Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mileyfans

Fanoušci

To si říkáte fanoušci když ani nevíte že miley odstartovalo turné?Kdyby jste byly opravdoví fanoušci tak se předháníte v odkazech.
    • Re: Fanoušci

JO ZE JA NEJSEM FANOUSKEM MILEY CYRUS VIS KDYBY SI BYLA OPRAVDOVEJ FANOUSEK MILEY TAK BY SI NAM TU NENADAVALA ZE NEJSME OPRAVDOVY FANOUSCI TAKZE ZKLAPNI JA O MILEY VIM VSECHNO *16*
  • mrs_jackson

...

Taaaaakže!Michael Jackson se na 1. místo v pohodě vrááátííí!!!!Neřikám že ta vaše miley je špatná ale on je prostě asi tak milionkrát lepší s nim se prostě nedá nikdo srovnávat!!!!!!! *3* *15* *14* *14* *14* *14*
    • Re: ...

my vime ze byl dobrej je to legenda a jeste 50 let nebude kral popu protoze byl fakt dobrej a uz sem to tu psala ale me se vic libi miley ale jeho dve pisnicky znam thriler a black or white
  • Faith.ma prevdu kazdy je iny
  • peníze

Chtěli byste si VYDĚLAT peníze?
    Zkuste tohle - já tam jsem :)
    http://www.ermail.cz/link/jNCTX caXYNAJTYTjajV2NAleAJ7jY7V7
  • romiseek

Plsík.

Ahojky lidi,Miley je fakt supr herečka,mám ji moc ráda.Ale chtěla bych vás o něco poprosit...Jukněte na Kateřinu Šedivcovou,asi ji neznáte,ale napište aspon ten komentík,budu vám velmi vděčná. Váš Romiseek. *4*
  • cervicek

lesbaaa

je fakt pravda ze miley je lesba ?? *1* *1*
    • piskot256

Re: lesbaaa

ne není ona má přítele ale je fakt že se cucá s holkama ale jen tak ze srandy!!!
  • nespesna

smutné

tomuselo být smutné
  • miley11cyrus

jo

jo taky jsem jeste zapomela na tricko,plakaty,400samolepek,a pujdu na koncert
    • Re: jo

tak se nemusíš vychloubat,já taky pudu na koncert Pink a budu v první řadě =P heč!!
    • nicky0012

Re: jo

jo a kam pojedeš na její koncert pokud myslíš až bude v praze tak tam budu taky!
      • Re: Re: jo

a ty se taky nevytahuj =P nikdo ti na to není zvědavej!!
  • mileyfans

Fanoušci

Já viděla celej koncert na youtube a každej den chodím na twittr.A mám přeplacenej mileworld
  • hahaha

Hahahaha ty nejsi Miley tady bylo Miley az moc a same podvody ze mam pravdu lidičky!!!
    • Re: hahaha

i am miley.my profile on the lidé.cz mileycyrus122
      • Re: Re: hahaha

Me se na lidech ukazalo ze mileycyrus122 nechodí na lide.....
        • Re: Re: Re: hahaha

a nevíte co by asi herečka z USA dělala na českejch osobnostech?? a že by měla profil na lidech?? lidi nechte toho prostě se smiřte s tim že když budete říkat že ste Miley tak vám to stejně nikdo neuvěří :D *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit