-
project-miley to czech?
Stánka Miley Cyrus CZ ♥ na Facebooku vyhlásila projekt, jak dostat Miley do Česka. Prostě budete tam posílat fotky, blendy atd., kde bude napsáno nebo nějak naznačeno, aby Miley přijela do Česka-např.-Miley, please come to Czech, We Love You In Czech Rebublic apod. odkaz:
http://www.facebook.com/# !/pages/Miley-Cyrus-CZ-/12083614128 0117 -
-
Re: project-miley to czech?
jo to už jsem četl.. prosímtě to by se toho musel ujat někdo spolehlivej.. aby se to povedlo... když budu chtít tak miley sám můžu něco poslat na její učet na youtube... *4* *4* ale nic proti tomu nemám.. jen si myslím že to nedopadne moc dobře.. *9* -
-
Re: Re: project-miley to czech?
ale zkusit se to může, tak fanouškům green day se to povedlo... -
-
Re: Re: Re: project-miley to czech?
tak vem si,že teďka v jednom videu na mileyworldu řekla,že chystá tour v roce 2011 -
-
Re: Re: Re: Re: project-miley to czech?
no však vo tom tky vím.. prej by se mělo jmenovat to turné Robot... a možná by mohla zavítat aj sem.. *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: project-miley to czech?
odkaz na to video z mileyworldu, je z těchto vánoc-http://www.youtube.com/watch ?v=o94Vt6LbULo&feature=player_embed ded -
Re: Re: Re: Re: Re: project-miley to czech?
jestli ji tady fáákt chceme tak to musíme dokázet .. tak delej te video obrazky cokoli s miley a českou republikou at k nám přijede =))
-
-
-
-
-
-
xDDD
když se podíváte tak o pár stránek dál na diskusi tak uvidíte jak se opět někdo stará do něčeho o čem neví nic... zas tam komentuje moje příspěvky o chrápání s miley atd.... *15* *15* hej fakt to nechápu když někdo neví o co GO a komentuje to *15* *15*
někteří lidi jsou fakt dementní *15* -
-
Re: xDDD
komentují to, protože je to trapný ?? -
-
Re: Re: xDDD
pro tebe to je trapný protože nevíš o co jde... *8* *8* tak se do toho neser! *8* *15* -
-
Re: Re: Re: xDDD
JÁ TAKOVÝ LIDI PROSTĚ NECHÁPU. *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
Re: Re: Re: Re: xDDD
Jo a já zas nechápu tebe -
-
Re: Re: Re: Re: Re: xDDD
ale o tvůj názor se nikdo neptal *5*
-
-
-
-
-
Re: xDDD
jj, vidím, achjo, ty lidi nepochopím, když neví, vo co go, tak ať se do toho nemíchaj.... *15* *15* -
-
Re: Re: xDDD
já nvm co některým pořád vadí že chodím s miley... mno asi závidí noo *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Re: xDDD
NORMÁLNĚ BYCH SE TAK MOC NA ZPĚT UŽ NEDÍVAL,ALE KDYŽ JSEM VIDĚL,CO JSI NAPSAL,TAK JSEM TO NAŠEL A FAKT JE TO TRAPNÝ,JAK SE KOLEM TOHO CHCE NĚKDO FURT DOHADOVAT. TO,ŽE CHRÁPEŠ S MILEY MŮŽE BÝT KAŽDÝMU JEDNO. ASI JE V TOM FAKT ZÁVIST. *1* MĚ VÍC KAŽDEJ VĚŘÍ,ŽE CHRÁPU SE SELENOU. *15* *15* *15* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. -
-
*15* *15* *15* -
asi nemá mozek ten dotyčnej *15*
-
-
-
-
-
Album
Ahoj! Nevíte jestli vydá Miley v roce 2011 album? Jestli ano, jak se bu jmenovat..? A kdy.? *1* -
-
Re:
Nevím kdy se objeví album Miley v ČR.Vsadím svoje IQ na to,že už se právě objevilo v Americe.Jo a objevila jsem nějaký písničky z alba třeba party line,restlessness a taky built like that. -
-
Re: Re:
za prvé: to asi těžko když miley na tom albu začala pracovat až teď a za druhé: ty písničky co jsi napsala jsou tak max demo verze a k albu ani nemusí patřit.. ;))) -
-
Re: Re: Re:
miley na albu teprve začala pracovat, ale všechny ty písničky, co jsi napsala jsou falešná dema, kromě "morning sun" jsou úplně všechno faky!
-
-
-
Re:
Nevím kdy se objeví album Miley v ČR.Vsadím svoje IQ na to,že už se právě objevilo v Americe.Jo a objevila jsem nějaký písničky z alba třeba party line,restlessness a taky built like that. -
Re: Album
Album teď někdy bude natáčet, ale kdy vyjde? ... to nevím ale myslím že do konce roku 2011 by se to mohlo stihnout ;)... ale určitě tady někdo bude mít víc informací :)
-
-
nejlepšííííííííííííí
Miley cyrus je nejlepšííííííííííííí -
-
Re: nejlepšííííííííííííí
máš pravdu je nejlepší zpěvačka a herečka hannah hannah hannah je nejlepšííí *3* *3* *14*
-
-
tjn
jj už je to docela dávno a pořád nadávaj njn *4* -
-
Re: tjn
a budem nadávat ještě dlouho :))) -
-
Re: Re: tjn
Tak nadavejte a zavolám admina osobností.. zjistil jsem že se to nesmi! *1* -
-
Re: Re: Re: tjn
mno tak zavolej uz se tesim -
tak mi řekni teda kde!já ti i tak nevěřim protože chceš abychom nenadávali! -
zavolej si!! =P:D
-
-
-
-
BEST STAR
Zapoj se do meho projektu a zvol si svoji best star? Na www.selenagomezweb.blog.cz Díky za zapojení:-) -
Miley ti spíváš ůžasně jako hanah montana i jako miley cyrus
-
-
Takhle se chovat nemusí. Jako jo mám ji furt ráda ale to chování? Jojo je dospělá ale nemá rozum. Promiň Miley *13*
-
-
milujééém..
miléééýýý je najkrajšjáá ... najsamlepšjááá..najtalentovanej šjááá..najúžasnejšjááá .. prosnte náájj
*14* *14* -
Odkaz
Záznami z koncertů můžete vidět na stránce http://miley-1cyrus.blog.cz/ Ale není tam ůplně celej.Zejtra tam bude dálší záznam z dnešního koncertu -
g
prosím nepište tady o jacksonovi prosímmmmmmm