Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahojky, kdyby někdo měl zájem o nějaké CD,DVD, knížky v angličtině Miley Cyrus nebo jiné/jiného zahraničního interpreta za dobré ceny, tak mi můžete napsat na mail PetraPresley@seznam.cz :)
  • happy birthday *1* *2* *15* *3* *14* *4*
  • miley

jj je good *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Co na ní vydíte?

Můžete mi někdo vysvětlit co je na ní tak super ? *7*
    • Re: Co na ní vydíte?

A můžeš mi ty vysvětlit,co je super na Avril Lavigne????
      • Re: Re: Co na ní vydíte?

Avril ma svuj styl a je mnohem lepsi i kdyz ji taky nemusim...Cirus jenom kopiruje ostatni...
        • Re: Re: Re: Co na ní vydíte?

Miley kopíruje? Koho?! Nemyslím si,že by to byla kopírka. To spíš Avril kopíruje. Myslím tím,že vydala parfém,njn,parfém už vydalo tolik hvězd,tak ona musí taky,co? *10*
          • Re: Re: Re: Re: Co na ní vydíte?

Vydíš!Když miley kopíruje tak hned si něco vymislíš od ostatních! *8*
    • Re: Co na ní vydíte?

NIC :D:D:D
      • Re: Re: Co na ní vydíte?

že jo
  • nespesna

kouknu

to se kouknu.
  • nicky0012

..

no tak toho máme skoro stejně no a plakáty mám samo že taky a zapoměla jsem na tričko!!mám toho hroooooooozně moooc!!
  • pro debily

takze kdo o miley neco rekne tak mu neco udelam a odejde s chladnou hlavou a navic jako bonus to nahlasim amikovi a pak se muze odstehovat treba do ameriky ne do ameriky ne ja chci jet do ameriky a taky tam pojedu a az budu velka tak se tam budu vdavat akorat nevim jak vyresim letenky kdyz tam pozvu rodinu tak jim budu muset zaplatit letenky alee to nevadi ja bych jim to zaplatila vzdycky rodina je pro me nejdulezitejsi milllllllleeeeeeeeyyyyyyyyy issssssssss bbbbbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeessssssssssssstttttttttttttttttttt VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMIIIIIIIIIIIIIIIIIILLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV *3* MILEY JE NEJLEPSI NA SVETE miLEY IS bEst fOR YOU MILEY
    • Re: pro debily

Kde bereš tu nutnost aby jsme ti na všechno přikejvli?!!!!!!!!?????? *10*
    • 12mileynka12

Re: pro debily

hm
      • cara

Re: Re: pro debily

jj MileY Je sUpér ALe já Mám RadšI AVrilKOU alE milEY je takY mooOOOOC supéééR!
  • selena-website

Miley

Tak tim to asi nebude ze maji radi Vanessu XD To je fakt dost trapnýýý!!!No nic já třeba mám ráda Van i Ashley, Selenu, Hilary,Emily,Demi,Jonas Brothers,zaca a Codyho i Avril,Pink,Paris,Pussy cat dolls,mADONU,jUSTINA bIEBERA,Všechny z HSM dokonce i Toma a Jerryho ale určitě nesnáším Miley taková trapka co si o sobě myslí trapná,trapná,trapnááááááá áá vy asi jsem všichni ti posedlí fanoušci co se chovají jako její BF Ale vy jí vůůůůůbec nezajímáte vždyt ani neví ze existujete no nic nebudu vam kazit iluze!!!PÁPÁ Mileyčátka¨

PS: toto je diskuse a je to muj nazor jen az budete mít kecy!! *1*
    • katy_kiki

Re: Miley

To je i můj názor Vanessa je pro mě nej ale Miley je taky úžasná !! x)
  • ona

a volat ji? to nikdy, to je blby, ale moje sestrenice ma webku a ona se ji miley ukazala a pry to vazne byla ona
    • robie

Re: ona

Podle mne si dala masku a vydava se za koho chce! *5* Takže klídek jo!Ale to potrebuje nakou otazku kterou by vedela jen sama miley a my *13* *13*
      • elis66

Re: Re: ona

jenže taková není...:-D :-(
  • mattie

HALLOO

http://www.realraptalk.com/f21/mile y-cyrus-look-like-blowjob-video-759 197/

DETI NEPOZERAŤ

kukli ste si to??:DDD čo vravíte na Miley teraz... ja niesom anti- je to moja asi druhá naj speváčka ale toto:/.. no nemám istotu, že je to na 100% ona bo sa mi trochu zdá, že to má moc blond vlasy ale možné to je:D *14*
    • katka412

Re: HALLOO

to není ona
      • mattie

Re: Re: HALLOO

no podľa mňa skôr hej:D
        • mattie

Re: Re: Re: HALLOO

alee ked tak nad tým rozmýšľam asi nie:ú lebo look a like znamená podobná :D a už by o tom písali všade v novinách ale človek nikdy neviem ... v hlave to mám ta 50-%-50
          • miley15

Re: Re: Re: Re: HALLOO

to vobec nie je ona,tak prestan tu kecat hluposti
            • mattie

Re: Re: Re: Re: Re: HALLOO

ja nekecam ja som to našla na stranke a nevravím, že je to ona... ja si tiež teraz viac myslím, že nie je!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit