-
Fanoušci
To si říkáte fanoušci když ani nevíte že miley odstartovalo turné?Kdyby jste byly opravdoví fanoušci tak se předháníte v odkazech. -
-
Re: Fanoušci
JO ZE JA NEJSEM FANOUSKEM MILEY CYRUS VIS KDYBY SI BYLA OPRAVDOVEJ FANOUSEK MILEY TAK BY SI NAM TU NENADAVALA ZE NEJSME OPRAVDOVY FANOUSCI TAKZE ZKLAPNI JA O MILEY VIM VSECHNO *16*
-
-
...
Taaaaakže!Michael Jackson se na 1. místo v pohodě vrááátííí!!!!Neřikám že ta vaše miley je špatná ale on je prostě asi tak milionkrát lepší s nim se prostě nedá nikdo srovnávat!!!!!!! *3* *15* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: ...
my vime ze byl dobrej je to legenda a jeste 50 let nebude kral popu protoze byl fakt dobrej a uz sem to tu psala ale me se vic libi miley ale jeho dve pisnicky znam thriler a black or white
-
-
Faith.ma prevdu kazdy je iny
-
peníze
Chtěli byste si VYDĚLAT peníze?
Zkuste tohle - já tam jsem :)
http://www.ermail.cz/link/jNCTX caXYNAJTYTjajV2NAleAJ7jY7V7 -
Plsík.
Ahojky lidi,Miley je fakt supr herečka,mám ji moc ráda.Ale chtěla bych vás o něco poprosit...Jukněte na Kateřinu Šedivcovou,asi ji neznáte,ale napište aspon ten komentík,budu vám velmi vděčná. Váš Romiseek. *4* -
lesbaaa
je fakt pravda ze miley je lesba ?? *1* *1* -
-
Re: lesbaaa
ne není ona má přítele ale je fakt že se cucá s holkama ale jen tak ze srandy!!!
-
-
smutné
tomuselo být smutné -
jo
jo taky jsem jeste zapomela na tricko,plakaty,400samolepek,a pujdu na koncert -
-
Re: jo
tak se nemusíš vychloubat,já taky pudu na koncert Pink a budu v první řadě =P heč!! -
Re: jo
jo a kam pojedeš na její koncert pokud myslíš až bude v praze tak tam budu taky! -
-
Re: Re: jo
a ty se taky nevytahuj =P nikdo ti na to není zvědavej!!
-
-
-
Fanoušci
Já viděla celej koncert na youtube a každej den chodím na twittr.A mám přeplacenej mileworld -
hahaha
Hahahaha ty nejsi Miley tady bylo Miley az moc a same podvody ze mam pravdu lidičky!!! -
-
Re: hahaha
i am miley.my profile on the lidé.cz mileycyrus122 -
-
Re: Re: hahaha
Me se na lidech ukazalo ze mileycyrus122 nechodí na lide..... -
-
Re: Re: Re: hahaha
a nevíte co by asi herečka z USA dělala na českejch osobnostech?? a že by měla profil na lidech?? lidi nechte toho prostě se smiřte s tim že když budete říkat že ste Miley tak vám to stejně nikdo neuvěří :D *3*
-
-
-