
Re: Re: ja taky
do prdele uz vypadni jdi si radsi na karla gotta a neser se do miley a di do pici a co si to tam psala to sis dovolila naposledy taky bych si te mohla najit
-
-
-
Blázni
Tak co už ste se zbláznili z toho že je 1. v top osobnostech? *15*
Nemyslím to ve zlým.
Jinak, jestli si myslíte že je Miley lepší, než Michael Jackson, tím že je 1. v top osobnoste a že má víc fotek tak to není. Podívejte se kdo koho má víc rád. Kolik má Miley přízpěvků v dizkusi a kolik Michael jackson je to o 20 000. A jinak ona mu nesahá ani po nehet maličku.
Jinak vám musím říct, že se mi o ní akorát líbí Tru Frien, jinak ani jedna písnička od ní nemá smysl. Michael zpívál o světu, jak sme na něj zlý a měl ve všech písničkách velkou pravdu a ona. No radši no COMENT. No radši se už vyjadřovat k ní nebudu, měla bych zkaženej celý den a to nechi, tak BYE BYE dámy. -
-
Re: Blázni
souhlasiim!! *3* *3*
-
-
ona
hele, podle me to je ona, ja s ni normalne kecala, a ona mi vetsinou rikala, ze mam pockat, ze si povida s demi a taylorem -
-
Re: ona
jo mě taky psala at počkam :D -
Re: ona
u mě kecala jenom s taylorem a poslala mu obrázek teda mě ho omylem poslala o demi nic neříkala
-
-
Miley
Bude Miley na premieře The Last song v Něměcku nebo ne? -
-
Re: Miley
jo,bude v mnichově -
-
Re: Re: Miley
jooo a kdy?? Který den?? Kde je něco bližšího? -
-
Re: Re: Re: Miley
najdi si to tady
http://hbdelfin.blog.cz/1003/ miley-bude-na-premiere-v-mnichove -
-
Re: Re: Re: Re: Miley
Mě nejde kliknout na tu stránku.Ukazuje mi to výsledky hledání na icq a žádná tková stránka s timhle odkazem tam není *9* *9* JAK SE NA TO MÁM PROSÍM DOSTAT ? *9*
-
-
-
-
-
...
neříkám že je špatnej člověk ale ten žebříček top osobností je fakt na nic miley totiž není ani náhodou upe nej. je na vrcholu toho žebříčku protože jsou do ní všici blázni -
-
Re: ...
A KYDŽ JSOU DO NÍ VŠICHNI BLÁZNI,TAK TO TAK JE.TAK SE S TÍM SMIŘ.
-
-
Miley
Miley Cyrus je velkým vzorem pro mnoho lidí,dětí,puberťáku a zabodovalam u nich při dvouch písních can´t be tames a who owns my heart..!!Takovéto písně by Miley měla ve věku který má zpívat..!Hodí se to k ní víc než super girl..!!!Hodně lidem její změna vadí..!Ale o tom je život.!Ty taky budež chtít vyzkoušet třeba jednou kouřit šalvěj.!!A teď si třeba povídáš nikdy to neudělam..!!!" *13* *13* *3* *3* *14* Chce žít taky vlastní život...Někde jsem četla že i lidé je přestávají mít rádi kvůly tomu že viděli foto kde chová miminko..!!!!! *13* *13* *5* *5* *5* A také kvůly tomu že se zřejmě jednou vdá a možná bude mít děti..!!!!!Někteří lidi opravdu nejsou férový fanoušci.! *13* *7* *8* *16* -
-
Re: Miley
přesně tak.. někteří ferový fanoušci nejsou... *13* -
-
Re: Re: Miley
přesně *3* ale ty kteří nejsou férový, tak to vůbec nejsou fanoušci jen si na to hrajou.... a pak tady píšou kraviny a myslí si že nás to zajímá nebo tak....
-
-
-
http://www.kiss108.com/pages/teen-queen/#vote Hlasujte Pro Miley aŤ ji Demi Lovato nedožene