Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • alusqa99

Koncert Miley

Nedávno jsem se dívala na videa z koncertu Miley a bylo to vážne super hlavně Breakout, I love rock and roll, Fly on the wall ..... prostě všechny ty písničky byli super. Moc bych chtěla jít na její koncert Miley je nejlepší!!!! *14* *14* *14* *14* *14*
  • Ubohost.

Jen tak sem tady četla ty komentáře že ten videoklip Can't Be Tamed vypadá jako klip Lady Gaga. A musim jenom souhlasit, je to něco mezi Rihannou a Lady Gaga. Je to docela trapný že nemá svojí hlavu a musí kopírovat takhle dobrý zpěvačky který maj svoje nápady . Prostě ubohost no .
    • mileycyruska

Re: Ubohost.

jn přesně!! *3*
      • Re: Re: Ubohost.

No jako když vidím ty vaše komentáře asi nebudete fanoušci kdyby ste jí měli rádi tak nepíšete že se vám ten videoklip nelíbí! A nikoho nekopíruje možná má Idloa Lady Gagu, ale jestli čtete (teda jestli jste fanoušci) tak ten clip vymýšlel ten co vymýšlí clipy Lady Gaga a Rihanně!
        • Re: Re: Re: Ubohost.

No to je fakt náhodička teda....k ní se tohle absolutně nehodí. A stojim prostě za tim co sem napsala jako první. Nazdar ;)
  • jamila

hustá babička

ahojík tuto musíte vidět já nevim jestli ta babi si chtěla dělat srandu nebo ne ale je to vtipný http://www.youtube.com/watch?v=FgwB 8I2zrdE *1*
    • smelu

Re: hustá babička

mě to nic nenašlo *9*
      • armenakos1

Re: Re: hustá babička

mě taky ne... ale vím co je to za video...už sem ho viděl... *1* *1* *1* *1*
        • puspuspusinka

Re: Re: Re: hustá babička

a vymazaly ste si mezery?? *7* *4*
          • puspuspusinka

Re: Re: Re: Re: hustá babička

Děláte si prdel? *15* *15* *15* Tak tohle je moooc myslím že asi chcípnu smíchy ... *15* *15* *15* *15*
            • ajfika

Re: Re: Re: Re: Re: hustá babička

ozhodně je lepší jak Justin
  • Miley

Už jste viděli to video jak se tam hádá Miley s tou holkou co jí natáčela, Miley se na ní naštvala protože tam byla i Noah a vadilo jí že Noah natáčí jako nic proti tomu ale proč jí teda bere sebou když jí to pak vadí, byla to jenom fanynka tohle na ní nechápu
    • armenakos1

Re: Miley

no a .... je to miley věc... miley nic proti paparazzi nemá...ale tak každá hvězda někdy vybouchne ne ??!! *5* *13*
      • Re: Re: Miley

Jo ale já to tady nepíšu jenom tobě takže nevim co děláš, já si myslim že k ní nemusela jít a začít jí nadávat i když to brala v klidu, ale přece jenom od ní byla a tak 50 metrů. A Miley proti paparazzi poslední dobu něco má kdyby si jí sledoval
        • armenakos1

Re: Re: Re: Miley

hele ty se vubec nechováš jak miley fanoušek... panebože mno a co .. tak jí to vadilo že jí ta baba natáčela mno.. a poslední dobou jí vadí paparazzi.. to ano... vždyt každej vidíme jak sou paparazzi otravní...si pamatuju to video když miley šla s demi ve tmě a oni jí fotili s bleskem přímo u držky... koho by to neštvalo panebože.. *8* *8* *13*
          • Re: Re: Re: Re: Miley

Já že se nechovám jako fanoušek Miley, vždyť mě ani neznáš? Ale co. Já vim že paparazzi jsou otravní a Mileyin život bych fakt nechtěla, takže jinak sorry.Tohle je diskuze o Miley a ne o nás :-)
            • armenakos1

Re: Re: Re: Re: Re: Miley

*4* *4* *3* *3* *4*
            • Re: Re: Re: Re: Re: Miley

to je dobrý já asi taky tak sorry :-)
            • armenakos1

Re: Re: Re: Re: Re: Miley

sorry..trošku sem vypěnil mno.. *4* *3* *3* *4*
      • Re: Re: Miley

To video je teď nový nebo starší? Žádný takový jsem (zatím) neviděla ......
        • armenakos1

Re: Re: Re: Miley

nový.. je to asi před 2 dvěma dny.. *4*
          • Re: Re: Re: Re: Miley

ok dík *4* *3*
  • Tereza
    Opravdu ne? Já tam vidím docela něco jiného.Mělo by tam být "jsem správcem:9"-označené 3 filmy,3 skupiny a 3 jména osobností.Pokud to tam nevidíš,nechápu.Asi chyba osobností!
  • duffik
    nechci vyvolávat hádky ale Andrejka10 proč seš pořád na Lucinečku tak zlá?Ona se snaží spřátelit. a armenakosi je trochu vidět že si myslíš že si nějaký BŮH na týhle diskusi ale já se ti broučku přizpůsobovat nebudu.mě je 16 a nebudu se podřizovat nějakému klukovi ve věku 13-17 let.jinak se mějte hezky.opravdu nechci vyvolávat hádky
    • Andrejka10
      hele duffik, já na ní nejsem zlá, mě je úplně jedno co říká ale to měl bejt můj názor !!! Tom má pravdu, opravdu nechceš vyvolávat hádky? Fakt? No a mimochodem má třeba Miley rád. vyjadřuje to na diskuzi a myslí si prostě že je dokonalá, je to jeho názor tak se mu do toho n****te! já na ni fakt zlá nejsem je to jenom moj názor takže jako...!!!
      • duffik
        takže se jako uklidni.Já mám taky svoje názory a taky si je sem budu psát.Jen protože NEJSEM a NEBUDU fanoušek Miley mě hned nemusíš brát jako tu blbou. Andrejko chápu Tě je ti 17 a chceš se zvýraznit.Tak už jen čekám na ohlasy.
        • Andrejka10
          hele uklidni se ty laskavě !!! tamto na co teď reaguješ byl taky názor. Takže se uklidni. No a zvýraznit se nechci na to si přišla jak? Za blbou tě neberu, to nikdo neřek. Tak jeN do mně *1* !!
    • duffik: máš pravdu...kdykoliv sem někdo napíše něco co armenakosovi nelíbí,tak tomu dotyčnýmu nadá,i když to co napsal není nějak extra hrozný
      • armenakos1
        ale hlavně že tu každej omílá to samí že "tohle je diskuse" a "můžem si tu vyjádřit co chceme"..!! *16* no tak když mě se tu něco nelíbí tak se mužu vyjádřit jak budu chtít.. takže po tom s kecama o diskusi jděte někam! *12*
        • duffik
          veronika:on se snaží nás všechny přesvědčit jak je Miley úžsná ale není....nikdy nedosáhne toho tolik jako ostatní
          • armenakos1
            toho ona už dosáhla zlato *5*
            • armenakos1
              lidi.. vyjste se asi všichni zbláznili že ?!! *16* co furt máte s tím že jí tatík proslavil ??!!! vůbec ne... to že jí bral když měla tak 11 nebo 12 na svoje koncerty o ničem nesvědčí, to by udělal každý táta!!! a do hannah montany se dostala s vlastním úsilím a bez táty!!! Miley si svoji kariéru, a ted myslím kariéru jako sama za sebe ne hannu, vybojovala uplně sama, procházela si tím, když jí bulvár za všechno odsuzoval atd atd... doporučuji si přečíst knížku milníky na mé cestě a hned se vám všem zavře huba. *5*
              Co všechno dokázala ??!! takže kde mám začít, jezdila po celým světě se svým světovým turné, vyprodala několik koncertů, pomáhá různým organizacím, několikrát byla na Haiti s nadací Hearing Starkey, vytvořila svoji vlastní kolekci, natočila několik filmů (the last song, LoL,...), a mohl bych tu psát ještě hodně dlouho, ale vy vypatlaní blbečci nemáte o ničem ani páru, myslíte si že když znáte miley v hannah montaně nebo tak něco, tak znáte všechno ??!! tak to ani zdaleka!!! *16* *16* *16* a až ted jsem se naštval!! *16*
    • armenakos1
      mě je taky 16 zlato takže pšt! *5*
      • duffik
        ty si dej pššt!a nezkoušej lichotky,nebo ti tady vyhlásím válku ,,zlato´´ *1* *1* *1* *1* *1* *1* Tomášku
        • armenakos1
          jooo faaakt zlatoo ???!!! *1* *1* *1* *1*
          pokud vím tak s bohem válku vždy prohraješ *6*
          • kdy začneme válčit???
            • duffik
              já to brala skoro celý jako srandu ale ty z toho děláš 3.světovou *6* *6* *6* *6* ale to hned neznamená, že tady sedím jen kvůli TOBĚ!!!mám mnohem důležitější věci než nějaký armenakos..seš mi ukradenej.jen reaguji na tvé příspěvky.
            • duffik
              tím chceš říct co?
            • armenakos1
              já se nemusím propadnout ale taky mě nebaví tu sedět jenom kvůli tobě jak někdo víš... *7* *12*
            • duffik
              neříkej,samozvolený vítěz víc jses propadnout nemohl
            • armenakos1
              já už vyhrál *5*
          • duffik
            ty seš bůh ale já jsem SATAN.....:* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
            • duffik
              tak ok
            • armenakos1
              vyjdi satane!!! *2*
          • duffik
            jooooooo broučku.........já jsem porazila celej Olymp *1* *1* *1* *1*
            • armenakos1
              o to bych se hádal..
            • armenakos1
              Dia porazí každej blbec ale mě jen tak ne *1* *1* *1*
            • duffik
              to bude lehké porazit!!
  • Je příšerná *16*
  • Miley je dobrá zpevacka a písnicky má fajn, ale nelíbí se mi jak se chová, ale hádam ju to neskôr prejde
  • majli vrat se spatky *13*
    • Ha jasně já majli neznam ????!!!!!!Nejdřív se podívej jak se to píše!!!!
      Miley je ted dospělejší-ted je to holka od věkové kategorie 13-* A ne ta holčička od šesti let tak se stím SAKRA DĚCKA SMIŘTE!!!!!!!!!!!
      TRAPÁCI MILEY JE TED LEPŠÍ-
      DOSPĚLEJŠÍ
    • Ehm.. opravím ťa nie majli..ale miley !! hh *3* *4* ale súhlasím s tebou *9*
  • Miley Cyrus

Fly on the wall je super písnička.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit