-
i am
my profile is:mileycyrus122@gmail.com -
joooo
Jo nepiste tady o Jacksonovi!!! -
narozeniny
Všechon nejlepší k narozeniní MILEY. -
http://www.bravo.cz/lide/45258-armenakos1 pokud je tohle tvuj profil,na kterej jsem se koukala,protože FB jsem nikde nanašla,tak seš hezkej to je jediný,co tu kdy bylo odemě zveřejněno,já vím,že to asi nepobíráš,ale to už bude asi moje chyba no
-
-
božeee já ani nevěděl že tam ještě jsem.... víš jak staráá je ta fotka ???? OMG minimálně 4 roky :D :D :D :D
-
-
jinak jsem tě prostě nemohla najít,sice stará,ale jsi šikovný,podle toho jsem tě našla
-
-
nejsem... na této fotce vůbec ne *5*
-
-
Seš chlap tak se snaž.. *1* *1* *1* *1* *2* *2* *2* *2* *15* *15* *15* *15*
-
asi to bude takhle jednodušší,aspoň budeš vědět,kdo sem co píše ,takže jsem se registrovala a pokud tu budou zase nějaké příspěvky pod mým bejvalým jménem,tak stím už opravdu nic neudělám,akorád se potvrdí to,co jsem psala na začátku..no tož říkal jsi,že ta fotka je už stará:D takže předpokládám,že mi svuj FB asi nedáš viď..abych se teda mohla aspoň podívat,jak teď vypadáš:)
-
-
víte jak se ted cítím když se na ty svoje fotky starý dívám ???!! si pamatuju když jsem je fotil jak jsem si myslel jak nejsou úžasný a ted když se na ně podívám.. říkám si: "bože, Tome, takovej trapas" *1* *1*
-
no ted každej uviděl když to stihl jak idiotsky jsem vypadal... božeee... já myslel že ta fotka už existuje jen v mé složce dokumentů a né ještě na netu... božeeeee *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
haha, včera jsem se na to dívala, jen jsem nic nenapsala, tak píšu teďka...haha, skvělá fotka to byla, než jsi si ji změnil... *1* *1* *1* aspoň víme, jakého fešáka to miley měla *1* *1* *1*
-
*1*
-
to asi né *1* já jen tak na potkání fb nerozdávám.. *8*
-
-
sám sebe jsem se zděsil *1* *1* *1* *1* když jsem tu fotku viděl :D
-
-
-
-
-
Jak mohla ... ????
... hezký den všem! 4tu si tady životopis atd. a nějak mi nejde do kupy jak mohla skládat již v 1986 r. = když datum narození podle těchto informací je až v 1992 r. ? Milí fanouškové opravte si Vámi vložené info. Jinač samozřejmě pěkné ... *3* *3* *3* -
-
Re: Jak mohla ... ????
vůbec nevím kde to je napsaný *15* -
-
Re: Re: Jak mohla ... ????
ale podle mě si tam někdo spletl v životopisu to jakou chorobou trpí miley...... miley trpí tachykardií a né hypoglykémií *15* -
-
Re: Re: Re: Jak mohla ... ????
chtěl bych se zeptat jetli kdo psal ten životopis řekl bych že to není zas taková pravda a vážně trpí tachykardií a né hypoglykémií nevím ale je v tom velký rozdíl a nemá to nic společného kromě toho že se to týká krve? *7* *7* *7* -
-
Re: Re: Re: Re: Jak mohla ... ????
tachykardie se vubec netýká krve.. *15* *15* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Jak mohla ... ????
to já taky myslím *15* *15* *15* -
tachykardie je zvýšená tepová frekvence... v horším případě to může mít vliv na krev a člověk může dostat infarkt.... ale miley trpí jen lehkou tachykardií *13*
chytrolíne *5* *13* -
nemoc neboli choroba tachykardie má vliv na krev. *15* *15* bohužel
-
-
-
-
-
-
mileyjesuper
ahoj miley jsi nejlepci spevacka na svete *14* mam te hrozne rada kako svoji rodinu si super mame spolu i spoustu spolecnyho milujute danielka *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* -
Otázka
a to nemůže špulit rty??nebo co?? *7* -
nejky...
miley je nejlepsi *14* -
-
Re: nejky...
Jo máš prawdu Miley je oprawdu nejkkky a seriál Hannah Montana, její brácha Jackson (Jason Earles) je oprawdu hustej:D
-
-
mileynin skype zveřejnila na twitter .com : smiley-miley3
*3* -
-
Re: skype
to se mi nechce nějak věřit že Miley má Skype!!bo smiley-miley3 nwm nwm mno uwidíme -
-
Re: Re: skype
na twiiter.com byl a miley je v poho ale nepíše neustále třeba jednou za 5 dní mi napsala hi , i am fine .... jako ale já si sní jednou psala a ona mi posílala takový lehtiví fotky !!! a i skoro nahý (katastrofa)
-
-
-
miley vs selena
jj já chci taky hlasovat ale mě to nejde mě se tam ukáže jenom nějáký vlaječky a potom nějaký anglický nesmysly!! *5* *16* *8* chci pro miley hlasovat protože je lepší než selena i když je selena taky dbrá miley je 100%lepši! -
-
Re: miley vs selena
Jn .. PITOMÝ VLAJEČKY *9* *9*
-