-
m
kouknete se na tohle miley usporadala concert for hope (koncert na nadeji) a zpiva tam pisnicky a vytahne i jednu nemocnou holcicku z publika a bude ji tam zpivat a pak se s ni obejme a zacne tam s ni i tancovat ona je tak super *14* http://www.youtube.com/watch?v=_4Ic OlyhYBU&feature=related a vymazte si tam ty mezery -
-
Re: m
jj to je upa užasný video! -
-
Re: Re: m
ze jo jak se tam s ni otoci a pak na konci ji obejme je to tak uzasny malem sem se rozbrecela ona pomaha detem to je tak uzasny a nejlepsi je na tom ze penize co vybrala z koncertu tak darovala nemocnym detem ona je tak uzasna ty deti se maji a chudak ta holcicka co byla na tom podiu nevim co ji bylo ale bylo mi ji lito -
-
Re: Re: Re: m
j přišlo mi to uplne stejne ona je uplne suprová!!!na jednu stranu bych chtela být tou holčičkou...ae na druhou ne....videt a zpívat s miley je užasný...ae být nemocná tto ne!!...je to vážně krásný jak pomáh dětem aby se uzdravily!!!
-
-
-
-
Miley is supéér
Miley x) zbožňuju má úžasnej hlas a je to skvělá herečka x) !! -
pleace
pls máte jí teď online? thx.. *4* -
-
Re: pleace
ne -
-
Re: Re: pleace
díky :-D konečně někdo kdo si mě všimnul :-)
-
-
-
???
ahoj, ako prosím ukončím editáciu osobnosti? som tu nová a akosi na to neviem prísť, prosím pomoooc *7* *7* -
-
Re: ???
Co???????? *1* -
-
Re: Re: ???
už nič, nechaj tak :))) *1* *1* *1* ale 5 ste mi hneď dávať nemuseli *9*
-
-
-
miley
mně dala pusu v sobotu v hotelu a řekla že si tu všichni píšete blbosti a ona miluje jen mě! ani nevím proč mě tak zbožňuje, asi jsem super chalan! samozřejmě že ano! -
-
Re: miley
:)) jasně, mě dala pusu v pátek a řikala mi, že sem úžasná! :D sme na tom stejně
PS: normální lidé, nezlobte se na nás, myslim, že mr.super to udělal jen ze srandy, ani náhodou ho/jí nenapdalo, že byste to zbaštili, chtěl abyste se naštvali a strašně to řešili, tak to prosimvás nedělejte :) -
-
Re: Re: miley
A já s ní každou středu hraju piškvorky :D :D....mam vas pozdravovat :D
-
-
-
hannah
hooj .. takže nechápu proč rozebirate tu o2 arenu .. at si kazdej hlasuje pro koho chce ne? ale pro to tu ted nejsem .. chtela bych vedet jak se jmenuje ten diil hannah montana jak je ve vezeni? videla jsem ho jen 1 a nevíím jak se jmenuje tak jestli to nekdo neci? na disney channelu ho ted nejak nedavaj tak diky predem -
-
Re: hannah
ten díl se jmenuje pripravit,pozor,stuj
-
-
konec 3. generace Disney Channelu
takže, vlastně jak končí hannah montana, tak vlastně končí i 3. generace disney channelu...jakoby lidí, kteří na disney channelu působili...končí jonas, hannah montana, kouzelníci z waverly a sonny ve velkém světě...tihle lidi byli vlastně taková ta 3. generace, kterou si disney channel vychoval...jinak viděli jste dneska poslední díl hannah montany? já u toho témšř brečela, už jsem měla slzy na krajíčku *9* HANNAH MONTANA FOREVER IN OUR HEARTS!!!! *14* *14* -
-
Re: konec 3. generace Disney Channelu
Taky jsem se dívala. Hannah Montana byla (a pořád je :D) ten nej seriál na Disney channel. Bude mi chybět *9* . A Jak píšeš o té třetí generaci byli super a podle mě i ti nejlepší ze všech těch generací a nejlepší z nich Miley. *14* *4* *3* -
Re: konec 3. generace Disney Channelu
to jo je škoda jen Hannah..ostatní mě nezajímalo *15* a poslední díl už jsem viděla dávno sice s titulkama ale je to lepší jak dabing a taky jsem bulela jak želva *9* *15* *14* -
-
Re: Re: konec 3. generace Disney Channelu
já už ho taky viděla asi před měsícem a něco s titulky i bez titulků....ale dabing je hold dabing... -
-
Re: Re: Re: konec 3. generace Disney Channelu
to jo no *3*
-
-
-
-
ahojík a všechno nejlepší:)))))))))))))))))))))))))
-
Hodně štěstí Miley!!! *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
-
taky si myslím, že miley je poslední dobou, no jak bych to řekla; nechci urazit armenakose ale poslední dobou no, prostě má jiný hlas: takový chraplavý a vůbec nedělá koncerty a nehrajou jí v rádiích:(. To Selenka *14* je úplný opak: začli ji hrát v rádiích, dělá koncerty a hollywodd chce jen selenku a selenka má sexy hlásek. Omlouvám se, ale fakt a je to můj názor: souhlaste se mnou nebo do mně rejte...:(
-
-
hele vždycky nejvíc si umí otvírat hubu anonym...když už nemáš tu soudnost být pod profilem nebo si dát aspon nějakej nick tak zavři hubu! *16*
-
-
Já tušila, že na mě vyštěkneš zrovna TY, jen do mě rej a rej, až mě celou proděravíš *1* *1* *1*!!!
-
-
ale tím že jsem ti napsal jsem s tebou skončil.. *12*
-
-
já si z tebe ale kvůli tomu vubec srandu nedělám takže mi polib! *12*
-
Nic takového si mi nenapsal, napsal jsi mi jen ať si neotvírám h´´bu. Tím ses mně nezbavil. A dobře můj nick je prostě .!.! a ty s tím nic nenaděláš, ale mně říkájí nějak: Tečko, vykřičníku, tečko, vykřičníku, pojď sem, tak takhle mi říkají víš? *3*
-
-
Tak si ze mně nemusíš utahovat jen kvůli tomu, že mám ráda Selenku, mně jseš taky NĚKDE *1* *1* *1*
-
hele ty "blázínku do selenky gomez"... a co jako ?!!! mě je to upe jedno jestli ses zaregistrovala nebo ne... *5* *6* *5*
-
Tak mi říkají kamarádi, jen tak z legrace. Hotovo! Založeno! *3*
-
kde ti tak říkají...na psychině ??? spolupacienti ?? *15* *15* *15*
mě je tvoje registrace ale uplně u zadní části mýho těla!!! *8* *6* -
A dobře, zaregistruju se, aby tady nebyly řeči, že jsem anonym.
-
-
-
-
-