Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15295 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • taky si myslím, že miley je poslední dobou, no jak bych to řekla; nechci urazit armenakose ale poslední dobou no, prostě má jiný hlas: takový chraplavý a vůbec nedělá koncerty a nehrajou jí v rádiích:(. To Selenka *14* je úplný opak: začli ji hrát v rádiích, dělá koncerty a hollywodd chce jen selenku a selenka má sexy hlásek. Omlouvám se, ale fakt a je to můj názor: souhlaste se mnou nebo do mně rejte...:(
    • armenakos1
      hele vždycky nejvíc si umí otvírat hubu anonym...když už nemáš tu soudnost být pod profilem nebo si dát aspon nějakej nick tak zavři hubu! *16*
      • Já tušila, že na mě vyštěkneš zrovna TY, jen do mě rej a rej, až mě celou proděravíš *1* *1* *1*!!!
        • armenakos1
          ale tím že jsem ti napsal jsem s tebou skončil.. *12*
          • armenakos1
            já si z tebe ale kvůli tomu vubec srandu nedělám takže mi polib! *12*
          • Nic takového si mi nenapsal, napsal jsi mi jen ať si neotvírám h´´bu. Tím ses mně nezbavil. A dobře můj nick je prostě .!.! a ty s tím nic nenaděláš, ale mně říkájí nějak: Tečko, vykřičníku, tečko, vykřičníku, pojď sem, tak takhle mi říkají víš? *3*
            • tajemna3473
              Tak si ze mně nemusíš utahovat jen kvůli tomu, že mám ráda Selenku, mně jseš taky NĚKDE *1* *1* *1*
            • armenakos1
              hele ty "blázínku do selenky gomez"... a co jako ?!!! mě je to upe jedno jestli ses zaregistrovala nebo ne... *5* *6* *5*
            • tajemna3473
              Tak mi říkají kamarádi, jen tak z legrace. Hotovo! Založeno! *3*
            • armenakos1
              kde ti tak říkají...na psychině ??? spolupacienti ?? *15* *15* *15*
              mě je tvoje registrace ale uplně u zadní části mýho těla!!! *8* *6*
            • A dobře, zaregistruju se, aby tady nebyly řeči, že jsem anonym.
  • pavlusqa

Video pro vás

Už me ty neustálý hádky nebaví kouknete prosím na http://www.youtube.com/watch?v=d9Gq llA93-k video o Miley a Selene a rozhodne není proti ani jedné díky *4*
    • pavlusqa

Re: Video pro vás

http://www.youtube.com/watch?v=d9Gq llA93-k prominte nejak blbe se to kopiruje to mi dela porad kdyby to neslo tak kouknete na www.youtube.com/pavlusqa moc vás o to prosím stojí to za to *3*
      • pavlusqa

Re: Re: Video pro vás

už vím co je tam za chybu *1* udelá se v tom odkazu vzdy mezera takze ji odstrante a bude to:-) http://www.youtube.com/watch?v=d9GqllA93-k
  • zvonda

Pierce

Ty vado ona má fakt Pierceng.. *1*
    No ale lepší byla předtím...
    • luida

Re: Pierce

z obou stran?? Je to v novinkách! Může mít jen z jedný strany!!!
      • Re: Re: Pierce

maily je nej nej nej nej nej!!!chudak, ten debil justin gaston ji pustil k vode!!!chudak maily lituju ji je to moje nej zpevacka a herecka a jeji film HANNAH MONTANA je fakt super!!!I♥MILEY *14* *14* *9* *9*
    • veveruruskaska

Re: Pierce

to teda byla lepší
      ale nic s tim neuděláme:(
      • zvonda

Re: Re: Pierce

To né mno... Ale zase se kvůli tomu nestanu AntiMileystou.. *3*
  • miley11cyrus

dobraaa

miley je nejlepsiiiii ma nejlepsi pisnicky i love miley
  • miley11cyrus

koncert

jasně že dojede *14*
    • michaalka.s

Re: koncert

ale za jak dlouho!?! *1* *9*
  • miley11cyrus

jooo

jo takže jdem my fanoušci miley na jeho diskusi a budem ho tam urážet asi nevypadnou tady od jacksona *8*
    • Re: jooo

nikam nepudem tim to nevyresime proste voni nikdy neodejdou ale az me naserou tak ji tam fakt neco napisu a pak tam pudem vsichnia budem tam psat hnusarny o michaelovi jako oni to pisou o miley a nas fans miley je vic tak nevim co by pak delali proste tam ted nepudem zrovna ted tim nic nevyresime
  • anisek285

je tu nkdo

je tu někdo
  • miley máš narozky!!!!!!!!!!

všechnooo nejlepší k narozkám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jsem tvoje největší fanynka.mám te moc ráda.užívej si sladkých 17 miley!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
    • addlevel

Re: miley máš narozky!!!!!!!!!!

sladkých je 16 já už se těším na svoje SWEET SIXTEEN *15*
  • http://www.karaoketexty.cz/soutezni-text/teorie-velke-trampoliny-6922
    prosím o hlas ,
  • martinkooooooo

cool

miley je cool

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit