Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sssuuuuuuzperr

miley cyrus je nejlepsi
  • avril-nely

je super

Miley Je skvělá má talent!!!! kdo semnoou souhlásí lidičky ? *4*
    • zuzka98

Re: je super

ja ne! *16*
  • nechápu

nechápu proč tady řešíte Vanessu a Ashley ?? každej může napsat mám sestřenici v Americe a blá blá Myslím že je to diskuze o Miley mimochodem vše nejj... k narozkám *4*
    • sweet.anne

Re: nechápu

Když už jsme u toho.. Moje ségra studuje v Americe. A dneska mi psala, že potkala Rihannu. Krutý, ne?
      • Re: Re: nechápu

A já mám strejdu na Antarktidě!! xD
      • addlevel

Re: Re: nechápu

krutýýýýýý *3* *5*
  • elis66

?

máte jí taky offline? já nevim..mě si ani nepřidala, tak nevím jestli mě jenom ignoruje nebo tu není...
  • blog

pls podívejte na můj blog http://mileycyrusfanss.blog.cz/
  • mileycyruska

miley

Já nevim proč jí všichni urážíte! Vždit její písničky sou náhodou supr..!! A to že nemáte co dělat nebo jí opravdu nemáte rádi! tak jí hned nemusíte tady pomlouvat!! nebo snad jo???...!! tohle je pro FANOUŠKY!! ne antifanoušky! *10* *14* *14*

Jinak Miley si supr..:)
    • Re: miley

písničky náhodou jo,ale většina lidí si tady stěžuje na její chování..mno jinak máš pravdu no
    • fun.miley

Re: miley

ja to tady rikam celou dobu *5*
      • Re: Re: miley

přesněěěěěěěěěěě
  • armenakos1

NEWS

Hahááá vyšlo too.. opět... uplně skvělej sen v historii.. *14* *14* *14* *15* *15*
    jo a taky sem rád že se mi konečně zobrazuje nová profilovka i na diskusi... *15* *15*
    Jo a viděl jsem dvě fotky z nějakýho předGrammy večera... a miley tam vypadá úžasně a hlavně má brutálně viditelný prsa *1* *15* *14* *1*
    • v.e.r.k.a

Re: NEWS

jojo taky jsem viděla ty fotky a málem mě vypadli oči z důlku *15* *14*
      • armenakos1

Re: Re: NEWS

mě vypadlo všechno co šlo.. *15* *15* *15* *15* *15*
        • Re: Re: Re: NEWS

TO ASI KAŽDÝMU KLUKOVI,KTERÝ NENÍ IMPOTENT. *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
          • armenakos1

Re: Re: Re: Re: NEWS

tak to je jasný mno.. já jen chtěl reagovat na její příspěvek... *15* *15*
            • v.e.r.k.a

Re: Re: Re: Re: Re: NEWS

*15* *15*
    • Re: NEWS

OOOH! *14* *15*. TAK TO SE TI O TĚCH PRSÁCH BUDE URČITĚ PŘÍŠTĚ ZDÁT. TO JE ÚPLNĚ ŠKODA SE PROBUDIT. *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
      • armenakos1

Re: Re: NEWS

hej to je největší škoda a nejhorší to je když vstávám do školy.. tak to prostě v tom snu uslyším ten budík z mobilu a upe se probudím a řeknu si: Do h***!! *15* *15*
        • armenakos1

Re: Re: Re: NEWS

kdyžtak ty dvě fotky zde: http://oceanup.com/miley_cyrus

P S: já uplně miluju takovej styl šatů.. *14* *14* *14* *15*
          • v.e.r.k.a

Re: Re: Re: Re: NEWS

kde je všecko vidět co *15* *15*
            • armenakos1

taky si myslím *15*
            • Re: Re: Re: Re: Re: NEWS

AHA,TAK TO MÁŠ DOBRÝ. TAK TO BUDEŠ MÍT NA MILEY JEŠTĚ DOST ČASU TŘEBA I PŘES DEN. *15* *15* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
            • armenakos1

díky *15*
            • v.e.r.k.a

nic neřeknu neboj *15* *15*
            • armenakos1

PS: já zítra školu nemám... my máme od zítřka do pátku prázdniny.. *15* *15*
            • armenakos1

tož nevíš kdy se s ní mužeš náhodou potkat... *15* *15*
              ne mě jde o to že bych si chtěl jeden večer taky odpočinout.. já neříkám že mi to není přijemný každou noc řádit s miley ale prostě pokud se něco dozví o těch šatech a jak sem kecal že je v nic sexy tak ju to zase rozdráždí *14* *15* *15* *14* *15* *15*

TO SE NEDIVÍM,ŽE NEMÁŠ NÁLADU,KDYŽ ZÍTRA JE ŠKOLA A MOHLO BY TĚ VYRUŠIT ZVONĚNÍ BUDÍKU. *15* *15* JINAK JÁ SE S MILEY DNES ANI ZÍTRA ASI NEUVIDÍM,TAKŽE JÍ FAKT NEBUDU NIC ŘÍKAT. *15* *15* *1* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
            • armenakos1

mno tak ono se uvidí ale tak zatím jí nic neříkej jooo *15* *15*
              ani ceknutí o těch šatech atd *15*
            • v.e.r.k.a

nemáš náladu jo?to je divný *15*
            • armenakos1

hele ale já nesmím dneska nic miley říkat o těch šatech jak jí to seklo a jaký tam měla prsa nádherný... vona by potom byla zase moc vzrušená.... néé abyste jí něco řekli... já dneska nějak nemám moc náladu na "to" *15* *15* *15*
              takže všichni Pst! *15*
          • Re: Re: Re: Re: NEWS

BLBÝ BY BYLO,KDYBY TI TEN BUDÍK NA MOBILU ZAČAL ZVONIT,KDYŽ BYS BYL S MILEY ZROVNA V TOM NEJLEPŠÍM.
            JINAK JSEM SE PODÍVAL A FAKT V TĚCH ŠATECH VYPADÁ SEXY. *14* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
            • armenakos1

jo to už v jednom snu bylo... hej normálně jsme se chtěli začat milovat.. já jí začal svlíkat a vlítla do pokoje zničeho nic Noah *15* *15* *15* *14* *15* na ten sen nikdy nezapomenu.. *15*

ALE JEŠTĚ HORŠÍ NEŽ SE PROBUDIT V TOM NEJLEPŠÍM BY BYLO,KDYBY TĚ S NÍ PŘÍMO NĚKDO NAČAPAL. *15* *1* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
            • armenakos1

hrůzou podle nich byli ty šaty co měla naposledy... ale jako mě se v nich líbila.. *14*
            • armenakos1

jako to už se mi stalo 2krát... *15* *15* a tos měl vidět jak sem nadával když sem se probudil.. *15* *15*
              si myslím že teď všem těm haterům museli vypadnout oči z důlku.. sem kdesi četl že jsou zvědavý s jakou hrůzou miley zase přijde.. a ona se vytáhla s takovýma šatama a ještě z tak vyditelnýma kozama.. *14* *14* *15* *14* *15*
  • ten uces ti moc nesluší ale je to tvoje věc
    *3* *14* jina tě milujem s kámoškou a ten pírsing ti nesluší.
    • armenakos1
      a miley si to asi přečte že ?? :D :D
  • Tereza
    Jsem neskutečně ráda, že po přečtení diskuze je tu spousta takových co se mnou souhlasí! Nemusím jmenovat, dotyční budou vědět. Klidně si u mě klikejte mínusy, jak je vám libo *1* já tu vidím jen jedno jediný - nejsem zdaleka jediná, komu se "Montana" zdá jako chujovina o ničem.
    A k jednomu komentáři ohledně mého dětsvtí - to je ale hodně mimo mísu! Je vidět, že nevíš co skutečně stojí za to! Kdybych měla vyrůstat na takových uhozených rádoby vtipných seriálech jako jsou dnes tak se tím ani nechlubím! Mějte se!
    • armenakos1
      ono je ale vždycky nejlepší že souhlasí ti, kteří vystupují pod anonymem... takže nemůžeš vědět jestli souhlasí ten stejnej člověk ale pod několika přezdívkami... ti kdo píšou komentáře a mají vychytralý řeči jen pod "anonymem" jsou pro mě trapáci.. *12*
      • Tereza
        Tomáši jen proto, že si tu někdo nezaloží účet nemusí hned být trapákem a ty tady za to nemusíš urážet a navážet do někoho kdo se k tomu vyjádří. Jestli tady na diskuzi píšou jedni a ti samý pod anonymem? Nevím proč by to tak nutně muselo být. To co si napsal nemá hlavu ani patu. Tak jako tak je spousty takových, kterým tohle přijde uhozený. Klídek,pa.
        • armenakos1
          pokud vím tys byla jedna z těch co dokola říkali že tohle je diskuse takže já si sem můžu projevit názor jaký budu chtít... a když můj názor je takový tak prostě aj takový bude.. *5*
          • Tereza
            No jo, pro tebe to je minulost, ale tu roli jí tak neodpářeš *3* Pořád s tím bude spojována i když tobě se to zrovna nelíbí. Jsi do toho všeho vážně neskutečně moc zaslepený a tak chápu, že to zastírá i tvé uvažování. Nic ve zlým. Třeba tě to jednou opustí. Měj se fajn! *3*
          • Tereza
            Ano tohle je diskuze, která s emůže týkat jak Miley Cyrus tak Hanny Montany, kterou ONA představuje! A zrovna tak i já tady můžu říct názor i bez toho aby TY si hned po mě šel.
            • armenakos1
              pro mě jako pravýho fanouška MILEY CYRUS ne!!! protože pro mě je hannah minulostí!!!! ikdyž se stále vysílá ale to je jedno.. už to není aktuální... miley žádný díly nenatáčí takže je konec... šlus.. ende!! *16*
            • Tereza
              Vidíš snad, že bych tady v každým vzkazu psala jak je Hanna Montana trapná nebo že mě to nepřijde vtipný? Popokud vím tak jsem tohle napsala jen jednou a to tehdy, když jsem se ptala vás. Ty tady ted' jen celou dobu kopeš kolem sebe tím, že téma Hanny Montany sem nepaří.
            • armenakos1
              ty kopeš kolem sebe taky hrozně dlouho a zbytečně... protože nám tu podhazuješ jak je hannah montana strašná a jak není vůbec vtipná... jo je to tvůj názor.. tak ho řeknu a vypadnu a nebudu ho tady dokola okecávat... *5*
            • Tereza
              Tomášku nikam táhnout nemusím. Nechápu, proč by se TADY nemohlo též diskutovat o filmech/seriálech, který se Miley týkaji, ve kterých hraje, který má uvedený TADY na stránce MILEY CYRUS. To co si napsal je nesmysl. Většina lidí stejně přijde sem, na tuhle stránku, kde o tom napíše apod. Takže fakt netuším, proč tak moc kopeš kolem sebe a vlastně zbytečně. *3*
            • armenakos1
              zlato... ty už se fakt podívej na stránky osobnosti že zde existuje stránka hannah montana (filmová postava)... kdyby ta stránká neexistovala tak ti nic zazlívat nebudu ale když existuje tak už do háje táhni tam a tady neotravuj!!!!!! *16*
      • jo, jsem trapák, ale pro mě nemá cenu, si založit účet kvůli dvoum komentářím (:
        • armenakos1
          tak v tom případě ti nestojí ani za to něco komentovat.. *3* *5* *12*
          • Můžu si dělat co chci a tobě to může být někdě!(: takže, jestli napíšu, že Hannah Montana je pěkná kravina, ty s tím nemůžeš nic dělat.. Tohle je diskuze a ne stránka Milovníci Hannah Montany spojte se! (:
            • armenakos1
              tohle je stránka miley cyrus!! s hannou montanou si jděte na stránku profilu hannah montana (filmová postava)!!! *16*
  • miley11cyrus

jj

je fakt dobrá

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit