Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • upss

ups tak tak to vypadá když zblbne kompl
    • milacek.roku

Re: upss

No jo tato Dívka už ve svém životě a to má teprve 17 dosáhla vrcholku !..Také bych brala byt tak bohatá a oblibená,ale jinak nejvíc to Žena ! ...Která je prostě Boží !
  • hbdelfin

už jen týden...

wow, už jenom týden do odstartování miley turné gypsy heart tour...už se moc těším na fotky a videa, určitě to bude velkolepé turné! škoda, že nepřijede sem...ale nevíme...snad si na evropu udělá čas...
    • hbdelfin

Re: už jen týden...

jinak nelekejte se, mám novou profilovku z photoshootu pro GHT...miley je tu totiž dokonalá *14*
      • v.e.r.k.a

Re: Re: už jen týden...

to jo utíká to děsně rychle už se těším na fotky a videa *14* ........a jinak úžasná fotka *3*
  • Erin
    Uf,tak už jsem přihlášená. *4* *2*
  • Andrejka10
    Fotka Miley v modrých šatech, v tmavě modrým šátku a drdolem to sice vypadá že kouří ale byl jen a jen a jen prst!!!!!!!!! *3* *3* *3*
  • GeeE
    Ahooj, tak jsem si konečně založila účet a koho nevidím! ANDREJKUUUUUU!! Andrejko, máme tě rádi, za ty 2 měsíce, nebo jak dlouho nás tady otravuješ si nám přirostla k srdíčku!:D
    • Andrejka10
      gee: měla by ses radši zamyslet *7* *6* *5*
      • armenakos1
        andrejko zrovna ty budeš někomu říkat ať se zamyslí ?!!! zrovna ty ??!!!
        Ty už nemáš právo se vůbec projevovat!!! obzvlášť na téhle diskusi !!!
  • oblekani

moc e mi libi jak se obleka *3* *1* *1* *1* je to proste supr
    • Re: oblekani

naprosty souhlas *14* ma svuj stil *1* *1*
      • Re: Re: oblekani

jo tak to s vami souhlasim je proste nejlepsi *14* *14*
  • kacenka1jb

Je suPEl!

miLeY Je MOc HOdná HoLKa...
    mám jI StRAsNE RáDA...Mam s NI POLepEnEj CelEJ PoKoJ Mam Od Ni SEChNY Cd CO vyDAla...DoKonCE I PArUku HanNah moNtANy...Je FAKTICKY SuPEl AE hANnah Mi TEdkA SPIS PriJDe Taka DeTINskA NeiM PROC...Ae JE FURt cOOl AE PsTe MILeY Je LEpSi...=)
    MáM JI MoC ráDA =) ..a MOc Se tĚší NA Pr8Zky.. *3*
  • SexyPusy-Miley

...Holky? tu je nejaký lesboklub?? možem sa pridať??? ja som lesba...a som rada že ňou som...a počula som že Miley...je sexy kus a tie jej kozičky?? úúúúú...tie by som rada videla...a co tá prdel...tá nemá chybu

*1* *1* *1* ....Holky posielam vám pusu *14* *14* *14* *14* *15* vy ani neviete ako som sa zbuchla do Miley *9* *14* *14* *14* *14* *14*
  • michaalka.s

Miley do ČR

Heeej by byla hustý když by miley měla koncert v čr...když už měla koncert i v německu!!!!
    • prochazkovalenkalenka

Re: Miley do ČR

Ale Německo má přednost před Č R *9* *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit